reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witam dziewczyny

Ja też w tym roku we wrześniu miałam 7 lat z moim facetem!!!! Zaręczeni jesteśmy jakoś od 2 lat i jak widać w suwaczku do ślubu niewiele zostało. Oczywiście informacja o mojej ciąży przyspieszyła tą decyzje - nie ukrywam :)

Ja też mam 6,5 kg do przodu. Cieszę się że nie jestem sama z tymi kilogramami hihi. A powiedzcie mi jak Was ważą ? Bo mnie normalnie w butach a miałam ostatnio takie dość ciężkie jesienne. Na nast. raz też w nich pójde to sie wyrówna :) Ahhaaa a jak u Was z ciśnieniem ? Jakie macie?

Trusia77 współczuje takich sytuacji rodzinnych. Napewno wszystko sie ułoży. Trzymam kciuki!!!

reklama
Edda mnie mój gin w ogóle nie waży :/ Sama czasem u mamy się zważę, ale to zazwyczaj jest po południu, po obiedzie i taki niemiarodajny ten wynik więc sama nie wiem. Ale wszyscy mówią, że dobrze wyglądam i tego się trzymam ;-) A ciśnienie mam książkowe zazwyczaj. A czemu pytasz?
No i rzeczywiście dużo Was 7-latek :-)

Trusia... Bardzo mi przykro!! Trzymaj się!

Marta no liczę chociaż na jakiegoś lizaka :-D

Co do ważenia to mnie waży zaraz po tym jak zdejmuję spodnie i buty i szykuję się na badanie ginekologiczne.

Hello,

edda ja się waże sama zawsze rano i nago ;-) też mam już +6 kg
ja mam w listopadzie 5 rocznicę związku :-) nie jestem taka zaawansowana jak wy heh

Byłam dzisiaj na glukozie...ogólnie nie było źle, nie jadłam wczoraj cały dzień słodkiego i miałam taką chcicę że gładko weszło heh
Poza tym leże sobie nadal, nie czuję się dobrze. Przedwczoraj obudziłam się z napiętym brzuchem jakby mi skóry brakowało a Wczoraj cały dzień bolało mnie podbrzusze, brzuch mi twardnieje mimo nospy. Próbuje dziś się do lekarza dodzwonić może uda się przyspieszyć wizytę bo mam dopiero 24-go. Nie wiem już czy panikuję czy coś rzeczywiście nie tak. Chociarz mój mąż bardziej ode mnie paknikuje:-p

Trusia trzymaj się!

nam 7 rok leci:) ale rocznica w przyszłym roku w kwietniu, w zasadzie byłam bardzo uprzejma dla mojego męża - bo jednego dnia obchodzimy wszystko - rozpoczęcie związku, zaręczyny, rocznicę ślubu:-) i niech nie próbuję zapomnieć! :-)

mnie waza w ubraniach, ale bez butow, gdyz w osrodkach dla dzieci buty zdejmujesz jak wchodzisz, dzis na wazeniu 1,1kg na plusie, ale brzuszek rosnie:)

No a mnie ważą z butami a przeważnie jeszcze jestem po obiedzie jak idę na wizytę no ale niech będzie, że przytyłam 6,5 kg :) Pytam o ciśnienie bo ja mam przeważnie na wizycie podwyższone gdzieś plus minus 135/80. A jak kiedyś tam poszłam tylko po L4 to poprosiłam żeby mi od razu zmierzyła ciśnienie to miałam normalne 120/70. Tak jakby ze stresu przed wizytą mi skoczyło ciśnienie.

reklama
Edda całkiem mozliwe ze ze stresu przed wizyta ci cisnienie skacze ;-) ja raz miałam tak ze stresowałąm sie jak cholerka a jak mi połozna zmierzyła cisnienie to miałam idealne :-D i badz tu madra ;-)

Do góry