reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

kari chyba jakoś tak było on już ze 2 lata nie bierze tych leków tak wiec nie pamiętam za dobrze
magdzik u nas tez był ventolin jak już bardzo źle było

reklama
witam
nocna goraczka minela teraz dochodze do siebie, w kuchni balagan nie wiem czy oni wszyscy na mnie czekaja, rano nie bylo jednej butelki dla malej, :no:

Hejka,
tak o grzybach mówicie a ja nie mam ani jedengo w tym roku! Mąż nie ma czasu a ja się boję kleszczy i pająków!:-)
W weekend byłam z mężem w Agata meble oglądać mebelki do pokoju Maleństwa, piękne cudeńka tam mają!
Wózki oglądaliśmy i chyba padnie w końcu na X-landera X-Move, jak się wchodzi do takich dzieciaczkowych sklepów to aż miło, pełno tych niemowlęcych przyborów, aż się już nie mogę doczekać!
Jadę dziś do znajomej odebrać jakieś torby z ciuszkami dla Małej ale wyobraźcie sobie że kilka dni temu jakaś jej znajoma wpadła i przebrała już co nieco:wściekła/y: kurcze ale szkoda!:-) ale zawsze będzie może coś fajnego.

Niestety nie pogoę w sprawach kaszlowo-astmowych bo pojęcia o nich nie mam :-(

Małkus widzę, że wyprawka rusza pełną parą ;-) Fajnie! Ja dostaję bzika w tych wszystkich sklepach dziecięcych, więc póki co je omijam :-p

Małkus no to szkoda ze juz ktos przebrał te ciuszki bo wiadomo pewnie wzieła to co lepsze a gorsze zostawiła .. no ale moze cos znajdziesz :-)

Ja podobnie tak jak Katia nie znam się na tym ;/

a co do sklepów dziecięcych to normalnie aż ciepło w środku się robi :tak: jak już będe miła kompletować wszystko to nie wiem gdzie oczy wsadzę tyle jest ciekawych rzeczy :)

Małkus dopiero teraz doczytałam o tych ubrankach, kurcze może jest szansa że wygrzebiesz coś fajnego :) W razie co daj znać jak tam ;-)

Ja już jutra się nie mogę doczekać, jutro ruszam na zakupki z siostra, ogólnie zapowiada się bardzo intensywny dzień, badania, chodzenie po sklepach...

Kuźwa pamiętacie jak wam kiedyś mówiłam że kontrola policji była w pracy i wykryli u mnie na kompie nieprawidłowości? Dostałam właśnie wezwanie na policję na ten piątek! K...a biegunki aż dostałam ze stresu! Jak ja to przeżyję do piątku to niewiem:shocked2:

reklama
Małkus pamietam ta sprawe ...kurcze no to pieknie ale nie martw sie za wczasu bo moze nie potrzebnie sie bedziesz denerwowac a okaze sie ze to nic takiego

Do góry