reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Hej! Dziś ja pierwsza, ale w weekend mnie to nie dziwi ;-)
Ale miałam długi dzień wczoraj. Tapeta pięknie leży, napatrzeć się nie mogłam. Teraz tylko trzeba poczekać na meble i dom jak nowy :) A tak niewiele trzeba :-)
Później miałam gościa - spała u mnie koleżanka, gadałyśmy do 2 i dobrze, bo teraz już zabrał ją mąż ;-) No i jak widać dla mnie dzień też się zaczął, a że znowu ma być intensywny to dobrze bo by mi czasu zabrakło ;-)

Kesti rzeczywiście nic się nie odzywasz ostatnio. Wracasz do pracy, czyli ze zdrówkiem wszystko ok :) No i tyj, tyj :-)

Kasoku nie zazdroszczę. Przy takim odczuwaniu smaków to aż się jeść nie chce, bo co z tego, że żołądek zapchasz jak żadnej przy tym przyjemności. Musisz skorzystać z rady Sylwii9 i szybciej dojdziesz do siebie :-)

Napiszcie jak się udały wczorajsze imprezki :-)
Miłego dnia i... idę na śniadanie :-)

reklama
Bry ! :-)

Marta fajnie ze tapetowanie sie udało ;-) jak juz bedzie efekt koncowy to czekamy an foto :-)

Verita zdjecie tortu i małej solenizantki mile widziane :-)

miłego dnia

I ja się z rana witam ;-)
wczoraj u znajomych było super kacper się wylatał z kolegami że usnał po przejechaniu dwóch przystanków;-)
dziś za to dzień zapowiada się mniej intensywnie ;-)

Jestem i ja :-)
Jakaś krótka ta noc była, poszłam spać po 24 jak znajomi się rozeszli, urodzinki m. się udały, miło spędziliśmy czas :-)
No ale co mnie najbardziej ucieszyło to podczas oglądania KSW pierwszy raz poczułam w końcu wyraźne ruchy maleństwa :-) m. się śmieje że mały bokser rośnie (on jest fanem i trenuje też boks) bo wiedział kiedy się odezwać ;-) Nie były to jeszcze jakieś super mocne kopniaczki ale czuć że fikał koziołki. W końcu się doczekałam :-)

Dziś przychodzi rodzinka m. na ciasto i kawkę, na szczęście nie dużo osób bo tylko babcia i siostra (bo tylko ich ma :-() Babunia kochana i bardzo wiekowa - ma 93 lata!!! Ale trzyma się super jak niektóre 70cio latki ;-)

Za oknem wstrętna mgła brrrrr....... Miłej niedzieli życzę!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi no to moze faktycznie rosnie wam mały bokser haha ;-) wybrał odpowiednia pore na kopniaczka :-)

noo babcia ma imponujacy wiek ... mało osob teraz dożywa tych lat i to jeszcze w sprawnosci ruchowej;-) tak wiec oby tak dalej niech babcia zyje 150 lat ;-) bo do setki jej juz nie daleko ;-)

u mnie tez straszna mgła za oknem wrrrr... kompletnie nic nie widac :-p

Witam się i ja niedzielnie :-)

A u mnie piękne słońce od rana, więc dzień chcemy spędzić na zewnątrz :tak:

Marta fajne jest takie nocne plotkowanie z koleżanką .. Jej, chyb wieki tego nie robiłam :-D

Gabi gratuluję poczucia ruchów!! Może faktycznie będzie bokserem :tak:

Magdzik to miłego odpoczywania ;-)

Dzień dobry :)

Marta jejju jaki ranny ptaszek z Ciebie :) Ale fajnie jest tak poplotkować z koleżanka;-)

Gabi maluch faktycznie wybrał dobry moment do kopniaczków ;-) mam ciocię która nie długo dopije do 90tki a w ogródku jeszcze sama sobie sadzi! ;-)

U mnie też mgła za oknem, moi pojechali na grzyby - nie wiem jak Oni w tej mgle je wypatrzą :-)

Witajcie, dzis wstalam z obolalymi plecami. Spalam sobie w salonie, bo moj M pracowal do nocy, wiec stwierdzilam, ze lepiej jak posciele sobie w salonie, ale bylam glupia i nie rozlozylam sofy:) A o 3 moj maly synek obudzil sie, chyba mial koszmar i przyszedl spac ze mna.... A nie chcialo juz mi sie jej rozkladac.. Ale coz:)
A tak wgl to dzis spadl u Nas pierwszy snieg, co prawda zaraz sie rozpuscil, ale liczy sie fakt:)

reklama
:) snieg, snieg:) Podobno u Nas ma spasc juz za 2-3 tygodnie na stale:) Zobaczymy:) Ale czuc juz zime powoli, bo temperatury ida w dol.

Do góry