reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

hejka :-) Dziś jak narazie dzień bez żadnych zmian nastrojowych .. jestem bardzo szczęśliwa ;-) mam tyle energi że mogłabym wszytsko robić... w pierwszej ciązy byłam bardzo zmeczona a teraz wulkan... az mój mąż krzyczy żeby tak nie latala jak mały samolcik .. haha;-)

Verita moja mama też miała plamienia w ciązy .. a teraz mam 9 letnią zdrową siostre więc odpoczywaj kochana i myśl pozytywnie ;-)

Wczoraj przyznałam sie mojim rodzicą powiedzialam że mają nikomu sie jeszcze nie chwalić bo najpierw chce isc do gin zeby wszytsko potwierdzić na 100 % .. ale w sumie musialam sie przyzać bo moja mama odrazu zauwarzyła że sie zmieniam i zaczeła wypytywać haha :-)

Miłego dnia Wszystkim :-D

reklama
Dzien dobry :-)

jejciu ale u mnie skwar , uwielbiam ciepełko ale nie taka duchote przeciez nie ma czym oddychac , nawet w nocy tak jest , no bez przesady :-p

Verita kochana nie martw sie napewno bedzie dobrze :* ja tez plamiłam i po luteince wszystko ustało:tak:

dziewczyny gratuluje tak udanych wizyt:-)mam nadzieje ze moja czwartkowa wizyta tez bedzie tak udana jak wasze :tak:

dziewczyny ktore dzis maja wizyty trzymam kciuki za same dobre wiesci :-)

miłego dnia :-D

Gratuluję wszystkim powizytowym Mamusiom i cieszę się, że usłyszałyście bicie serduszek :) :) :) Jupi!!!!

Ja mam jutro, ale serduszka chyba jeszcze nie zobaczę :( A czy serce zawsze zaczyna bić 21 dni po zapłodnieniu, czy 21 dni po zapłodnieniu dopiero zaczyna się formować?

Dziś rano miałam napad okropnych mdłości :( gdyby nie to, że musiałam otworzyć szkolenie, to wzięłabym urlop :( teraz jest już ok.

Czekam z niecierpliwością na kolejne cudowne wiadomości od Mam, które dziś mają wizytę :)

Verita supr, że krwawienie ustało. Coś takiego się zdarza. Oszczędzaj się Kochana :)

reklama
Witajcie Kobietki! :)
Bardzo chciałabym do Was dołączyć, wg obliczeń byłby to luty właśnie
niestety jeszcze nie mogę tego potwierdzić
nie dostałam miesiączki, widzę że moje cialo się zmienia, czuję to że jestem w ciąży ale test nie wychodzi
czy któraś z Was miała taką sytuacje? może ja juz sobie wmawiam i nastawiam się a tu nic z tego :(

Eve82 - jestem dokładnie w takiej samej sytuacji. Ostatnia @ 18 maja, dziś 32 dc i nic, a test robiłam w zasadzie w piątek i wyszedł negatywny. Też czuję, że jestem w ciąży, ale boję się robić kolejny test i boję się iść na beta... poczekam do czwartku i wtedy zrobię kolejny test, z nadzieją, że będę mogła dołączyć do tego wątku...

Do góry