reklama
edda89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-) czyli wszystkie dZiS biała sala? Sylwester z polsatem? :-) ja miałam zostać w domu, ale idę do siostry 2 bloki dalej. Pewnie zaraz po północy pójdę do domu nynać :-) Dziś jeszcze wizyta u gina :-)
Edda Marta &&& za wasze wizyty ;-)
My też rodzinnie siedzimy w domku już tak co roku odkąd jest Kacper ale na pewno bardzo miło spędzimy ten czas ;-) mam zamiar się wystroić i umalować jak na bal a co przynajmniej tyle zabawy będe miała
My też rodzinnie siedzimy w domku już tak co roku odkąd jest Kacper ale na pewno bardzo miło spędzimy ten czas ;-) mam zamiar się wystroić i umalować jak na bal a co przynajmniej tyle zabawy będe miała
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku !!!
U nas nie sylwester z polsatem tylko z tvn bo moj z Krakowa i chce to ogladac mi bez roznicy mamy znajomych z blizniakami na domowce, mala sie wybawi i spac pewnie ok 10 juz bo dluzej nie wytrzymam
U nas nie sylwester z polsatem tylko z tvn bo moj z Krakowa i chce to ogladac mi bez roznicy mamy znajomych z blizniakami na domowce, mala sie wybawi i spac pewnie ok 10 juz bo dluzej nie wytrzymam
Joasia_1986
Magdzik20 u mnie podobnie. Mam zamiar się wcisnąć w moją czarną kieckę, jeśli mi się to uda, to Wam wkleję fotkę :-) Póki co jeszcze jej od przeprowadzki nie wyjęłam z pudła. No i również podobnie jak u Marty w planach Kraków-Wrocław, no chyba, że mąż da się namówić na oglądnie "Jak urodzić i nie zwariować", bo przyuważyłam, że dziś leci. Do tego Piccolo i będzie full wypas
Karolina1987W
Ja sie nie wybieram do Białej Sali, zamierzam z mezulkiem isc do NOT-u
NOT- Nocne Ogladanie Tv:-)
NOT- Nocne Ogladanie Tv:-)
wszystkim Mamusiom zycze Szczesliwego Nowego Roku My jestesmy na miejscu chodz bez meza, dojedzie za okolo 2h bo niestety musial isc na kilka godzin do pracy, ale jest w drodze a niestety to 6h jazdy autem.. mnie bola troszke plecy po tak dlugiej jezdzie na szczescie wyjechalam o 4 rano maly dosypial w aucie a ja mialam puste drogi, sylwestra spedzamy ze znajomymi w domku na polnocy kraju Takze pelno dzieci, maz kolezanki szykuje wlasnie drewno aby rozpalic w kominku A ja odpoczywam zza komputera i patrze na dzieciaczki
reklama
anamari82
WSZYSTKIM WAM ŻYCZĘ
Mnóstwo dobrego szampana,
super zabawy do rana,
a w roku tym co będzie
niech radość gości wszędzie.
365 szczęśliwych dni ,
52 cudownych weekendów,
12 wspaniałych miesięcy,
4 kolorowych pór roku,
spełnienia marzeń
w Nowym Roku!
no i SZCZESLIWEGO ROZWIĄZANIA rzecz jasna,zdrowych dzidziusiów i zeby jzu mozna było przytulic maluszki do piersi
niech ten czas do porodu szybko minie
bo ja np.sie wykoncze w tej ciazy
Mnóstwo dobrego szampana,
super zabawy do rana,
a w roku tym co będzie
niech radość gości wszędzie.
365 szczęśliwych dni ,
52 cudownych weekendów,
12 wspaniałych miesięcy,
4 kolorowych pór roku,
spełnienia marzeń
w Nowym Roku!
no i SZCZESLIWEGO ROZWIĄZANIA rzecz jasna,zdrowych dzidziusiów i zeby jzu mozna było przytulic maluszki do piersi
niech ten czas do porodu szybko minie
bo ja np.sie wykoncze w tej ciazy
Ostatnia edycja: