reklama
gabi84
Fanka BB :)
Nowych lutóweczek przybywa a stare gdzies uciekły No właśnie myg ma racje gdzie jesteście katia, kerna, monila i pozostałe????? Bo nam forum zlikwidują jak będzie tak pusto ;-)
Witam nowe mamusie :-):-):-)
Ja dzisiaj zrobiłam zakupy higieniczno-kosmetyczne na allegro oczywiście u jednego sprzedawcy. Jeszcze tylko zostanie jak mi się przypomni czy coś zapomniałam, ale jest jeszcze troche czasu to na spokojnie. No i zostały jeszcze pampersy i chusteczki i czekać na bąbelka :-)
Witam nowe mamusie :-):-):-)
Ja dzisiaj zrobiłam zakupy higieniczno-kosmetyczne na allegro oczywiście u jednego sprzedawcy. Jeszcze tylko zostanie jak mi się przypomni czy coś zapomniałam, ale jest jeszcze troche czasu to na spokojnie. No i zostały jeszcze pampersy i chusteczki i czekać na bąbelka :-)
Witajcie. Ja jestem ale chora , lecze sie od kilku dni ale bez efektów. Katar, gardło bardzo boli i chrypa. Myśle ze dost antybiotyk bo zaraz będę miała zapał krtani. Jaki antybiotyk mozna bezpiecznie? Nie chciałabym ale chyba wyjścia niebedzie ... Dziewczyny któraś z Was pisała ze jest na zwolnieniu i miała kontrol z ZUSu. Która z Was, podajcie nick lub prosze by napisała na priva. Mam kilka pyt ważnych. Z góry dzięki. Mam. Nadzieje ze Wy sie chociaż zdrowo trzymacie. Pozdrawiam
No to gabi jesteś już daleko Mi jeszcze reczy do szpitala zostały i apteka. Coraz więcej ludzi z rodziny sie pyta co nam kupić itd, co bardzo cieszy więc jakoś to podziele ;-) Cicho tu jak makiem zasiał... :-(
Eve ja miałam tą kontrole, i miałam też antybiotyk przepisany przez gina: Ospamox sie nazywał.
Eve ja miałam tą kontrole, i miałam też antybiotyk przepisany przez gina: Ospamox sie nazywał.
edda89
gabi84
eve - ja nie poradzę co do antybiotyku, bo odpukać w ciąży nic mnie nie bierze, w poprzedniej też nie byłam ani razu chora, ani gardło, ani katar itp Ale współczuje wam chorującym bo to troszkę problem nie wiadomo jaki lek wziąć. Kuruj sie kochana no i tak jak piszesz jak nie przejdzie to do lekarza, on na pewno będzie wiedział co dać by nie zaszkodziło maluszkowi...
myg - no ja tak zawsze wolę wszystko dużo do przodu, bo to nigdy nic nie wiadomo, jest wszystko dobrze a na wizycie może się coś okazać i będzie kupa, więc wolę być przygotowana i spokojnie później czekac na maluszka :-) Podziwiam te które mówią że będą wszystko kupować np w styczniu, ja bym chyba spać nie mogła kupując na ostatnią chwilę, no ale taki juz mój charakter ;-)
edda - ja prawie wszystko kupuję na allegro, tak się przyzwyczaiłam, że klik klik i dostawa do domu Wyjątkiem są tylko rzeczy apteczne, no i oczywiście nieraz cos kupię normalnie będąc w sklepie, ale to co wiem, co juz sprawdziłam to alle jak najbardziej I tak jak dzisiaj zakupy u jednego sprzedawcy, choć nie zawsze tak się udaje.
myg - no ja tak zawsze wolę wszystko dużo do przodu, bo to nigdy nic nie wiadomo, jest wszystko dobrze a na wizycie może się coś okazać i będzie kupa, więc wolę być przygotowana i spokojnie później czekac na maluszka :-) Podziwiam te które mówią że będą wszystko kupować np w styczniu, ja bym chyba spać nie mogła kupując na ostatnią chwilę, no ale taki juz mój charakter ;-)
edda - ja prawie wszystko kupuję na allegro, tak się przyzwyczaiłam, że klik klik i dostawa do domu Wyjątkiem są tylko rzeczy apteczne, no i oczywiście nieraz cos kupię normalnie będąc w sklepie, ale to co wiem, co juz sprawdziłam to alle jak najbardziej I tak jak dzisiaj zakupy u jednego sprzedawcy, choć nie zawsze tak się udaje.
edda89
Darusia89 witaj ;-)
Hej my wczoraj rodzinnie byliśmy na basenie i podczas pluskania złapał mnie ból lewej strony podbrzusza ktory przeszedł dopiero koło 4 nad ranem do tego od wczoraj czuje słabsze
ruchy takie jakby przytłumione zobacze jak to będzie do wieczora najwyżej dla świętego spokoju pojade na Ip a tak mam zamiar dziś lenichować:-) a popołudniu czeka nas wwizyta teściowej i prababci Kacpra
Daj znać co tam u Ciebie. Bóle ustały ??
reklama
sandraa82
Dziewczyny a powiedzcie mi bo na pewno są wśród Was takie co mają jakieś doświadczenie bo ja nie wiem, lepiej jest kierować sie w zakupie wózka by miał przednie kółka skrętne czy lepiej nie skrętne?? Bo nie wiem co lepsze...a chce kupić taki 3w1. Oglądam te aukcje i nie wiem jaki lepszy jest i wygodniejszy. Na pewno bede sie kierować tym by był lekki.Poradzcie...