reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

hejka :-) Dziś jak narazie dzień bez żadnych zmian nastrojowych .. jestem bardzo szczęśliwa ;-) mam tyle energi że mogłabym wszytsko robić... w pierwszej ciązy byłam bardzo zmeczona a teraz wulkan... az mój mąż krzyczy żeby tak nie latala jak mały samolcik .. haha;-)

Verita moja mama też miała plamienia w ciązy .. a teraz mam 9 letnią zdrową siostre więc odpoczywaj kochana i myśl pozytywnie ;-)

Wczoraj przyznałam sie mojim rodzicą powiedzialam że mają nikomu sie jeszcze nie chwalić bo najpierw chce isc do gin zeby wszytsko potwierdzić na 100 % .. ale w sumie musialam sie przyzać bo moja mama odrazu zauwarzyła że sie zmieniam i zaczeła wypytywać haha :-)

Miłego dnia Wszystkim :-D

reklama
Dzien dobry :-)

jejciu ale u mnie skwar , uwielbiam ciepełko ale nie taka duchote przeciez nie ma czym oddychac , nawet w nocy tak jest , no bez przesady :-p

Verita kochana nie martw sie napewno bedzie dobrze :* ja tez plamiłam i po luteince wszystko ustało:tak:

dziewczyny gratuluje tak udanych wizyt:-)mam nadzieje ze moja czwartkowa wizyta tez bedzie tak udana jak wasze :tak:

dziewczyny ktore dzis maja wizyty trzymam kciuki za same dobre wiesci :-)

miłego dnia :-D

Gratuluję wszystkim powizytowym Mamusiom i cieszę się, że usłyszałyście bicie serduszek :) :) :) Jupi!!!!

Ja mam jutro, ale serduszka chyba jeszcze nie zobaczę :( A czy serce zawsze zaczyna bić 21 dni po zapłodnieniu, czy 21 dni po zapłodnieniu dopiero zaczyna się formować?

Dziś rano miałam napad okropnych mdłości :( gdyby nie to, że musiałam otworzyć szkolenie, to wzięłabym urlop :( teraz jest już ok.

Czekam z niecierpliwością na kolejne cudowne wiadomości od Mam, które dziś mają wizytę :)

Verita supr, że krwawienie ustało. Coś takiego się zdarza. Oszczędzaj się Kochana :)

reklama
Witajcie Kobietki! :)
Bardzo chciałabym do Was dołączyć, wg obliczeń byłby to luty właśnie
niestety jeszcze nie mogę tego potwierdzić
nie dostałam miesiączki, widzę że moje cialo się zmienia, czuję to że jestem w ciąży ale test nie wychodzi
czy któraś z Was miała taką sytuacje? może ja juz sobie wmawiam i nastawiam się a tu nic z tego :(

Eve82 - jestem dokładnie w takiej samej sytuacji. Ostatnia @ 18 maja, dziś 32 dc i nic, a test robiłam w zasadzie w piątek i wyszedł negatywny. Też czuję, że jestem w ciąży, ale boję się robić kolejny test i boję się iść na beta... poczekam do czwartku i wtedy zrobię kolejny test, z nadzieją, że będę mogła dołączyć do tego wątku...

Do góry