reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Myg nie ma tego złego... super, ze udalo Ci sie jakos wywinac od mandatu i tego sie trzymaj:) Ale szczesciara z Ciebie:) a nastpnym razem napisz kartke na aucie, ze macie jednego niepelnosprawnego w bloku i on juz zajal inne miejsce wiec go nie blokujesz:p

reklama
Witam z rana :-)
Wczorajszego posta wieczornego zeżarło mi :wściekła/y:coś się dzieje z kompem.

Edda zazdroszczę Ci takich wyników!

Myg czasem i ci panowie mówią ludzkim głosem ;-) Ja do tej pory (odpukać) nie miałam nawet kontroli :-) i niech tak już zostanie! Obawiam się, że jak mnie w końcu zatrzymają do kontroli to się nie wywinę, bo na moim terenie najczęściej jeździ wredna blondyna, która jak była w obyczajówce dostała już porządne lanie od miejscowych chłopaków właśnie "za uprzejmość". Ale nic to jej nie nauczyło i teraz wyżywa się w drogówce.

Karolina skąd Ty bierzesz siłę jeszcze na porządki jesienne?

Maja już sama wstała, więc czas szykować się do szkoły.

Miłego dnia! :-)

Hej wszystkim!
Ale się wczoraj nawkurzałam na BB, nic nie szło napisać ani nawet przeczytać za dobrze.
Dziś znowu wczesna pobudka z M i muszę się szykować, bo wody ma nie być od 8. I pewnie jak już będę gotowa to polecę do mamy, bo co tu robić...
Życzę miłego dnia i początku weekendu :-)

No tak..weekend sie zbliża i znów zawieje pustką na forum :-)
Ja mam coraz wiecej problemów z snem... Już nie wiem na którą stronę mam sie obrucić :/ Wstaje jakaś połamana a najgorsze mam te skurcze nóg zwlaszcza łydek...jakaś masakra!
Ja coraz bliżej glukozy,bo już w poniedziałek. A powiedzcie mi dziewczyny bo u mnie można mieć cytrynke, lepiej sobie już wycisnąć soczek z cytryny i wziąść w słoiczku czy lepiej wziąść tą cytryne w płynie gotową co można kupić??

Witam

edda no faktycznie troszke podwyzszone ale nie za bardzo , spokojnie ;-)

Sandra wez sobie cała cytryne i dasz kobitce w labo ona przy rozrabianiu glukozy ci ja wcisnie ...;-)

zimno ,zimniej, coraz zimniej sie robi i tylko patrzec kiedy nas snieg zasypie ;-)

miłego dnia

Witajcie,

Sandraa a bierzesz magnez? Bo skurcze miesni, szczegolnie nog sa wynikime zbyt male ilosci....Niestety takie skurcze potrafia byc drazniace, w pierwszej ciazy przez msc musialam brac magnez wlasnie..skurcze przeszly bardzo szybko...

Co do snu..tez mam problemy... pozycje latwo mi znalezc...ale moj syn upatrzyl sobie kopanie do 1 w nocy a kolo 7-8 rano pobudka bo mi brzuch podskakuje:)

A teraz zbieram sie bo do pracy na 11,ale koncze o 14:) a potem robie z synkiem pierniczki i domek z piernika:) Jaki ten moj synek juz duzy, z kazdym rokiem az sie zal robi, ze czas takszybko mija:)

u mnie ze spaniem nie ma problemu , kłade sie i spie jak kamień z pobudka na siku ale to tez odrazu po tym zasypiam ;-) kopniaki i wiercenie małego mi nie przeszkadzaja podczas snu :-D

reklama
Dzien dobry:)

Wlasnie nie wiem skad takie wahania u mnie, jednego dnia moglabym spac caly dzien, a drugiego szukam sobie dodatkowych zajec.
Ja tez spac nie moge i budze sie kilka razy w nocy.
ostatnio miewam jakies glupie sny dzis np snilo mi sie ze wody mi odchodza a ja wiedzac, ze to dopiero26tydz panicznie szukalam pomocy i krzyczalam przez lzy do mojego, ze maluszek nie przezyje bo jest za maly jeszcze:szok::-( obudzilam sie zaryczana, zlapalam sie za brzuch i czekalam az maly kopnie, kopnol i poszlam spac. Masakra

Do góry