reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

A już myślałam że tylko mój mąż nie chcę się bzykać :p już nawet nasłuchał się wyrzutów że ma kochankę :-D

ja mam na plusie 17 kg trochę dużo ale z Kacprem tyle miałam w 33 tyg

dziś mnie tak plecy bolą że nie jestem w stanie normalnie funkcjonować a jeszcze jtr sesja mnie czeka Mam nadzieję że się zlitują :p
Kasiaczek ale Ty biedna z tymi wymiotami jesteś :/ ale jak będziesz miała lepsze dni to odzywaj się tu do nas ;-)

reklama
Yenka....ale mnie pocieszyłaś:(
Jakoś dam radę:-) moi pracownicy od dziś są już na Ochocie, do tego kilka innych pracuje blisko szpitala, więc jakby coś któraś coś podrzuci:-) muszę tylko info wysłać, że od wtorku tam będę:-)

Blindwillow...a widzisz...całkiem zapomniałam o malinach:-) ale chyba wolę nie ryzykować z cukrami. Te wszystke herbatki są słodzone.

Edda, ja nie muszę fruwać już kilka minut po porodzie, choć takie dziewczyny też widziałam. Te 2 godziny mogę odpocząć:-) byle nie tak jak po Mai, z komplikacjami.
Ale niektóre to jakby bąka puściły i dzieciak już jest. Pamiętam, że jak ja rodziłam Maję to w pewnej chwili ruch się zaczął na korytarzu i położn kombinowały, którą z dwóch rodzących przesunąć na korytarz, bo trwało to i trwało, a na izbę właśnie przyszła dziewczyna z prawie całkowitym rozwarciem. Padło na tą drugą, położne poleciały na dół po tamtą, zapakowały się do windy i zanim wjechały na 1 piętro już było po porodzie. To się nazywa akcja:-)

Karolina, ale jaja z tymi pchłami. Szok! Nie wiedziałam, że pchły gryzą też ludzi.

Selerowa no właśnie takie szybkie porody tez się zdarzają. Może i ja taki będę mieć?

Monila, co robisz, że się nie odzywasz??

Karolina1987W umarlam ze smiechu z tymi pchłami-przepraszam, ale sobie to wyobraziłam-tzn tego ochydnego kocura w tych rzeczach:-D:-D:-D to Ci zrobili prezent-pewnie im wstyd-w sumie współczuję im tez!!:-)

Blindwillow- rozwarcia ni ma...:(((

Magdzik, ja też drażnię się czasem z mężem, że ma kogoś na boku:-)

Wszystkim nam życzę szybkich i bezbolesnych porodów:-) bez naciania, pękania i innych sensacji:-)

Kuzwa, ale zimno, już minus 13. A mówią, że w lutym jeszcze większe mrozy. Mam nadzieję, że zdążę wrócić do tego czasu do domu.

No najlepsze jest to, ze oni jeszcze nic nie wiedza:/ ciekawe czy tez walcza z zaraza po cichu:/
Ludzi ogolnie nie gryza ale jak nie ma zwierzaka w poblizu to musza jakos przetrwac. Ochyba

Dziewczyny opanujcie sie z tymi porodami:-) Zaczynam byc zazdrosna bo ja dopiero mam termin na koniec lutego, a juz mam dosyc tej ciazy

reklama
Karolina1987W, to jakas masakra z tymi pchłami..ale Wam prezent zrobili :D

Selerowa, też mi się wydaje, że takie apteczne (same liście) to raczej nie powinny być dosładzane. Swoja drogą jak ja Ci współczuje tej diety cukrzycowej....

Grzechotka, chyba tylko liście maliny. Ja herbatke malinowa pije od dawna i jakos nie wywołala porodu :D

Dziewczyny, "sorry jest zima, więc musi być zimno" ;)

Ja po dzisiejszym badaniu mam plamienie :/ W kolorze brunatnym. Ale ginekolog mnie uprzedzała, że może się pojawić.....

Do góry