reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Selerowa troche nas nastraszylas :)
troche spoznione... ale wszystkiego dobrego lutoweczki w nowym roku. Moj syn padl 15min temu, juz nie mial sily patrzec na fajerwerki, wtulil sie w mamusie i zasnal ;) mamusia szybko pod prysznic i juz w lozeczku leze ;) a za oknem nadal glosno... Ja dzis zaczynam 37tydz a w czwartek wizyta, zobaczymy co tam mi powie ginka. Spokojnej nocki dziewczyny

reklama
Czesć:-)
Witam w dwupaku:-)
Brzuch boli, napina się,krzyż też boli, doszły jeszcze nerki. Prawie nie spałam przez ból kości miednicy. Jak ak dalej będzie pojedziemy do szpitala. Tylko chcę poczekać jak długo się da, żeby lekarzom i pielęgniarkom % wywietrzały. Młody bardzo nisko tłucze się, że mam wrażenie, że za chwilę rączkę wystawi:-)

W picolo dzioba umoczyłam, ale to taki słodkie...chyba już się odzwyczaiłam:-)

Zastanawiam się czy nie powinnam spakować się dzisiaj.

Selerowa uważają tam na siebie !! I spakuj się już dziś.

Ja wczoraj od siostry wróciłam ok. 1. Zmęczona i śpiąca, poszłam od razu nynać. A dziś składamy łóżeczko :-)

Selerowa poczekaj jeszcze z tym rodzeniem ;-) ja też mam zamiar się dziś spakować ;-)

a ja dalej poleguje w łóżku a moi mężczyzni robią śniadanko w kuchni ;-)
miłego dnia dziewczyny :-D

Dzięki dziewczyny :)
Nie chcę rodzić dzisiaj, bo trochę obawiam się o kondycję lekarzy i położnych. Zobaczymy co będzie dalej, póki co nie jest tragicznie. Ale chyba faktycznie spakuję się. Najpierw jednak może zdrzemnę się choć pół godziny:-)

Dziewczyny jak wyglądają te skurcze przepowiadające?
od godziny boli mnie brzuch ale tak ciągle jak na @ wziełam no spe i ciepłą kąpiel i jest ciut lepiej ale momentadi łapie mnie taki ból że nie moge ustać eh idę poleżeć może wczoraj się ciut nadwyrężyłam podczas zabawy z małym

reklama
witam w Nowym 2014 roku ;)

mi od kilku dni brzuszek sie napina kilka razy dziennie i ostatnio coś czesto boli jak na @ ale to pewnie te bole przepowiadajace. w pierwszej ciazy tak nie mialam to nie wiem

Do góry