reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Hej dziewczyny.
Ciężko Was nadrobić a z moim brakiem sił do trzymania otwartych oczu już całkiem jest problem. Nie mówiąc o spamiętaniu wszystkiego co chciałabym odpisać...
Katia super, że zarezerwowaliście wakacje :) Polskie morze jest piękne i na pewno będzie to wyjątkowy czas, bo właśnie we troje :-)

Mnie też popuchły trochę stopy i dłonie, ale na szczęście nie za mocno. Przytyłam jak na razie 14 kg, pewnie do końca coś jeszcze dojdzie, ale myślę, że to i tak nie jest źle. Zresztą teraz najbardziej zależy mi na "spokojnym" porodzie i zdrowym maluszku a kg będziemy martwić się później.

No i w sumie nie wiem co jeszcze chciałam napisać...

Marta witaj w klubie pamieci krutkotrwalej hehe:-)
Ja od tyg kupuje sol. za kazdym razem jak ide do sklepu to pamietam, a wychodze bez. Dzis np na obiad bylo spagetti a makaron solony vegeta. Dziwnie smakuje:p

Katia zazdroszcze wakacji. Ja naciskam na męża żebyśmy jakiś domek chociaż na weekend wynajeli ale on sie boi:confused:
Karolina te spaghetti pewnie same pyszności :-D
Mnie mała tak na dole teraz kopie, boli jak diabli!! Ostatnio mi sie przestawiła że w dzień cisza a w nocy zaczyna baraszkować, ehhh w dzień to aż musze brzuch naciskać żeby dała znać czy żyje :baffled: Tym bardziej że te twardnienia są, mała ma mało miejsca i ehh teraz sie dzieciaczki mniej będą ruszały.
Już z 4 dzieciaczki na się wykluły ale nie ma co sie nakręcać. Większość z nas ma pierwsze dzieci to pewnie terminowo albo jeszcze przenoszone będą :cool2:

Katia ale fajnie i jeszcze Wasze pierwsze wakacje w trójke ;-)

Ojj ja tez mam pamięć krótkotrwałą no ale co zrobić, po porodzie na pewno minie!

Idę zaraz się wykąpać, bo coś mnie poranna energia opuściła, u Was też jest tak zimno??? Bo u nas -11 a w dzień -7 :baffled: jak ja nie lubię zimy :dry:

Sylwia9 u mnie w nocy -7 a w dzien jutro ma byc -6 .... no ale lepiej ze wkońcu ta zima sie pojawiła :-p ja jakos dziwieni ostatnio mam tyle energi ze szok:-p haha codzienie biore sie za sprzatanie ....bo chce miec czysto jak bede jechac rodzic i jak bede wracac do domu :-D wiadomo męzus mogłby posprzatac ale przeciez bedzie miał na głowie tez inne wazne sprawy :-D a jak zrobie sama to mam pewnosc ze zrobione jest do porzadku :-) mezul sie smieje ze tak czysto to chyba jeszcze nigdy nie było :-Dhahah

myg ojj to nie zazdroszcze przestawienia czasu urzedowania maluszka ;-) u mnie Olus tez tak miał ze w dzien jakies tam kopniaki były a w nocy to istene szalenstwo ... ale na szczescie przestawił sie i teraz w dzien wypina piętki i tyłeczek a w nocy jest grzeczniutki :-D

dopisuje sie do tych ktore maja dobra pamiec ale krotka :-) ostatnio poszłam po makaron na spagetti a wrociłam z masa innych rzeczy ale bez makaronu :-p

Monila no bo w końcu i u Was zima zawitała ;-) Fakt dobrze że trochę mrozi ale mi cięzko już się chodzi po tych ślizgich chodnikach, a chodze jak kaczuszka małymi kroczkami ;-)

reklama
U mnie coś się dzieje :-D Pojawiło się troche krwi i brunatnego zabarwienia :-D Jutro dopakowuje torbe, rozkładam do końca łóżeczko i zamykam wszystko co sie da, mam nadzieję że zdążę:sorry2: Jak nie to trudno.

Do góry