reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
stc.gif

Dziewczyny!

Już do 2014 doczekamy wszystkie (Selerowa trzymaj się) :-D

Oby nasze maleństwa przyszły na świat w odpowiednim czasie i żebyśmy mogły się chwalić szybkimi i niebolesnymi porodami :-(

Niech 2014 rok przyniesie zmiany na lepsze :tak::-D

My, dzieci tamtych rodziców - Joe Monster

Mężon właśnie pokazał mi ten tekst i się uśmiałam jak norka... Fajne było to dzieciństwo lat 90tych :-D:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeszcze w domu, ale nic nie przechodzi. Idę zaraz pod prysznic, może to coś da. Mąż wymasował krzyż. Młody wariuje chyba jak nigdy dotąd, aż się mężon dziwił, że tak można

Dotrwałam:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Więc jeszcze raz - najlepszego! Lekkich i szybkich porodów. Łatwych i przyjemnych, chciałoby się rzec:-)

Młody nadal dokazuje, choć już mniej, więc idę spać. Może się uda:-)
Maja właśnie padła:-) padam i ja:-)

reklama
Ja też dalej w dwupaku ;-) moje chłopaki już lulają brzuszkowe maleństwo też się uspokoiło bo podczas wystrzałów kręciło się niesamowcie a ja leże i oglądam tv ;-)
szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny :-)

Do góry