reklama
Magdalena0713
Fanka BB :)
U mnie coś się dzieje Pojawiło się troche krwi i brunatnego zabarwienia Jutro dopakowuje torbe, rozkładam do końca łóżeczko i zamykam wszystko co sie da, mam nadzieję że zdążę Jak nie to trudno.
Może COŚ być na rzeczy... Ja przy takich "zwiastunach" 3h później tuliłam córcie :-) Powodzenia Myg
Karolina1987W
A ja znow bezsennie:/ Posprzatalam caly parter i zrobilam mezowi sniadanko do pracy i co ja mam teraz zrobic ze soba hehe. Mlody kopie niemilosiernie a ja zamiast spac nasłu****ę nie wiadomo co:/
Karolina1987W
Mała znow chora?
Joasia_1986
Ja to w sumie też już chwilę nie śpie. Wszystko mnie w łóżku denerwowało. Za miękko, za ciepło, włosy na nogach u męża, materiał prześcieradła Zmieniłam lokalizację na salonowo-kanapową i tu 100 razy lepiej, ale, że komputer jest pod ręką, to stwierdziłam, że skoro już i tak nie śpię, to się jeszcze "domęczę" ;-)
Ciekawe jak tam Myg ;-)
Ciekawe jak tam Myg ;-)
Selerowa
Niech będzie pochwalony:-) na termometrze minus 14
Widzę, że spać nie możecie już, porody kroczą wielkimi krokami:-)
Verita, jak córcia? Zdrówka życzę:-)
Myg, jesteś?
Joasia chyba zasnęla umęczona kompem:-)
Karolina, dobrze, że nie kazałas mężowi depilować nóg.
Mój wczoraj mnie wkurzył. Zaczynam się do niego tulić, a ten mówi, że lepiej nie, bo trzeba będzie na porodówkę jechać, a Mai nie ma z kim zostawić i wolne dopiero od wtorku załatwia. Trudno, ja się obejdę, a on będzie pościł jeszcze 6 tygodni. Chyba, że znajdzie zastępstwo:-)
Wstaję na śniadanie i biorę się za robotę. Wczoraj zmieniłam pościel u Mai, naszej już nie dałam rady.
Miłego!
Widzę, że spać nie możecie już, porody kroczą wielkimi krokami:-)
Verita, jak córcia? Zdrówka życzę:-)
Myg, jesteś?
Joasia chyba zasnęla umęczona kompem:-)
Karolina, dobrze, że nie kazałas mężowi depilować nóg.
Mój wczoraj mnie wkurzył. Zaczynam się do niego tulić, a ten mówi, że lepiej nie, bo trzeba będzie na porodówkę jechać, a Mai nie ma z kim zostawić i wolne dopiero od wtorku załatwia. Trudno, ja się obejdę, a on będzie pościł jeszcze 6 tygodni. Chyba, że znajdzie zastępstwo:-)
Wstaję na śniadanie i biorę się za robotę. Wczoraj zmieniłam pościel u Mai, naszej już nie dałam rady.
Miłego!
reklama
Joasia_1986
Selerowa żebyś wiedziała - padłam ;-)
Dzidzia w brzuchu robi mi jesień średniowiecza, jakby chciała wyjść przez pępek
Dzidzia w brzuchu robi mi jesień średniowiecza, jakby chciała wyjść przez pępek