reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
I ja się witam ;-)

Ja dzisiaj wyjątkowo sie wyspałam, a to pewnie dlatego że wczoraj mega się nalatałam od 8 rano na mieście, pojechałam po ten glukometr i okazało się że lekarz dla ciężarnych przyjmuje od 12 :szok: nie opłacało mi się do domu jechać więc pojechałam do laboratorium zawieść mocz na posiew a tam ponad 20 osób przedemną więc sobie trochę poczekałam, pojeździłam z mama pozałatwiałyśmy sprawy i znowu na szpital do lekarza aaaa tam peeeeełno ludzi nie sądziłam że największym chamstwem dla kobiety w ciązy może być inna starsza kobieta, babcie wpychały się jak nie wiem co, nie obchodziło ich że mam bilecik po za kolejnością jedna popchnęła mnie na ścianę po dobrej godzinie stania pod gabinetem weszłam w końcu na dosłownie 10 min i dostałam glukometr, od wczoraj badam cukier i wszystko jest okej mimo że lekarz kazała jeść normalnie tak jak jem ;-)

Co do rozstępów ja też już je mam na piersiach no i niestety pewnie zostaną ;-)

Witam
Widzisz Sylwia nie taki diabeł straszny jak go malują :-) albo - nie taka baba straszna jak się umaluje ;-) widocznie te Twoje cukry nie są takie złe :-)

Rozstępy? ja już się nim nie przejmuję :-) tyłam, chudłam, swoje lata mam. I problemy większe niż te rozstępy.
Ostatnio śpię prawie tak dobrze jak Maja :-) to znaczy padam około 21 i z przerwami na siusiu śpię do 6 :-) Młody kopie ile wlezie, aż brzuch odskakuje :-)
Obiad dla męża zrobiony - dziś dostał polędwiczki wieprzowe z makaronem i surówką. Dla Mai też mam obiadek. Dla mnie dziś ryba pieczona.
Za godzine Maja wraca ze szkoły :-) niedobra ta moja córka, taki diabeł wcielony, ale jak jej nie ma te 5 godzin to tak mi smutno.

Miłego dnia :-)

Witam się, ja już mój limit dziennych wyjść wykorzystałam :-p byłam dzisiaj na szkole rodzenia, tematem był połóg, nawet troche się dowiedzialam. Zapisałam się na wyjście do szpitala na uwaga: 18grudnia :tak: mam nadzieję że mój mąż pójdzie ze mną no i że prędzej nie urodze ;-) Dziewczyny sobie inne poćwiczyły mięśnie kegla, a ja siedziałąm i patrzyłam bo dopiero po 37tyg moge zacząć ćwiczyć hehe. Mam jakieś dziwne przeczucie że urodze w styczniu, tak w połowie, Mój mąż sie śmieje że byle po wypłacie :-p

hej dziewczyny pozdrawiam was lezac na lewym boku, bo brzuszysko tak urosło, ze już miesnie brzucha bola jak nie wiem co, wrrrr. Co do rozstepow, to ja mam maly biust, bo chyba teraz miseczka c, a normalnie to a, niestety nawet na małych robia się rozstępy, wiem, bo w pierwszej ciay mi wyszly pod sam koniec, teaz obserwuje cyce, jeszcze się stare nie zaogniają, ale kazda piers czy mala czy duza może je mieć niestety, pozdrawiam i zycze miłego dnia.

Hej dziewczyny. Ja dziś też niewyspana, bo o 3 mój A. pojechał po ciocię na Dworzec PKS do Katowic po ciocię, która przyjechała na moje wesele, to już nie mogłam zasnąć, jak już wrócił, to i tak nie mogliśmy zasnąć, w końcu usnęłam i o 8 30 pobudka. Kupiliśmy wódkę na wesele i na trzaskanie. Nie wiem jak u Was, ale na śląsku jest taki zwyczaj, że dzień przed ślubem przychodzą znajomi, sąsiedzi i trzaskają na klatce przed drzwiami szkło. A Para Młoda musi to sprzątać i daje się trzaskającym wódkę, a dzieciom słodycze. Parę wioch obok mnie jest zwyczaj tłuczenia tego szkła , ale robią normalną imprezę, że Ci co trzaskają to zasiadają do stołu i jedzą i piją. Dobrze , że u mnie tego nie ma bo jeszcze tego do szczęścia mi brakuje :p:p Zaczynam mieć stresa ;);)

Edda u mnie trzaskają porcelane najczęściej stary kibel :tak:no to trzymam kciuki za udana sobote, wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :tak:.

Witam,
obudzilam sie dzis...i ledwo widze na jedno oko, mam zamazany obraz...bylam szybko u okulisty i mam lekka..infekcje w oczku.... A jutro do PL lece.... co za pech
edda89 nie slyszalam o takim zwyczaju:) Jedyne szklo ktore sie tlucze, to kieliszki na slubie

reklama
Do góry