reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam się niedzielnie :)
Karolina musisz wytłumaczyć mężowi, że przez to, że się "wyłączył" będziesz miała trudniejszy poród.Może go to przekona ;-)

Trzeba by się z łóżka zebrać, bo już południe ;-)

Miłego dnia :-)

reklama
Hej dziewczyny! Ja wczoraj spędziłam dzień urodzinowo i szwagra i siostry :) Dziś jadę z przyszłym małżonkiem do kina się wyluzować :) Życzę miłego weekendu!!

Darusia89 witaj ;-)

Hej my wczoraj rodzinnie byliśmy na basenie i podczas pluskania złapał mnie ból lewej strony podbrzusza ktory przeszedł dopiero koło 4 nad ranem do tego od wczoraj czuje słabsze
ruchy takie jakby przytłumione zobacze jak to będzie do wieczora najwyżej dla świętego spokoju pojade na Ip a tak mam zamiar dziś lenichować:-) a popołudniu czeka nas wwizyta teściowej i prababci Kacpra

Witam w niepodległy poniedziałek :)
Spodziewam się, że dziś też może być cisza ze względu na wolne.
Ja też zaraz się zbieram i idę do siostruni na obiad :-)
Darusia witaj :-) Napisz w którym jesteś tygodniu, czy znasz płeć, masz imię?

Miłego dnia

Witam się po weekendzie ;-) Któras pisała o bólu ala ciągnięcie-to uciska wtedy na szyjke i ja skraca także ostrożnie.
Weekend spędziłam bardzo zakupowo :-D W sobote pojechaismy na miasto i kupilismy z 80% rzeczy dla Maji-od materaca po butelke smoczek obcinacze itd, brakuje nam już naprawde niewiele ;-)A w niedziele byłam w ikei:-) po komode, różnież dla Maji.
Z nowośi i promocji: w Lidlu są Pampersy giga paka za 88zł, a w realcu chusteczki Pampersx6 po 25zł, w rosmanie sudokrem duży za 17zł i ta promocja na pampersy za 42zł w rossmanie jst do końca roku także luz :tak:
Mąż mi skręca komode także od jutra jakieś pranka wkońcu się ruszą :-p
Weekendujcie się :)

Witam sie i ja poniedziałkowo-świątecznie.
darusia89 witamy. Napisz kiedy sie spodziewasz i kogo... :)
Ja weekend spędziłam aktywnie na zakupkach,kupiłam proszek dla malucha i kilka innych rzeczy.Dziś zaprosiła nas moja babcia na obiadek wiec mam luz z garami :-) Leniuch_ujcie dziewczyny bo niebawem nie bedzie na to czasu ;-)
Miłego dzionka :-)

reklama
Do góry