reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witajcie :)

Ja dziś jadę zawieźć zwolnienie do pracy i dokończyć kilka spraw służbowych. Czeka mnie dużo jeżdżenia do południa. Ale co tam - później już wolne.

Witam nowe Mamusie :)

Objawy: zmęczenie, senność, ból piersi, delikatne mdłości i ból podbrzusza od czasu do czasu.

Trzymam kciukasy Monila :* i czekam na wspaniałe wieści :)

reklama
Cześć Kochane w kolejny upalny dzionek ;-)

ajentka83 Cytadela jest piękna, chyba to najfajniejszy park w Poznaniu, ja też pochodzę z Poznania i zazdroszczę Ci tego piknikowania, ja ostatnio zaglądam tam tylko na plac zabaw, bo mieszkam teraz za miastem... ;-)

Patrycja89, Paola890411 i -kasiaczek- ja też mam brzuchol, dzisiaj nie zmieściłam sie w sukienkę, najpierw w cyckach się nie dopięłam, a jak już na maxa caciągnęłam zamek to wylazł mi brzuch i stwierdziłam, że tak światu pokazać się nie mogę...;-)

89Katia tylko dzisiaj na spokojnie, żadnego przemęczania, mamy na siebie w końcu uważać i to bezwzględnie ;-) To jedyny czas w życiu, gdzie możemy bezkarnie leniuchować ;-)

ni_kusia Ja też nie mieszkam w samym Poznaniu ale na peryferiach:tak:

Dziś może nad jeziorko się wybierzemy.Ma być 34 stopnie w cieniu:szok:

WItam sie z rana :-)

oj tak dzis zapowiada sie kolejny upalny dzien , ja juz nie moge spac od 5 z tych stresow a gdzie tam do 18-nastej chyba osiwieje:-p

Kati tylko ostroznie tam za kółkiem ;-)

Miłego dnia dziewuszki;-)

Hejka :-) Jejć tyle czytałam że nie wiem czy nadrobiłam wszytsko :)
Gratuluje i ciesze sie razem z tymi co juz fasolkę swą widziały i serduszko :-D
Co do brzucha to macie racje na wieczór to masakrycznie duży bluzki sie juz na nim opierają ha ha .. a co do piersi to juz rozmiar wiekszy ;-) Ja cały czas sie dobrze czułam wczoraj zaczeło mnie mulić jak tylko głodna sie zrobiłam i dziś rano juz o 6 musiałam coś przekąsić ..troszke w głowie mi sie kreci ..i wczoraj na wieczór brzuch mnie troszke pobolewał ( ale naszczęście ustało;-))

Powiedzcie mi drogie przyszłe mamuśki czy wy też macie zaparcia bo ja juz nie wiem co mam zrobić??:zawstydzona/y: ... jestem taka przez to obolała ..

hai24 u mnie jak narazie z zaparciami nie ma zadnego problemu :-)
a to ze brzuszke pobolewa to całkiem normalne macica sie rozciaga

reklama
dziewczynki ja mam wizyte w sobote o 8.10! wiem ze wczesnie, ale musi mnie widzieć Gin z mojej kliniki bo nie wiem czy nie da mi jakis wspomagaczy czy witaminek dodatkowych, z racji ze sam cykl byl wspomagany! Zycze udanych wizyt dziś!! M O N I L A &&&&!!!!!

Do góry