reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Ajentka! Ty z Poznania też :)
A w jakim rejonie mieszkasz?
Gdzie będziesz rodzić?

Agasim
Jak to dobrze, że wszystko w porządku! Cieszę się niezmiernie!!

Ja właśnie skończyłam śniadanko i zabieram się za jakieś sprzątanko....

Ostatnia edycja:
reklama
Ooo Kari Ty też z Poznania. Super :-) Może po porodzie uda się uskutecznić wspólny spacerek. Ja mieszkam na peryferiach, w Koziegłowach ;-) ATy w jakim rejonie? Synka rodziłam na lutyckiej, byłam zadowolona więc córcię też planuję tam rodzić, a jak to wygląda u Ciebie?
Zrobiłyście mi wczoraj smaka i po odprowadzeniu małego do przedszkola poleciałam po pomarańczka i kalarepkę :-D Na 13 do pracy jadę ale liczę, że to już ostatnie dni codziennej pracy, może góra tydzień. Ufff.

Dzień dobry,

Ajentka ja też jadłam wczoraj kalarepkę :-)

U nas pochmurno a ja właśnie wciągam sobie śniadanko i dzisiaj mam dzień lenia ;-)

Witam u nas snaidanko bylo juz uhhuh nie pamietamy kiedy hahah :-p najwczesniej za godzinke bedziemy mogli cos zjesc bo wizyta u dentysty była :-);-) mały tak szalał podczas wizyty ze az dentysta sie smiał :laugh2:

taaa dzis u nas na obiad rachuchy z jabłkiem i pomidorowa bo została z wczoraj :-p

moja Smerfetka wczoraj wieczorem tak fikala ze az w szoku bylam. Na poczatku 19 tyg. czulam tylko troche rano i wieczorem a teraz juz praktycznie caly czas i coraz bardziej intensywnie. Uczucie nie do opisania hihi. U mnie dzis schaboszczak z mizeria haps haps :-)

Witam z rana:rofl2: u mnie dzisiaj pochmurno i szaro buro. Musze ogarnąć mieszkanie bo juz wczoraj na nie patrzeć nie umiałam, taki syf!!. Doszłam też do wniosku że mój mąż ma sie dobrze bo czyściutko, obiadek na pore i nie musi nic robić a zawsze to bardziej on sprzątał bo mi brakowało czasu albo chęci a teraz wszystko naodwrót:szok: Ale jestem szczęśliwa z zakupionego wczoraj wózka, można powiedzieć że to mój ideał:-D
A dzisiaj przychodzi do mnie znajoma po swojej pracy więc zjemy obiadek czyli ogórkową :-) a pózniej mama ma wjechać na chwile więc nudzić się nie będę. M znowu zaczyna swoją przeklętą zmiane i od 10-21 go niema w domu:no: nienawidze tej zmiany:wściekła/y: A pozatym tez zauważyłam że Maja fika coraz bardziej i prawie cały czas ją czuje :tak:A dzisiaj mnie troche kręgosłup w odcinku lędżwiowym boli ale sprzątaniem go rozruszam i będzie lepiej.

A ja sie pochorowalam.... Mam goraczke....a najgorsze sa bole miesni...wczoraj tak mnie plecy bolaly ze az lzy mi lecialy, zasnelam jak mnie maz pol godziny masowal...
Dzis caly dzien w lozku, nic nie robie... Obiad mezus odbierze z naszej ulubionej restauracji na wynos po pracy, odbierze malego z przedszkola i zrobi zakupy... Ja mam zakaz wychodzenia z lozka chyba ze do toalety jak to moj maz okreslil.

Ajentka,
Ja mieszkam na Ratajach.
pierwsze dziecko rodziłam na Polnej, ze swoją położną i... NIE POLECAM..
Drugie w Gdańsku :) bo tam mieszkaliśmy.
Teraz mam chrapkę na św Rodzinę bo mają dobre opinie, ale chcę swoją położna mieć koniecznie :)

Kesti, czyżby grypa Cię rozbierała? Pij dużo płynow koniecznie i leż, leż, leż...

reklama
witajcie,

ja od dziś jestem na zwolnieniu, wczoraj byłam u lekarza, miałam wysokie ciśnienie, moja pani doktor zaniepokoiła się i bez wahania wystawiła... Byłam rano jeszcze w pracy się pożegnać, bo wiem że już nie będę miała do czego wracać. Człowiek się tak przywiązuje i nie zdaje sobie z tego sprawy, łezka mi poleciała:)

od jutra ruszam z porządkowaniem daję sobie termin do końca października noooo, może połowa listopada:) moje psiaki kompletnie zgłupieją tyle lat same w domku podczas naszej nie obecności, że teraz będą zdezorientowane, po południu jadę do Gdańska po zaświadczenie ukończenia podyplomówki.

Syniu wczoraj nie dał posłuchać serduszka, ale czuję go coraz mocniej i za każdym razem się do siebie uśmiecham.

czytam Was regularnie, i mimo że u jednej lepiej u drugiej gorzej, to jakoś dzielnie się trzymacie! Mnie czeka badanie z glukozą ble...
pozdrawiam

Do góry