reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Myg nie ma tego złego... super, ze udalo Ci sie jakos wywinac od mandatu i tego sie trzymaj:) Ale szczesciara z Ciebie:) a nastpnym razem napisz kartke na aucie, ze macie jednego niepelnosprawnego w bloku i on juz zajal inne miejsce wiec go nie blokujesz:p

reklama
Witam z rana :-)
Wczorajszego posta wieczornego zeżarło mi :wściekła/y:coś się dzieje z kompem.

Edda zazdroszczę Ci takich wyników!

Myg czasem i ci panowie mówią ludzkim głosem ;-) Ja do tej pory (odpukać) nie miałam nawet kontroli :-) i niech tak już zostanie! Obawiam się, że jak mnie w końcu zatrzymają do kontroli to się nie wywinę, bo na moim terenie najczęściej jeździ wredna blondyna, która jak była w obyczajówce dostała już porządne lanie od miejscowych chłopaków właśnie "za uprzejmość". Ale nic to jej nie nauczyło i teraz wyżywa się w drogówce.

Karolina skąd Ty bierzesz siłę jeszcze na porządki jesienne?

Maja już sama wstała, więc czas szykować się do szkoły.

Miłego dnia! :-)

Hej wszystkim!
Ale się wczoraj nawkurzałam na BB, nic nie szło napisać ani nawet przeczytać za dobrze.
Dziś znowu wczesna pobudka z M i muszę się szykować, bo wody ma nie być od 8. I pewnie jak już będę gotowa to polecę do mamy, bo co tu robić...
Życzę miłego dnia i początku weekendu :-)

No tak..weekend sie zbliża i znów zawieje pustką na forum :-)
Ja mam coraz wiecej problemów z snem... Już nie wiem na którą stronę mam sie obrucić :/ Wstaje jakaś połamana a najgorsze mam te skurcze nóg zwlaszcza łydek...jakaś masakra!
Ja coraz bliżej glukozy,bo już w poniedziałek. A powiedzcie mi dziewczyny bo u mnie można mieć cytrynke, lepiej sobie już wycisnąć soczek z cytryny i wziąść w słoiczku czy lepiej wziąść tą cytryne w płynie gotową co można kupić??

Witam

edda no faktycznie troszke podwyzszone ale nie za bardzo , spokojnie ;-)

Sandra wez sobie cała cytryne i dasz kobitce w labo ona przy rozrabianiu glukozy ci ja wcisnie ...;-)

zimno ,zimniej, coraz zimniej sie robi i tylko patrzec kiedy nas snieg zasypie ;-)

miłego dnia

Witajcie,

Sandraa a bierzesz magnez? Bo skurcze miesni, szczegolnie nog sa wynikime zbyt male ilosci....Niestety takie skurcze potrafia byc drazniace, w pierwszej ciazy przez msc musialam brac magnez wlasnie..skurcze przeszly bardzo szybko...

Co do snu..tez mam problemy... pozycje latwo mi znalezc...ale moj syn upatrzyl sobie kopanie do 1 w nocy a kolo 7-8 rano pobudka bo mi brzuch podskakuje:)

A teraz zbieram sie bo do pracy na 11,ale koncze o 14:) a potem robie z synkiem pierniczki i domek z piernika:) Jaki ten moj synek juz duzy, z kazdym rokiem az sie zal robi, ze czas takszybko mija:)

u mnie ze spaniem nie ma problemu , kłade sie i spie jak kamień z pobudka na siku ale to tez odrazu po tym zasypiam ;-) kopniaki i wiercenie małego mi nie przeszkadzaja podczas snu :-D

reklama
Dzien dobry:)

Wlasnie nie wiem skad takie wahania u mnie, jednego dnia moglabym spac caly dzien, a drugiego szukam sobie dodatkowych zajec.
Ja tez spac nie moge i budze sie kilka razy w nocy.
ostatnio miewam jakies glupie sny dzis np snilo mi sie ze wody mi odchodza a ja wiedzac, ze to dopiero26tydz panicznie szukalam pomocy i krzyczalam przez lzy do mojego, ze maluszek nie przezyje bo jest za maly jeszcze:szok::-( obudzilam sie zaryczana, zlapalam sie za brzuch i czekalam az maly kopnie, kopnol i poszlam spac. Masakra

Do góry