reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Dzien dobry,
Tak czytam sobie wczesniejsze wpisy (bo jestem tu od niedawna) i zazdroszcze Wam dziewczyny, ze juz czujecie kopniaczki... Ja mam chyba małego leniuszka, bo nic nie czuje....
A może cos jest nie tak? Nie chce sobie wkrecac, ale od dwóch dni leze w lozku mega przeziebiona i boje sie troszke ze to moze zaszkodzic maleństwu...

Miłego dzionka

reklama
witam po dłuższej przerwie... niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego:sorry:

kesti trzymaj się, na pewno będzie dobrze

rozstępy chyba w większej mierze i tak genetycznie są uwarunkowane. Jak mają wyskoczyć to nie ma siły na to.
ktoś się martwił o ruchy, że nie czuje... ja też prawie nie czuję jeszcze, może ze 2 razy coś leciutko czułam ale jakoś się tym specjalnie nie martwię. Na usg maluch zawsze szaleje i po prostu żeby poczuć muszę jeszcze poczekać.

też nie lubię Gesslerowej... moim zdaniem zdarła wszystko do Gordona Ramsey'a i się do niego chce upodobnić.
Masterchefa lubię.

monila tym razem będzie dobrze, każda ciąża jest inna:tak: nie martw się

Ksti trzymaj sie !!!! bedzie dobrze innej opcji nie ma ;-)

dziewuszki ja dzis mam odpust no i wiadomo rodzinny obiad .. a pozniej posiadowka ;-) tak wiec jelsi mnie nie bedzie to nie stresujcie sie ;-)

Ooo! Jesteście :-) Ja oglądnęłam film i się objadłam bułeczkami i wypiłam mleczko z miodem :) Istna rozpusta :-)

Kesti trzymaj się ciepło i pisz jak tylko dowiesz się co z maleństwem :*

Co do ruchów to też miałam tak niedawno przez kilka dni, że malucha nie czułam. Ale minęły i wszystko wróciło do normy, teraz to już chyba nawet częściej go czuję, ale zazwyczaj jak leżę płasko na plecach. Myślę, że przez tych kilka dni leżał inaczej i kopał mnie może w co innego heh ;-)

Kerna Ty to pracowita babeczka jesteś :) Cały czas coś, aż zazdroszczę siły i energii na to wszystko :) Mnie się najciężej wstaje z łóżka, ale jak już się zmobilizuję to jakoś to leci ;)

Monila tylko pozytywne myślenie, nic więcej nie może przychodzić do głowy :) Zajęć widzę też masz co nie miara :-)

No to ja muzykę włączam i też zbieram się do życia. Dziś siostra zaprasza na obiad. Mówiła, że byli na grzybach i sos grzybowy robi...będzie pyszny bo znalazła aż jednego grzyba haha :-D

Kerna Ty to masz sił i energi chyba za nas wszystkie tutaj ;) Beti1986 na kiedy Ty masz umówione polowkowe, bo my idziemy równo ;). Miłej niedzielki wszystkim

hej,

Kesti - dużo, dużo zdrowia! musi i będzie dobrze! trzymam kciuki!

Monila - grunt to pozytywne myślenie! złe myśli należy jak najszybciej odrzucić.

Marta - pytałaś w piątek o psa, a że dopiero dziś zajrzałam to odpowiadam:) ja mam w zasadzie dwa psy cavaliery, i oba niestety chore... jeden ma chore serce, ale na razie brak objawów i oby jak najdłużej, natomiast drugi ma bardzo rzadką chorobę, mniej więcej objawia się tak jak padaczka, ale to zupełnie inna choroba, i tak go wzięło rano...

bardzo leniwy weekend, ale dobrze tego mi było trzeba...
spokojnej niedzieli

dziewczyny moj maluszek potrafi cały dzien nie dawac znaku o sobie a wieczorem i noca to na całego szaleje ... i to juz od paru dobrych dni tak robi ze w dzien albo cisza alebo jakies sutki puki a jak tylko przychodzi noc to szaleje haha ;-) nocny marek bedzie:-p hahah

Marta to masz jak ja :-) Zleźć z łózka mi ciężko ale jak mam co robić to nie siądę jak nie dokończę. Ja lubie ten stan jak mam co robić :-) sos z jednego grzyba :-D :-D

witam
Kesti trzymam kciuki ,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

Monila myslimy pozytywnie,nie pozwalam inaczej,bo wsiade w pociag i natrzaskam na dupsko:-)

Kerna ja ciebie czytam to mam wyrzuty sumienia bo moja dzialka w tym roku zaniedbana strasznie

mnie malo bo mlody w domu to zajmuje mi czas ,wczoraj bylismy u sasiadow na urodzinach ,ale nie posiedzielismy za dlugo bo oni impreze mieli od 16 a my bylismy kolo 19 i juz prawie wszyscy byli w stanie wskazujacym wiec zmylismy sie o 21 do mieszkanka

tak mnie dzisiaj na wspominki wzielo i przypimnialo mi sie ze w pop ciazy dopiero lekarz pozwolil mi wstac z lozka i powoli chodzic ,tak mialam nakaz lezenia

reklama
Do góry