reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Małkus gratuluje córeczki! Co do obaw pamiętam że w pierwszej ciąży były bardzo silne teraz troche je przyćmiewa myśl min 3 dniowej rozłąki z Kacperkiem to mnie najbardziej przeraża :-(

ale mnie ochota na colę naszła ;-)

reklama
Małkus ja mam tyle myśli na ten temat, że szok! Ale właśnie po chwili prostuję się troszkę i stwierdzam, że wszystko wyjdzie w praniu ;-) Nie da się chyba tego do końca zaplanować. Życie wszystko zweryfikuje :)
Ogólnie na razie jestem na etapie myślenia o porodzie ;-)

czesc
witam nowa mame:-)
Kerna ubije cie ,najpierw makowce ,potem knedle a teraz ciasto a ja uziemiona z młodym bo mega katar mamy i postanowiłam go podleczyć

Małkus gratuluje córeczki:-)

dziewczyny mam do was ogromna prosbe ,zapisałam się na warsztaty "mamo to ja" i potrzebuje kogos kto zapisze się tez dzięki mnie,poza tym ze zapraszam bo to fajna rzecz bo i można się trochę dowiedzieć ,wygrac nagrody,zawsze dostaje się upominki od roznych firm a ja chciałabym pojsc i potrzebuje osoby która zapisze się dzięki mojej informacji o warsztatach
jakby ktoras była chetna to poprosiłabym o informacje na pw bo musze podac imie i nazwisko i maila(wchodzi się tylko przez odebranie zaproszenia na siebie)
Małkus a ty nie chcesz się wybrać,poszlybysmy obie,byloby raźniej nam:-)

Ja nie martwię się tym czy damy radę, bo wiem, że damy. Nie ma innego wyjścia.
Bardziej boję się o to czy podczas porodu wszystko będzie dobrze i jak będzie przebiegać reszta ciąży. Reszta jakoś się ułoży.

Małkus gratuluje córeczki! Co do obaw pamiętam że w pierwszej ciąży były bardzo silne teraz troche je przyćmiewa myśl min 3 dniowej rozłąki z Kacperkiem to mnie najbardziej przeraża :-(
Magdzik mnie tez przeraza rozlaka z synkiem
chociaż jak wrocilam do pracy po porodzie to pojechałam na" szkolenie" 3 dniowe i nie pamiętam kiedy tak się wyspałam i odpoczelam psychicznie jak wtedy a chłopakidali rade i zyja:-)

ja też b boję się porodu...
Już nawet przemkneła mi przez głowe my sl o płatnej cesarce...
ale po dwóch naturalnych to chyba bez sensu by było...
Nie obraże się jednak na ZZO.

reklama
Do góry