reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

aniolinek- witaj na lutówkach. Mi jak się zakręciło w głowie to od razu powiedziałam mężowi że coś się święci a było to 2 dni przed pozytywnym testem ;)

zamówiłam na wiczór pizze i tak się objadłam że zaraz eksploduję:-D

reklama
Witam sie dzisiaj wieczorowo , cały dzien sie tak zle czułam ze nosa z pod koca wyciągnąć nie mogłam ... na szczescie tesciowa wpadła z zupka ogorkowa oraz pyszne placki ziemniaczane z koperkiem ... mniam pychotka :-) tez sie tak objadłam ze ruszac sie nie moge :zawstydzona/y:

Ewanah ja to bym bardzo chciałą blizniaki :-)

miłego wieczorku :)

Kochane! Bylam na mojej wyczekiwanej wizycie. Straszliwie sie stresowalam bo 2 tyg temu byl tylko pusty pecherzyk, a dzisiaj... Piekny dzidzius 15 milimetrowy z serduszkiem bijacym jak dzwon! Nawet ksztalt juz ma widac glowe i sie dla mnie na usg poruszal :-) pochwalilismy sie zbtej okazji znajomym bo lekarz dal oficjalne przyzwolenie :-D a do tego czuje sie swietnie, praktycznie objawow brak i jestem dzisiaj tak szczesliwa !!!!!!!

witam nowe lutóweczki:-)
ja po wizycie, wszystko wporzadku. Serducho bije pieknie i malenstwo juz pieknie uroslo, ma 35mm. Według lekarki i usg ciaza jest troszke starsza niz ja wyliczyłam:-) termin wg usg mam na 29stycznia, a według miesiaczki na 8lutego. Na nastepnej wizycie bedzie mozna na 99procent powiedziec ktory termin jest bardziej prawdopodobny:-)
lece spac bo padnieta troszke jestem. Trzymajcie sie;-)

Dziewczyny bardzo się cieszę że wszystko w porządku! Już jutro moja wizyta..trzymajcie kciuki!!! Oby tez wszystko było w porządku i będziemy mogły razem świętować!!:-)

Witajcie Kobietki! :)
Bardzo chciałabym do Was dołączyć, wg obliczeń byłby to luty właśnie
niestety jeszcze nie mogę tego potwierdzić
nie dostałam miesiączki, widzę że moje cialo się zmienia, czuję to że jestem w ciąży ale test nie wychodzi
czy któraś z Was miała taką sytuacje? może ja juz sobie wmawiam i nastawiam się a tu nic z tego :(

ja teraz tak mialam bylam pewna ze miesiaczka mi sie spoznia bo po porodzie roznie ona wystepowala zrobilam raz test w 45 dc i wyszedl negatywny a zrobilam w 53 dc juz byl pozytywny :) z corka test ciazowy wyszedl mi dopiero pozytywny w 7-8 tygdoniu ciazy :)

gratuluje udanych wizyt :)

ewanah gratuluje blizniat :) sama zawsze o nich marzylam ale nie bylo mi dane :) a teraz jednak bym nie chciała;p za male dzieciątko mam w domu :)

witam dziewczyny
marcelka, na 86 gratuluję udanych wizyt:tak:
verita jak plamienie? ustało?
eve najlepiej betę zrobić i będziesz pewna
aniolinek ale super...w pierwszym cyklu!!!!
hai ja na ogół się tylko cieszę ale bywa że mnie lęk dopada ... lęk o wszystko, czy z bomblem będzie wszystko ok, czy ze mną będzie ok... czy sobie poradzimy?? tyle się staraliśmy i niby byłam na to przygotowana ale jednak mnie to zaskoczyło:-p
zapomniałam napisać... moja wczorajsza beta 1741:-)
miłago dnia

reklama
czesc dziewczyny

wielkie gratulaje z okazi wizyt i bijących serduszek,oczywiscie trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,ja mam jutro i już lapie stres

ja zaraz się zbieram bo jade do sadu wesprzeć meza:-)potem maz zabiera mnie do kina i na obiad,wykorzystamy sytuacje ze młody w przedszkolu i zrobimy sobie wspólny poranek

Verita kochana dobrze ze krwawienie ustalo,trzymam kciuki żeby calkowicie ustalo plamienie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry