reklama
Dzień dobry. Ja jak pisałam weekend poza domem bo mąż maluje. Oczywiście pogoda niekorzystna, ja sie zaczęłam martwić bo już czułam baby a tu od 2 dni cisza. Mąż oczywiście mi mówi żebym nie ściągala złych myśli i ze na pewno jest wszystko wporzadku. Staram sie myśleć pozytywnie ale czasem mnie coś nachodzi
witajcie, pisze ze szpitala w nocy zaczelam krwawic... No i musze zostac na jakis czas. Pojechalismy do naszego szpitala w Espoo, ale lekarz odeslal mnie do Helsinek, gdyz tam jest wiecej specjalistow.. szereg badan za mna..(( mam zle przeczucia. Trzymacie sie cieplo
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
kesti będzie dobrze trzymaj się ciepło
gabi84
Fanka BB :)
kesti - bądź dobrej myśli kochana!!! wszystko będzie dobrze, trzymaj się!!!!!!! jesteśmy z tobą!!!
Beti1986
Fanka BB :)
kesti ale robili usg i z dzieciem ok? jej trzymaj sie i koniecznie daj nam znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monila a ty w 20 tyg urodzilas czy jka to bylo bo nie pamiatam? uszy do gory kochanienka
kerna alez obolala jestes i pracowita mam nadzieje, ze jeszcze spisz
eve to iwtaj w klbie bo ja wczoraj swirowalam, ze dziecka nie czuje. i wmawialam sobie, ze cos sie stalo bo bylam u rodzicow a nich malowanie okien i smierdzialo:/ no ale jak przycisnelam z wieczora brzuszek nogami troche to zaczelo bejbi fikac
monila a ty w 20 tyg urodzilas czy jka to bylo bo nie pamiatam? uszy do gory kochanienka
kerna alez obolala jestes i pracowita mam nadzieje, ze jeszcze spisz
eve to iwtaj w klbie bo ja wczoraj swirowalam, ze dziecka nie czuje. i wmawialam sobie, ze cos sie stalo bo bylam u rodzicow a nich malowanie okien i smierdzialo:/ no ale jak przycisnelam z wieczora brzuszek nogami troche to zaczelo bejbi fikac
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Dzień dobry! Z rana takie wiadomości!!!!!! Kesti staraj się panować nad nerwami, plis daj znać jak sie dowiesz. Wierzę, że to jakaś głupotka, moze krwiaczek jakis i sie oczyszcza.....będę mysleć o Was :******** Faktycznie ten weekend jakiś taki dziwny. Beti rozśmieszyłaś mnie tym postem , że śpię? Ja już obiad robię a jeszcze o 3 nad ranem musiałam jechać kawał drogi, tzn robiłam za taxi Także łeb mnie boliz niewyspania a jeszcze i ta pogoda też daje się we znaki bo leje i ciemno i zimno i ogólnie doopa. Nie martwcie się jeszcze ruchami , jeszcze za wcześnie na regularne kopniaki :-)
kasssia1984
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny u mnie tez dzis pogoda barowa albo lozkowa a ze do baru to nie mam po co isc to wybieram lozko
kesti trzymaj sie kochana, mysl pozytywnie, wiem ze latwo sie mowi, bedzie dobrze, musi byc
kesti trzymaj sie kochana, mysl pozytywnie, wiem ze latwo sie mowi, bedzie dobrze, musi byc
reklama
WItam ja juz od rana na obrotach na 8:00 w kosciele byłam odraz po nim poszłam na budy i kupiłam słodkosci oraz sliczny kolorowy wiatraczek dla mojego syneczka i serduszko lizaka takie małe ... oczywiscie odrazu zaniosłam małemu niech mu sie pieknie kreci ... ;-)
Beti mi w 20tc odeszły wody a urodziłam w 30tc ... ale tak jak obiecałąm od dzis porawa i pozytywne myslenie;-)
Kerna bidulko ty
Beti mi w 20tc odeszły wody a urodziłam w 30tc ... ale tak jak obiecałąm od dzis porawa i pozytywne myslenie;-)
Kerna bidulko ty