reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
stc.gif

Dziewczyny!

Już do 2014 doczekamy wszystkie (Selerowa trzymaj się) :-D

Oby nasze maleństwa przyszły na świat w odpowiednim czasie i żebyśmy mogły się chwalić szybkimi i niebolesnymi porodami :-(

Niech 2014 rok przyniesie zmiany na lepsze :tak::-D

My, dzieci tamtych rodziców - Joe Monster

Mężon właśnie pokazał mi ten tekst i się uśmiałam jak norka... Fajne było to dzieciństwo lat 90tych :-D:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeszcze w domu, ale nic nie przechodzi. Idę zaraz pod prysznic, może to coś da. Mąż wymasował krzyż. Młody wariuje chyba jak nigdy dotąd, aż się mężon dziwił, że tak można

Dotrwałam:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Więc jeszcze raz - najlepszego! Lekkich i szybkich porodów. Łatwych i przyjemnych, chciałoby się rzec:-)

Młody nadal dokazuje, choć już mniej, więc idę spać. Może się uda:-)
Maja właśnie padła:-) padam i ja:-)

reklama
Ja też dalej w dwupaku ;-) moje chłopaki już lulają brzuszkowe maleństwo też się uspokoiło bo podczas wystrzałów kręciło się niesamowcie a ja leże i oglądam tv ;-)
szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny :-)

Do góry