reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Tuśka2 - witaj i rozgośc się na 9 miechów ;)

Magdulajtka - S U P E R!!!! alez sie cieszę :) dobrze poczyniłas kobietko :)

Mi usg dowcipne też odpowiada, a co :) Zreszta dla fasoliny to mi mogą robić co chcą, zniosę wszystko :)

reklama
magdalajtka super wiesci :-) no i zmiana lekarza bedzie dobra decyzja:tak:

ja tez nie mam nic przeciw usg dopochwowym :-pa na usg brzuszne czekam dlatego bo chciałabym aby mężuś tez obie zobaczył fasolke;-)

Tuśka witam Cie w środ nas :-)

a ja robie kolejne pranie , bo na jutro musi mi wszytsko wyschnac i poprasowac jutro musze tak zeby mi nic nie zostało po powrocie z weekendu :-p choc wiadomo bede musiałą znowu prac rzeczy ktore spakuje do torby ale wiadomo to juz mniej niz jakbym miałą jakies zaległosci;-)
popijam herbatke i hmm ... cos bym zjadła ale sama nie wiem co :eek:

mi również nie przeszkadza usg dowcipne ale lekarz ten co u niego dziś byłam nagrał płytke dla męża i nie zamknął sesji informując mnie iz na każde usg mam brac ją ze sobą i bedzie dogrywał żeby była cała dokumentacja ciąży w jednym miejscu a przy okazji mężuś może sobie looknąć:eek:

Dziękuję za milutkie przywitanie :-)
Monila ja już od roku ciągle mam usg dowcipne, bo wcześniej podglądaliśmy jajeczka, a mąż przy każdym mi towarzyszy ;-)

Z racji moich doświadczeń mój mąż nie zostanie wpuszczony do gabinetu aż do czasu, kiedy będę czuła ruchy dziecka i będę miała wobec tego pewność, że idziemy podglądać żywe maleństwo. Nie chciałabym, żeby kiedykolwiek zobaczył to, co widziałam ja. Swoją drogą mam nadzieję, że mi już też nigdy nie przyjdzie takich rzeczy oglądać, bo obawiam się, że może mi już sił nie starczyć. Ale gdyby nie takie doświadczenia, pewnie byłoby mi wszystko jedno, 'którędy' mam usg. Co to, mąż mnie tam nie widział? A jak dziecko zrobił? ;)

Tuśka to fajnie jak mezus ci towarzyszył :-) moj juz w pierszej ciazy zapowiedział ze ona na usg dopochwowe nie bedzie chodzic , a ja nie zamierzam go zmuszac , pooglada sobie maluszka jak bedzie troszku wiekszy;-)

Katherine moj mezus az za duzo sie mnie tam na dole poogladał jak byłam po cc :-p nie komfortowo wygladało tam na dole no ale niestety musiał tam zagladac co jakis czas do czasu az nie upewnili sie ze jest ok.

Ostatnia edycja:
Magdulajka - ale super z tą płytą!!

Mój bedzie na wizytach jak już serduszko bedzie, czy to bedzie usg dowcipne czy nie - jak Kathrienne pisze - nosz przecież mnie już w całej okazałosci widział wzdłuż i wszerz :-D

reklama
Do góry