reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

aniolinek- witaj na lutówkach. Mi jak się zakręciło w głowie to od razu powiedziałam mężowi że coś się święci a było to 2 dni przed pozytywnym testem ;)

zamówiłam na wiczór pizze i tak się objadłam że zaraz eksploduję:-D

reklama
Witam sie dzisiaj wieczorowo , cały dzien sie tak zle czułam ze nosa z pod koca wyciągnąć nie mogłam ... na szczescie tesciowa wpadła z zupka ogorkowa oraz pyszne placki ziemniaczane z koperkiem ... mniam pychotka :-) tez sie tak objadłam ze ruszac sie nie moge :zawstydzona/y:

Ewanah ja to bym bardzo chciałą blizniaki :-)

miłego wieczorku :)

Kochane! Bylam na mojej wyczekiwanej wizycie. Straszliwie sie stresowalam bo 2 tyg temu byl tylko pusty pecherzyk, a dzisiaj... Piekny dzidzius 15 milimetrowy z serduszkiem bijacym jak dzwon! Nawet ksztalt juz ma widac glowe i sie dla mnie na usg poruszal :-) pochwalilismy sie zbtej okazji znajomym bo lekarz dal oficjalne przyzwolenie :-D a do tego czuje sie swietnie, praktycznie objawow brak i jestem dzisiaj tak szczesliwa !!!!!!!

witam nowe lutóweczki:-)
ja po wizycie, wszystko wporzadku. Serducho bije pieknie i malenstwo juz pieknie uroslo, ma 35mm. Według lekarki i usg ciaza jest troszke starsza niz ja wyliczyłam:-) termin wg usg mam na 29stycznia, a według miesiaczki na 8lutego. Na nastepnej wizycie bedzie mozna na 99procent powiedziec ktory termin jest bardziej prawdopodobny:-)
lece spac bo padnieta troszke jestem. Trzymajcie sie;-)

Dziewczyny bardzo się cieszę że wszystko w porządku! Już jutro moja wizyta..trzymajcie kciuki!!! Oby tez wszystko było w porządku i będziemy mogły razem świętować!!:-)

Witajcie Kobietki! :)
Bardzo chciałabym do Was dołączyć, wg obliczeń byłby to luty właśnie
niestety jeszcze nie mogę tego potwierdzić
nie dostałam miesiączki, widzę że moje cialo się zmienia, czuję to że jestem w ciąży ale test nie wychodzi
czy któraś z Was miała taką sytuacje? może ja juz sobie wmawiam i nastawiam się a tu nic z tego :(

ja teraz tak mialam bylam pewna ze miesiaczka mi sie spoznia bo po porodzie roznie ona wystepowala zrobilam raz test w 45 dc i wyszedl negatywny a zrobilam w 53 dc juz byl pozytywny :) z corka test ciazowy wyszedl mi dopiero pozytywny w 7-8 tygdoniu ciazy :)

gratuluje udanych wizyt :)

ewanah gratuluje blizniat :) sama zawsze o nich marzylam ale nie bylo mi dane :) a teraz jednak bym nie chciała;p za male dzieciątko mam w domu :)

witam dziewczyny
marcelka, na 86 gratuluję udanych wizyt:tak:
verita jak plamienie? ustało?
eve najlepiej betę zrobić i będziesz pewna
aniolinek ale super...w pierwszym cyklu!!!!
hai ja na ogół się tylko cieszę ale bywa że mnie lęk dopada ... lęk o wszystko, czy z bomblem będzie wszystko ok, czy ze mną będzie ok... czy sobie poradzimy?? tyle się staraliśmy i niby byłam na to przygotowana ale jednak mnie to zaskoczyło:-p
zapomniałam napisać... moja wczorajsza beta 1741:-)
miłago dnia

reklama
czesc dziewczyny

wielkie gratulaje z okazi wizyt i bijących serduszek,oczywiscie trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,ja mam jutro i już lapie stres

ja zaraz się zbieram bo jade do sadu wesprzeć meza:-)potem maz zabiera mnie do kina i na obiad,wykorzystamy sytuacje ze młody w przedszkolu i zrobimy sobie wspólny poranek

Verita kochana dobrze ze krwawienie ustalo,trzymam kciuki żeby calkowicie ustalo plamienie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry