reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Ja mam silne bole brzucha jak na miesiaczke, ale skurczy brak wiec nie chce siac paniki..Mam nadzieje ze przejda....

reklama
Hejka
NIe mogę za Wami nadążyć :)

Poczytalam i jestem pocieszona, nie tylko ja mam bóle pachwin, okresowe i kłucia na dole. Upławy mi przeszły, niewiem może to po seksowaniu...położna wymacała ułożenie pośladkowe wizyta 22go jak nic się nie zmieni to będę miała cesarkę

Spakowane? Ja biorę też torbę, w zasadzie wszystko już mam, kapcie dla siebie i wodę a dla Młodej ciuszki do szpitala. Ile i co bierzecie?

Kupiłam w promocji płyn do prania Ariel Non bio i tego użyję a do płukania zależy co będzie albo Comfort albo też Ariel. Planuję zacząć pranie bo trochę tego jest. Wzięło mnie któregoś wieczora na układanie wg rozmiarów i po co jak ni poprane hehe syzyfowa praca. A i niemam jeszcze ręcznika, tutaj albo biel albo róż nic innego, zamówię z ebaya żółciutki

Kesti ​próbowałaś ciepłej kąpieli?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Probowalam, wzielam tez cos jak nospa w PL, poki co sie utrzymuje, maly sie rusza, wiec jest z nim okey, podejrzewam ze to przepowiadajace bole... Leze w lozeczku wypijam juz 5 kubek goracej herbaty... I mam nadzieje ze przejdzie

Kesti a ktory ty masz tc ??

bo tutaj od 36tc juz nie pozwalaja brac nospy ... bo wiadomo macica tez musi ćwiczyc :-D ja ostatnio miałam takie bole plecow jak na @ wziełąm nospe i przeszły :-D a rano zadzwoniłam do gina i pwoiedział ze jak sie powtorzy to juz mam nospy nie brac ...

Ostatnia edycja:
Ja dzwonilam do kliniki i lekarka kazala wziac 1 tabletke, to nie jest nospa bo tu jej nie ma, ale podejrzewam, ze cos na podobienstwo nospy:). A jestem w 35 i 5dzien, wiec jeszcze za szybko aby dzidzius wyszedl;) ale jest lepiej troszke. W 1 ciazy nie miewalam takich bolow jutro chyba na wszelki wypadek pojde na kontrole do kliniki.

Witam ja dziś dzień na uczelni spędziłam a potem babcia i ciocia mojego P. Wpadły z wizytą

co do opieki to mój P. Niby będzie miał umowę o pracę ale tylko na 3 msc i trochę się obawiamy żeby brał wolne na poród
Katia trzymam kciuki żeby mały się wyplątał z pępowiny
Monila szczerze to teraz bym się chyba nie ogarneła jakbym nie mogła brać nospy chociaż teraz wole brać te czopki
Kesti trzymam kciuki żeby ten ból przeszedł

wiecie co gdybym miała pewność że lekarze nie będą wstrzymywać porodu to bym sobie urządziła maraton po schodach okna pomyła itd. Mam już tak dosyć tej ciąży :-(

Doła mam znowu....coś mi nie po drodze z tym moim mężem...
Rano kłótnia, więc humor do dupy przez cały dzień. Znajomi już pojechali. Posprzątałam też i w końcu migę odpocząć.

A jutro wizyta i usg. Może też do fryzjera pójdę, bo jak Młody matkę zobaczy to się przerazi:-) i jeszcze ostatnie zakupy w drogerii. A po południu ksiądz.
We wtorek chyba złożę łóżeczko i naszykuję pościel. I będę już tylko czekała:-) byle nie za długo

Miłego wieczoru i spokojnej nocy:-)

reklama
I jak samopoczucie na wieczór? Jak się czujecie?

U mnie ok. Ktg wychodzi dobrze, Mały się rusza. Nie jest tak źle w tym szpitalu, chociaż wiadomo, że nie ma to jak w domu. Może jutro mnie wypuszczą...

Do góry