reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Nowych lutóweczek przybywa a stare gdzies uciekły :sorry: No właśnie myg ma racje gdzie jesteście katia, kerna, monila i pozostałe????? Bo nam forum zlikwidują jak będzie tak pusto ;-)

Witam nowe mamusie :-):-):-)

Ja dzisiaj zrobiłam zakupy higieniczno-kosmetyczne na allegro oczywiście u jednego sprzedawcy. Jeszcze tylko zostanie jak mi się przypomni czy coś zapomniałam, ale jest jeszcze troche czasu to na spokojnie. No i zostały jeszcze pampersy i chusteczki i czekać na bąbelka :-)

Witajcie. Ja jestem ale chora , lecze sie od kilku dni ale bez efektów. Katar, gardło bardzo boli i chrypa. Myśle ze dost antybiotyk bo zaraz będę miała zapał krtani. Jaki antybiotyk mozna bezpiecznie? Nie chciałabym ale chyba wyjścia niebedzie ... :( Dziewczyny któraś z Was pisała ze jest na zwolnieniu i miała kontrol z ZUSu. Która z Was, podajcie nick lub prosze by napisała na priva. Mam kilka pyt ważnych. Z góry dzięki. Mam. Nadzieje ze Wy sie chociaż zdrowo trzymacie. Pozdrawiam

No to gabi jesteś już daleko:tak: Mi jeszcze reczy do szpitala zostały i apteka. Coraz więcej ludzi z rodziny sie pyta co nam kupić itd, co bardzo cieszy więc jakoś to podziele ;-) Cicho tu jak makiem zasiał... :-(
Eve ja miałam tą kontrole, i miałam też antybiotyk przepisany przez gina: Ospamox sie nazywał.

No i mamy koniec długiego weekendu :)
Ja miałam robić zakupy w sobotę , ale jednak zmieniłam zdanie i jednak będę robić przez allegro. Już wiem jak wyglądają smoczki, butelki itp. co chce kupić i wydaje mi się, że jednak na allegro będzie taniej.
eve82 ja brałam Duomox i Zinnat.

eve - ja nie poradzę co do antybiotyku, bo odpukać w ciąży nic mnie nie bierze, w poprzedniej też nie byłam ani razu chora, ani gardło, ani katar itp Ale współczuje wam chorującym bo to troszkę problem nie wiadomo jaki lek wziąć. Kuruj sie kochana no i tak jak piszesz jak nie przejdzie to do lekarza, on na pewno będzie wiedział co dać by nie zaszkodziło maluszkowi...

myg - no ja tak zawsze wolę wszystko dużo do przodu, bo to nigdy nic nie wiadomo, jest wszystko dobrze a na wizycie może się coś okazać i będzie kupa, więc wolę być przygotowana i spokojnie później czekac na maluszka :-) Podziwiam te które mówią że będą wszystko kupować np w styczniu, ja bym chyba spać nie mogła kupując na ostatnią chwilę, no ale taki juz mój charakter ;-)

edda - ja prawie wszystko kupuję na allegro, tak się przyzwyczaiłam, że klik klik i dostawa do domu :-p Wyjątkiem są tylko rzeczy apteczne, no i oczywiście nieraz cos kupię normalnie będąc w sklepie, ale to co wiem, co juz sprawdziłam to alle jak najbardziej :tak: I tak jak dzisiaj zakupy u jednego sprzedawcy, choć nie zawsze tak się udaje.

Darusia89 witaj ;-)

Hej my wczoraj rodzinnie byliśmy na basenie i podczas pluskania złapał mnie ból lewej strony podbrzusza ktory przeszedł dopiero koło 4 nad ranem do tego od wczoraj czuje słabsze
ruchy takie jakby przytłumione zobacze jak to będzie do wieczora najwyżej dla świętego spokoju pojade na Ip a tak mam zamiar dziś lenichować:-) a popołudniu czeka nas wwizyta teściowej i prababci Kacpra

Daj znać co tam u Ciebie. Bóle ustały ??

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi bo na pewno są wśród Was takie co mają jakieś doświadczenie bo ja nie wiem, lepiej jest kierować sie w zakupie wózka by miał przednie kółka skrętne czy lepiej nie skrętne?? Bo nie wiem co lepsze...a chce kupić taki 3w1. Oglądam te aukcje i nie wiem jaki lepszy jest i wygodniejszy. Na pewno bede sie kierować tym by był lekki.Poradzcie...

Do góry