reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
kasieczek- ja łykam tylko kwas foliowy i magnez.
z objawów: mdłości (ale znośne) senność i bolące piersi...aaa i jeszcze bieganie na siku co sekundę;-)

Happymama - tak , siku i cyce równiez, ale co do mdłości ( i to wieczornych) to myślałam ze za wcześnie na to! no ale - obyta jestem w tematach staraczkowych ale ciążowych jeszcze nie :)

Kasieczek u mnie z objawów mdłosci , bieganie co chwilke siku , bolace i powiekszone piesi , oraz spanie :-p ja tez biore tylko kwas foliowy ktory brałam przez 1,5 roku przed ciaza :-)

jejciu ja chyba dzis z wrazenia nie zasne :-p juz cała chodze z nerwow a co bedzie jutro :szok:

tak wiec kochane moje ciezaroweczki zmykam pod prysznic i moze uda mi sie zasnac a nie zwariowac :-p

spokojnej nocy wam zycze :)

Hej kochane :-)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i cudnych wieści. Wielkie gratulacje dla tych co mogły ujrzeć już serduszko. Ja dziś późnym popołudnirm zrobiłam sobie kawę mrożoną, jak mnie zemdliło to myślałam że zaraz całą ją oddam.My dziś z kumpelami i naszymi dzieciaczkami zrobiłyśmy sobie piknik w cieniu na poznańskiej cytadeli, super spędzony czas.Wszędzie naokoło widziałam wózki z bliźniakami:szok: jeszcze tydzień i okaże się czy noszę w brzuszku dwa serduszka czy jedno ;-)

Witam nowe dziewczyny i zazdroszczę tym co już widziały swoje maluszki.

Dziewczyny, u mnie 6 tydzień, a brzuch jak 5 miesiąc, jak nie 6. Ja to chyba 5-cioraczki będę miała. ;)

Patrycja89- DOBRZE WIEDZIEĆ, ŻE NIE TYLKO MNIE TAK WYWALIŁO. NORMALNIE NIE MOGĘ SIĘ NA SIEBIE PATRZEĆ....:)))

Wszystkim życzę udanych wizyt!!!!:)

Ja konam z gorąca w pracy, siedzę przy klimie i dalej umieram;))

reklama
Cześć dziewczynki :) P A T R Y C J A, P A O L A - powiem wam ze na wieczór to ja mam tak wzdęty brzuch równiez ze hej :) ale pamiętam ze moja siostra tez tak miała w ciąży, co by nie zjadła brzuch jej wywalało :p

Do góry