reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Bry

u mnie tez pochmurnie i chłodnawo ...ale i tak zaliczymy spacerek popołudniu ;-) trza sie hartować :-D

Olis coraz madrzejszy , usmiecha sie cała buzia i na głos ;-) interesuje go wsio co kolorowe ... noszac go po mieszkaniu głowa mu chodzi na wszystkie strony haha taki ciekawy jest :-pgaworzenie jego jest przesłodkie :happy2:

Eve wspolczuje alergi ...:-( przytulam

Edda no i kiedy my sie na ten spacer ugadamy w parku ?? cos pogoda ostatnio nie dopisuje :-(

miłego dnia

reklama
Bry:-)
Noc do 3 super, chyba pierwszy raz przerwa jedzonkowa trwała 6 godzin. Od 3 godzina płaczu, jęków, stękania i w końcu cisza. Przed 5 znowu jedzenie. Przed 7 jedzenie, teraz też już pojadł i coś marudzi.

Monila, teraz trzeba szykować kamery albo telefony i nagrywać:-) z Mają mamy mnóstwo takich filmików i czasem je oglądamy:-)
Dziś zbuntowałam się i zapwiedziałam, że na obiad tylko zupy. Nie protestowali:-)
Deska do prasowania się uśmiecha. Idę póki Nikolas łaskawy

Selerwoa na własnie ze jak tylko zaczynam go nagrywac to Olis powazny sie robi :-p haha :blink: no to super ci mały pospał :happy: a moze potem brzusio go bolał ??? u nas od dłuzszego czasu Olis zasypia kolo 20 a wstaje o 2 lub 3 :happy:

ojj prasowanie prasowanie ... u mnie ostatnio codziennie była sterta prasowania

Ostatnia edycja:
Selerowa super noc!! :-)

Monila no właśnie Michaś tak samo- uśmiecha się, gaworzy, a ja tylko włączę nagrywanie to patrzy z poważną minką :-D

Mąż poprowadził samochód do mechanika. A co jest w samochodzie??? Stelaż od wózka. Brawa dla mnie :angry: Dziś byczymy się w domu. Szkoda, po pogoda zaczęła się poprawiać. Ale jutro cały dzień spędzimy w parku :tak:

my mamy dzis pierwszy bilans, mala podkatarzona, ciekawe czy chociaz cieplo ma w gabinecie??pewnie bedzie pogadanka czemu nie szczepimy i spprawdzenie mnie po porodzie wszystko razem na jednej wizycie chore, oczywiscie tutaj nie sprawdzaja ginekologicznie tylko gadaja ale i tak chore

Jednak mój mąż jest bardziej myślący niż ja. Zaniósł stelaż wózka do piwnicy. Spacer uratowany :-D

Verita
daj znać, co powiedzieli na wizycie

hej., Edda i Monila wezcie mnie na spacer ja spod Mikolowa jestem ;-),
Eve wspolczuje alergii,
mój już się uśmiecha i robi guuuuguuuu i cos tam po swojemu, ale to jest przesłodkie, kochane, wtedy mogłabym go zjeść :tak:,
w przyszłym tygodniu szczepienie mnie czeka, az się boje :-(
U nas tez pochmurno, chociaż słoneczko na moment wyszlo, tez ide po południu na spacerek nakarmię Mlodego i dawaj.

Hej
My po szczepieniu ale tylko podstawowe rota i pneumo przeniesione na za 3 tyg z powodu problemów z brzuchem ale biedaczek płakał aż mnie się ns płacz zebrało :-(
Eve ja myślę że my mamy to samo ale oczywiście lekarz dziś powiedziała że ona nie wie dlaczego i co się z nim dzieje kazała biogaje dawać chyba też muszę się fo specjalisty wybrać jakiegoś. Ja już Odstawilam cały nabiał a od 3 dni drób. Mały ma już wręcz biegunkę robi dość rzadkie kupki nawet 8 razy na dobę wczoraj były na dodatek zielone aż ma pupę wyzarta dziś sa żółte i bardziej zbite ale od rana już 3 były ech

reklama
Poprasowałam, 3 odcinki To nie koniec świata za mną:-) zaraz idę doprowadzić się do stanu używalności:-) i chyba podjadę do pani doktor z wynikami.
Katia:-) no ci pwiem, że trafiłaś na myślący egzemplarz:-)

Szkoda, że ja mam tak daleko, też bym przyjechała.

Grzechotka, oj...wiesz, że może być gorzej po biogai? U nas się nie sprawdziła, trzy dychy wydane. Ja chyba spróbuję ten syropek, o którym pisała chyba Monila - lactulosum coś tam. Też kupione, ale jeszcze nie podawałam.

Monila, tak, to brzuszek. Aż serce boli jak on tak płacze.
Moja Majka to urodzona aktorka:-) od początku uwielbiała błysk flesza cz światełko kamery:-) tak jej zostało do dziś:-) dziś w szkole mają zdjęcia, więc wczoraj był przegląd szaf, obmyślanie fryzury:-) modelka:-)
A pisałam, że znowu będzie brać udział w przedstawieniu? Tym razem w Kopciuszku:-) ale na szczęście będzie albo siostrą albo szlachcianką:-)

Zmykam, bo się ne wyrobię

Do góry