reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Bry

u nas pięknie i słonecznie :-D

Magdzik co do czopu to moze odejsc nawet kilka tygodni przed porodem wiec spokojnie;-) ale moze tez i byc tak jak napisałą to ktoras ze rano odszedł czop a za pare godzin rodziła .. roznie to bywa ...

ja zmiesciła sie do jednej torby razem z maluszkiem bo dla maluszka u mnie trzeba tylko ciuskzi na wyjscie oraz pampersy i chusteczki ;-)

Miłego

reklama
Dzięki dziewczyny za odp jtr idę do gina to się dowiem czy to czop czy nie
ja dopiero w piątek jadę na zakupy kosmetyczne moja siostra pracuje w supher farm i mi odkłada wszystko
uciekam do parku kaczory dokarmić miłego dnia ;-)

witam
ja po wizycie w szpitalu i niestety lutoweczka tez nie bede, termin cc zostal przesuniety na 31 styczen, nawet i lepiej bo dosc mam.

Selerowa ja mam praktycznie ten sam sklad torby ale chyba torbe za małą :-) same pieluchy ile zajmuja! Kocyk reczniki szlafrok wszystko objętościowe.

ja kocyk wziełam ale na wyjscie :-D bo cyzms trzeba maluszka przykryc w foteliku ;-) a w szpitalu dawaja swoje rozki na pobyt;-)

Edda a po co ci ten rozek ?? :p rozkiem przykryjesz maluszka ??

W rożek malucha można zawinąć i będzie miał cieplusio:-) kocyk mam naszykowany na wyjście, jeżeli będzie potrzebny to mąż przywiezie. Ale jeśli na poporodowej jest tak gorąco jak w poradni cukrzycowej to nie zamarzniemy:-)

Przywiozłam od siostry już wzystko, jutro wrzucę o pralki te części meteriałowe wózka i fotelika i będzie już na nas xzekało:-)

No owinę dzidziusia w rożek. Będzie mieć ciepło i przyjemnie. Na początku będzie mi w tym spać. A na wyjście mam spiworek specjalny do fotelika. O taki http://www.sklep-tosia.pl/maxi-cosi-spiworek-do-cabriofix_p65

Ostatnia edycja:
Edda ja do szpitala biorę rożek i kocyk, pamiętam że Kacper spał w rożku pod kocykiem i jeszcze zawinięty w ręcznik bo nie trzymał w ogóle ciepła

a ja znowu walczę z bólem ale teraz nie jest taki jak na @ tylko takie kłucie po prawej stronie do tego zauważyłam że od 2 dni mam mokro w majtkach i nie jest to jak zawsze taki przeźroczysty biały śluz tylko jakbym popuściła też tak macie??

Jtr mały nareszcie idzie do przedszkola po msc nieobecności więc dziś muszę go jakoś wcześniej położyć bo inaczej rano czeka mnie armagedon

reklama
dziewczyny ja wiem ze w rożku maluszkowi cieplej ale nie wiem po co go brac do szpitala skoro tam maja szpitalne rozki i kocyki :-D ale wiadomo kazdy robi tak jak woli :-) ja na wyjscie spakowałam tylko kocyk do okrycia bo przeciez nie bede szła na nogach do domu tylko ze szpitala do auta i z auta do domu to chwila momęt ;-) a jak bedzie naprawde mrozno to najwyzej mezul przywiezie spiworek:-D

Magdzik oby ci szybko te kłucie przeszło ....

Do góry