reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Myg nie drażnij ;-) mało powiedziane że mam dość pl ja juz nie mogę się doczekać kiedy będę w deszczowej Anglii.
Jutro was poczytam dopiero wieczorkiem .

reklama
Witam się o poranku :-)
Wyprawiłam M do pracy i już spać nie mogę. Ale, że dziś wczesna pobudka to i też wcześniej spać poszliśmy, a tu widzę dyskusja mnie ominęła ;-)
Eve jak najszybciej wybierz się do lekarza. Może jeszcze uda się to zatrzymać, żeby nie schodziło niżej. Wracaj do zdrowia :tak:
Gabi a możesz podzielić się tym sprzedawcą z allegro? Może więcej z nas się skusi na zakupy internetowe ;-)
Myg ja sobie lekarzy oglądnęłam wcześniej w kompie i aż mi łza się zakręciła. Jaka by nie była ta Olga, to dziecko straciło matkę :-( Tylko ciekawi mnie co teraz, nagle Maks znowu zechce Alicję?! Trochę dla mnie niedorzeczne to wszystko...
Sandra ja nie pomogę w tej kwestii. Mam wózek od siostry i jaki jest takim będę się cieszyć. Zresztą z tego co pamiętam to nie ma kółek skrętnych a całkiem dobrze się go prowadziło. Tylko, że nie mam porównania więc może któraś bardziej doświadczona mamusia bardziej Ci doradzi ;-)
Darusia datę według OM mamy tę samą, zobaczymy któremu bardziej będzie się spieszyło na świat ;-) Wejdź na suwaczki.com ustaw sobie co tam chcesz, skopiuj i u nas wejdź w panelu użytkownika w edytuj sygnaturę, wklej i zapisz. Powinno się pojawiać.

Witam się z rana, ja już głodna a gdzie tam 2h na glukozie :szok: mój jedzie ze mną mam nadzieję że mi do łba nadmiar słodyczy nie odwali ;-)

myg powodzenia :) Dasz rade. Podziel się potem-jak ta glukoza poszła :-)Mnie czeka ona w przyszłym tygodniu ;-)

Patrycja89 No właśnie chce koniecznie pompowane ale mam problem z tymi skętnymi kołami. Jedne mówia ze lepsze skrętne inne ze nieskrętne.....Zobaczymy co mamuśki bardziej chwalą, takie wybierzemy :) Może któraś jeszcze pomoże... ??

myg - daj znać jaki wyniki cukru, trzymam kciuki :tak:

marta - Przedmioty użytkownika rodzyneczki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wiadomo że idealnie wszystkiego nie da się tu kupić, ale sporo rzeczy kupiłam i czekam na paczkę :tak:

sandraa- zdecydowanie obracane przednie koła, dużo lżej wózek się prowadzi i np nie musisz całego podnosić (w sensie napierać na rączkę) by się z kimś minąć czy ominąć dziure itp Pchasz leciutko płynnie, jedną ręką możesz skręcać. A do tego przeważnie te wózki co mają skrętne koła mają też blokadę że nie muszą się skręcać więc masz wybór. Ja kiedyś sobie zablokowałam spróbować i nie umiałam prowadzić, w ludzi bym powjeżdżała, za to moja znajoma jak wiozła mój wózek to się wkurzała że jej "lata" że woli sztywne koła, więc musisz sobie wypróbować, ale najlepiej takie skrętne z blokadą bo masz i tak i tak :tak:

U mnie rano było -5 za oknem brrr....zima nadchodzi...blee....

reklama
Dzien dobry:)
Myg daj znac jak po glukozie i nie zemdlej tam z glodu:)
Sandra uprzedzilas mnie z pytaniem o wozek bo ja tez nie mam pojecia jaki kupic:/ Tak jak ty wiem tylko, ze ma byc lekki i to juz polowa sukcesu,
Co myslice o travel system? wygodna opcja na wyjscie na miasto ale czy warto doplacac za tak krótki okres?

Do góry