reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

czesc
kurcze ja ostatnio jakas newyspana jestem,wczoraj polozylam się po 21 wstałam dzisiaj o 7 i nadal bym spala
u mnie słoneczko,mam nadzieje ze tak będzie caly dzień

mój maz z sasiadam namawiają mnie na wypad weekendowy,chca wynająć domek nad jeziorem,sama nie wiem czy chce jechać,mam takiego lenia ostatnio ze szok

Kesti niestety nie pomoge z krwotokiem ale mogę pomoc ze zmywaniem ,podobnie jak Monila lubie to

Sylwia9 podziwiam cie za cierpliwość bo ja jestem zadziorna i powiedziałabym cos pani na obcasach a babcie wysciskala

Kerna wierze ze jest dobrze ale trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia jesli czujesz sie na siłach to jedz odpoczniesz sobie troszke ;-)zawsze to cos innego niz siedzenie w domu , sama bym sie wybrałą nad jeziorko ale od czasu naszego nie udanego wyjazdu boje sie daleko jechac ...

kerna to ksiuckasy za wizyte:) a co ma ci powiedziec?! bedzie dobrze hihi

kesti tez nie znosze zmywac, maz jeszcze bardziej ale ejst zmywarka:) raz jak sie zepsula to rozpaczalam ja nie wiem:/

sylwia ma byc piekny weekend korzystaj z ostatnich cieplych i slonecznych dni!!! bedziesz zalowac ja nie pojedziecie:)

kesti wiem co to za wygoda mieć zmywarkę :) i szczerze mówiąc człowiek szybko się przywiązuje do tego urządzenia i do tego że nie musi stać przy zlewie :))) Ja też tak mam że kupuje wszystko to co bym sobie zjadła a przychodzi co do czego czasami nawet w ogóle tego nie otworze no ale mam podobnie jak Monila że mąż zjada - on nie ma problemów z jedzeniem :)

kerna mocno trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&

sylwia też mam lenia ale czasami takie wypady na które nie chce się jechać są bardzo fajne :) U mnie pogoda do końca weekendu ma być słoneczna i ciepła a widzę że Ty nie daleko mnie mieszkasz więc tam też jest słońce :) Jedz naciesz się ostatnim letnim słoneczkiem, wypoczniesz sobie na pewno nie będziesz żałowała.
Ja właśnie nie umiem się tak odezwać - kiedyś miałam taką buźkę niewyparzoną że zawszę wychodziło na moje i czasami inni się śmieli że powinnam być adwokatem :) a z wiekiem chyba jakoś tak bardziej ucichłam ;/

Leże sobie jeszcze w łóżku i nawet nie chce mi się wstawać... muszę w końcu się za to ciasto wziąć bo nigdy go nie zrobię, ale musze poczekać aż siostra wyrobi ciasto na drożdżówkę <ze śliwkami i kruszonką > i wtedy ja za robotę się wezmę..

Katia jak Ciebie rano nie ma to jakoś tak dziwnie;/ przyzwyczaiłam się że zawszę rano widziałam Twój post....
a Kasoku to już w ogóle martwię się że jej już długo nie ma ;/

sylwia trenuj pyskowanie:) przyda sie np. jak bedziesz chciala skorzystac z kasy pierwszenstwa w czasie swiat w supermarkecie hehe albo po porodzie jak babcie beda komentowac, ze za lekko dziecko ubralas albo co za zwyczaje zeby w chuscie nosic i czy to przypadkiem nie sciska dziecka za mocno dziecka;)

Faktycznie muszę być bardziej pyskata bo tak to mnie inni ludzie zadepczą... w tych czasach już nikt nie zwraca uwagi na tych miłych i kulturalnych :)

Beti ja to w pyskowaniu jestem specjalistka ;-) hahah nie patyczkuje sie z ludzmi jak cos mi sie nie podoba i tyle ;-) z właszacza z takimi wredotami :-p

Mężuś już dużo lepiej, a ja nadal zdrowa :-) Całe szczęście.

Wiecie że powróciła mi niemoc z początku ciąży? Co wracam z pracy, jem obiad i muszę się zdrzemnąć.
Wszystko fajnie, ale obowiązki domowe czekają a ja siły nie mam.

Mój młody wczoraj tak fikał że aż się śmiałam do siebie :) Coraz mocniejsze to kopniaki.

Kogel Mogel też oglądałam :) Chyba z 10 raz.

Hej dziewczyny!
Dziś cudowny poranek, kiedy nie muszę sama przy sobie biegać tylko mąż podaje śniadanko do łóżka :-) oj jak niewiele do szczęścia potrzeba ;-) Tylko, tak nawiązując do zmywania, teraz ja muszę po tym śniadaniu posprzątać, a zmywarki brak. Ja jakoś nie czuję jej braku, bo nigdy nie miałam, ale już na swoim na pewno zainwestuję, tym bardziej, że będzie nas więcej.
Sylwia78 jeszcze póki jesteśmy na chodzie to warto korzystać z takich okazji. No i póki jako tako pogoda dopisuje :)
Kerna powodzenia na wizycie i czekamy na relacje :)
Beti może tak być, że maluch uciska Ci gdzieś nerw. Kiedyś ciocia opowiadała mi, że miała tak będą w ciąży z moją kuzynką. Jak tylko się wyprostowała tak całkiem jak kij to od razu mdlała. Więc zazwyczaj tego nie robiła. Ale zabawną stroną tej sytuacji było to, że w związku z tym, że to był czas stania w kolejkach, to miała ułatwienie, bo wszyscy ją przepuszczali gdy widzieli, że coś jest nie tak (swoją drogą nikt się nie cackał z kobietami w ciąży, stała w kolejce jak każdy inny...) ;-)

reklama
ojj tak tak dziewczyny korzystajmy z pogody puki mozemy bo jak przyjedzie ochłodzenie a potem zasypie nas snieg to ciezko bedzie sie gdzies wyrwac;-) sama planuje na sobote prażone na działeczce bo ma byc piekna pogoda ;-)

a ja zrobiłam sobie kawke lekka bo normlanie jakas nie do zycia jestem ...tzn lenia mam strasznego a musze wziasc sie dzis za sprzatanie :-p

Do góry