reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam

dziewczyny dzis ostatni dzien starego roku !!!! i coraz bliżej do spotkania z naszymi maluszkami:tak:

Życze nam wszystkim wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku !!! aby każda z nas miałą szczesliwe rozwiazanie i cieszyła sie zdrowym maluszkiem :-)

e-kartki-nowy-rok-1259.jpg

Załączniki

• e-kartki-nowy-rok-1259.jpg
    e-kartki-nowy-rok-1259.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Hej dziewczyny :-) czyli wszystkie dZiS biała sala? Sylwester z polsatem? :-) ja miałam zostać w domu, ale idę do siostry 2 bloki dalej. Pewnie zaraz po północy pójdę do domu nynać :-) Dziś jeszcze wizyta u gina :-)

edda no to masz dzis dzien pełen wrażen :-D daj znac po wizycie koniecznie &&&&& ;-)

my w domu siedzimy ale wpadna sasiedzi ;-) ja tez pewnie po 24 pojde spac :-p

Edda ja tam wybieram się do Krakowa a w przerwach myślę do Wrocławia ;-) Tak będę śmigać...po programach :-D A gości mam - w pokoju obok także pewnie razem posiedzimy. No i też mam wizytę :tak:

Edda Marta &&& za wasze wizyty ;-)

My też rodzinnie siedzimy w domku już tak co roku odkąd jest Kacper ale na pewno bardzo miło spędzimy ten czas ;-) mam zamiar się wystroić i umalować jak na bal a co przynajmniej tyle zabawy będe miała :-D

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku !!!
U nas nie sylwester z polsatem tylko z tvn bo moj z Krakowa i chce to ogladac :tak:mi bez roznicy mamy znajomych z blizniakami na domowce, mala sie wybawi i spac pewnie ok 10 juz bo dluzej nie wytrzymam:-D

Magdzik20 u mnie podobnie. Mam zamiar się wcisnąć w moją czarną kieckę, jeśli mi się to uda, to Wam wkleję fotkę :-) Póki co jeszcze jej od przeprowadzki nie wyjęłam z pudła. No i również podobnie jak u Marty w planach Kraków-Wrocław, no chyba, że mąż da się namówić na oglądnie "Jak urodzić i nie zwariować", bo przyuważyłam, że dziś leci. Do tego Piccolo i będzie full wypas :)

wszystkim Mamusiom zycze Szczesliwego Nowego Roku:) My jestesmy na miejscu chodz bez meza, dojedzie za okolo 2h bo niestety musial isc na kilka godzin do pracy, ale jest w drodze a niestety to 6h jazdy autem.. mnie bola troszke plecy po tak dlugiej jezdzie na szczescie wyjechalam o 4 rano:) maly dosypial w aucie:) a ja mialam puste drogi, sylwestra spedzamy ze znajomymi w domku na polnocy kraju:) Takze pelno dzieci, maz kolezanki szykuje wlasnie drewno aby rozpalic w kominku:) A ja odpoczywam zza komputera i patrze na dzieciaczki:)

reklama
WSZYSTKIM WAM ŻYCZĘ

Mnóstwo dobrego szampana,

super zabawy do rana,

a w roku tym co będzie

niech radość gości wszędzie.

365 szczęśliwych dni ,

52 cudownych weekendów,

12 wspaniałych miesięcy,

4 kolorowych pór roku,

spełnienia marzeń

w Nowym Roku!

no i SZCZESLIWEGO ROZWIĄZANIA rzecz jasna,zdrowych dzidziusiów i zeby jzu mozna było przytulic maluszki do piersi:)

niech ten czas do porodu szybko minie
bo ja np.sie wykoncze w tej ciazy:(

Ostatnia edycja:
Do góry