reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Magdzik badan jako takich chyba nie miała. Chociaż tych badan tam miała całą masę. Od badania słuchu po USG wszystkich możliwych wnętrzności. Na wypisie pisze ze po obserwacji stwierdzili...

reklama
dzien dobry :)
Ja walcze z kolkami niestety :/ Na szczescie infacol pomaga, maly spi po 2-3godz po nim bez placzu ale zauwazylam, ze Olek sie po nim strasznie poci. a tak poza tym to super. w sobote wyszlam z kolezankami na 2godzinki do pabu,ale bylo fajnie( bez alkoholu). Obgadalysmy swoich chlopow i odrazu lepiej na sercu hehehe

Tez macie taka chec na slodkie?:szok: ja od porodu rzucam sie na slodycze jak glupia a nie mam jakiejs specjalnej diety przy karmieniu piersia.

Wiosna pelna para u mnie az chce sie zyc:-) Milego dnia mamuśki :-)

Niech będzie....:-)

Nie śpię już od 5, ale tym razem ne przez Mikusia. Od kilku dni strasznie łeb napierdziela i w nocy wściekałam się.
Maja dziś już poszła do szkoły.
Czekam aż pranko się skończy i idę na spacerek. Dziś w planie trasa po chusteczki, potem do szkoły po Niuśkę. Obiecałam, że dziś brat ją odbierze:-) przede mną jakieś 8-10 km.
Mam tylko nadzieję, że to piękne słoneczko nadal będzie świeciło i grzało:-)

Miłego dnia:-)
Ciekawa jestem jak Sandra

Verita no to fajnie mój też sie dziś do mnie pierwszy raz uśmiechnął no chyba że to było mu miło że wyprykał sie porządnie:-D:-D

ja dawałam bobotic i niestety nie pomaga chyba jest jeszcze gorzej nie wiem już dzis kupie infacol może to pomoże szkoda mi go tak sie męczy z tymi prykami

u nas śliczna pogoda wyszłam na chwilke z małym do sklepu aż mi sie wracac nie chciało ale Kuba w domu został sam kaszle strasznie idziemy dzis do lekarza . zostawiam małego dzis z teściową pierwszy raz ona wyznaje zasadę że niech sobie popłacze w łózeczku więc muszę go porządnie uśpić żeby nie płakał

A my byliśmy u lekarza dziś dla świętego spokoju. Troszkę tylko zaczerwienione gardełko ma. Dostała witaminke c , syropek calcium i na smoczek tantum verde. Wzielismy skierowania bo po szpitalu musimy odwiedzić sporo poradni.

Szkoda ze my jeszcze nie możemy spacerować bo pogoda na prawdę piękna :-) :-)

hej, u mnie tez pięknie, az chce się zyc, a ja dzisiaj sama na placu boju zostałam, sklep zaliczony teraz obiad i na plac zabaw, jestem zmeczona chociaż noc o niebo lepsza od poprzedniej, karmiłam cycem dzisiaj nie butla.
Ciekawe co z Sandra???

Ale jestem zmeczona, królestwo za sen.

Hej!!

Przez weekend nie zaglądałam i miałam nadzieję, że będą już jakieś wieści od Sandry ;-)

Piękna pogoda za oknem to szkoda siedzieć w domku. Spacerujemy z Misiem i szukamy oznak wiosny ;-)

Nie wiem jak Wasze dzieci, ale z mojego to już niezła pućka :-p Zważyłam go na wadze łazienkowej i wychodzi na to, ze waży 5,2kg :szok::szok: A tylko 1 posiłek to mm. Tak jest na piersi. Ale rośnie też wzdłuż na szczęście, a nie tylko w szerz :-p Dziś kupiłam już pampersy 3, bo 2 przepuszczały już siuśki i były za bardzo opięte w pachwinkach.

reklama
Do góry