reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

ni_kusia Ja nie przepadam za "miejskimi" jeziorami. Myślałam raczej o Tucznie. ;-)
hai24 nie pomogę, ani w poprzedniej ciąży ani jak do tej pory w tej nie miałam takich problemów.Może pogadaj ze swoim lekarzem,może coś skutecznego Ci doradzi.

reklama
Cześć dziewczynki porannie :D

Ja wczoraj wieczorem tez wyglądałam jak w zaawansowanej ciąży :D po czereśniach chyba ale dziś rano mam znowu płaski-muszę się opamiętać z tym jedzeniem :)
mdłości to ja tez mam wieczorne a nie poranne :)
Czekam na wieści po dzisiejszych wizytach!
U nas tez dziś ciepło-muszę dokończyć kilka spraw z pracy i później leniuszkuję :-)

M O N I L A - myślisz ze bedzie coś widać?? choćby pęcherzyk? nie wiem czemu ale strasznie się boje ciazy pozamacicznej! miałam krwawienie implantacyjne wiec chyba powinno być oki, ale tak czy siak się boje.

doskonale cie rozumiem :-) ja wczoraj długo zasnac nie mogłam w nocy budziłam sie co chwile a skoro swit juz spac nie mogłam .... martwie sie ta wizyta dzisiejsza ale w głebi serca wierze ze bedzie dobrze bo przeciez musi byc dobrze :-)

Monila - trzymam za Ciebie kciuki :tak: Na pewno będzie dobrze. Ja właśnie się zbieram na wizytę i złapałam jakiegoś mega-stracha...:no: U nas taki gorąc, że normalnie rozpłynąć się można w tym żarze :sorry2: Trzymajcie się dziewczyny - nie dajcie się złym myślom i upałowi :* :-D

M O N I L A - nie moze byc przeciez inaczej :) Dziewczynki a chwaliłyście się już?? bo mój po wczorajszym wyniku bety obdzwonil kumpli, wypił whisky za zdrowie maluszka i poszedł na saune ( miał zabronione ze względu na słaba armie)!! ja nie chciałam jeszcze mówić by nie zapeszyć, a ten nie moze wytrzymac i w niedziele chce jechac do naszych rodziców i oznajmic nowinę! Duma go rozpiera, bo miala byc inseminacja za niedlugo a tu naturalnie się udało :D

reklama
Magdalena tryzmamy kciuki za wizyte i koniecznie daj znac co i jak :)&&&&

Kasieczek u nas wiedza tylko tesciowie ale to ze wzgledu na to ze tesciowa choruje na raka i chcielismy zeby jak najwczesniej wiedziała , zeby tez miała motywacje do walki z choroba :-) a tak narazie nikomu nie mowimy jesli ktos zapyta to nie zaprzeczymy , w pracy jak zaniosłam l-4 to odrazu cały zakład wie ;-)

Do góry