Milola86 Klaudia2014 Witam :-)
Marta26 jak czytam niektóre Twoje posty to jakbym słyszałam siebie
mój mąż też jak tylko mały pójdzie spać to zabiera mi pilota i fife włącza czasami idzie na układ że jeden serial a potem on przejmuję Tv ale ja mu ustępuję bo wiem że biedak nie ma kiedy pograć a ja nadrabiam powtórki na drugi dzień bo i tak siedzę w domu to przynajmniej czas jakoś zleci ;-) ja też ostatnio mniej jem ;-)
Beti powiem Ci że przez te przeziębienie i mi się zaczyna robić słabo wczoraj szłam po brata na trening to myślałam że nie dojdę tylko padnę gdzieś pod płotem a z tym kręgosłupem byłam dziś u lekarza kazała mi leżeć cały czas w łóżku i wstawać tylko na siku przez kilka dni i to powinno pomóc tylko kurcze trochę ciężko będzie się tak lenić przez cały dzień
Verita moje naleśniki też zostawiają wiele do życzenie ale u mnie jest problem w tym że ja nienawidzę smażyć zawsze szykuję ciasto a potem mąż staję przy kuchni i jego przynajmniej się nie rozpadają ;-)
Kesti ja kiedyś miałam takie krwotoki z nosa ale wtedy małolata byłam, ale ostatnio gdzieś czytałam że w ciąży mogą się zdarzyć krwotoki z nosa
Kerna trzymam kciuki z wizytę i czekam na wieści ;-) i dzięki Tobie już wiem co i jak będę miała na obiad :-)
Sylwia jedź odpoczniesz sobie zawsze to jakaś odskocznia od codzienności;-)
Sylwia9 ja też często daje sobie spokój i nie wdaje się w dyskusję a potem żałuję
Kesti mój mąż waży 60 kg i wygląda jak patyczak i nie to że nie jest bo wcina bardzo dużo ale jakoś przytyć nie może :-(
Katia zazdroszczę tego zapału do sprzątania ja teraz robię wszytsko na raty wczoraj zabrałam się za kuchnie ale później tak mnie brzuch rozbolał że odpuściłam resztę
A ja dziś znowu bez życia byłam dziś u lekarza bo to przeziębienie mnie wykończy przy okazji powiedziałam o tym kręgosłupie i kazała mi leżeć. Dziś był jakiś kryzys w przedszkolu wszytskie dzieci tak strasznie płakały że aż miałam łzy w oczach jak wychodziłam :-(
Zazdroszczę wam tych ruchów też bym chciała w końcu coś poczuć
idę po kawę i do wanny wskoczę się pomoczę trochę ;-)