reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Katia witaj w grupie ja też od dzisiaj wolne od pracy i odpoczywam :) chociarz zadeklarowałam się w pracy że dokończę moje 3 projekty w domu żeby nie mieć wyrzutów sumienia :D:D taka głupia jestem ale co tam, narazie posprzątałm i odpoczywam :p

no to koleja ktora odpoczywa:-) super , teraz bedziemy odpoczywac na całego :-p
małkus dokoncz swoje projekty spokojnie , w domu lepiej sie pracuje;-)

No właśnie ja też wzięłam pracę do domu, bo nie mogłam ich zostawić z dnia na dzień. Muszę posprzątać, a nie chce mi sie strasznie.

Na dodatek jednym okiem patrzę na Na dobre i na złe i tam coś pojawiło się o ciąży, zespole downa... I jakiś strach mnie obleciał, że może być coś nie tak :( Mój tata urodził się z niewykształconą prawą ręką. My z bratem jesteśmy zdrowi. Generalnie nigdy wczesnej, ani później taki przypadek już się nie pojawił ani w bliskiej, anie w dalszej rodzinie. Mam nadzieję, że nasz dzidziuś urodzi się zdrowy... Nie wiem czemu akurat teraz taki strach mnie opanował :(

Jejku, musi być dobrze i koniec.

Katia kochana bedzie dobrze zobaczysz :* nie zadreczaj sie teraz takimi myslami ,bo maluszek to odczuwa .

u mnie tez przydałoby sie sprzatanie bo mezus to tak sprzata ze zawsze cos mi nie pasuje no ale ciesze sie ze mi pomaga :-) ojj mam nadzieje ze na mojej wizycie bedzie wszystko wporzadku i ze bede mogła juz swobodnie sie poruszac , bo w domu wariuje ...:-p
jejciu a ile jeszcze musze czekac na ta wizyte :-p

Katia - nie stresuj fasolinki :)

Monila - wiem jak to jest jak godziny się dłuża, dobrze ze ja mam wizyte z rana, za to wczoraj 5 h czekałam na wyniki bety - jakby wieczność!

Witajcie dziewuszki :-D Już po wizycie :-) Lekarz jak zawsze uśmiechnięty, dodający otuchy ;-) Uwielbiam go normalnie:-p Z maluszkiem wszystko oki :-D Serducha jeszcze nie było widać, ale pięknie zagnieżdżony zarodek jest :-) A przed wejściem do gabinetu, to mi normalnie ręce i kolana drżały ze stracha :eek:
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty &&& na pewno będzie dobrze kochane :-)

Aaaa, i termin mi lekarz zmienił na 11.02. :confused:

reklama
Magdalena gratuluje udanej wizyty:-)jak masz jakies zdjatko to wstawiaj;-)
widze ze mamy dokłandie ten sam tydzien ciazy , i tak mysle ze jesli u ciebie nie było widac serduszka to u mnie pewnie tez go nie bedzie

Do góry