reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
na przeziębienie -mleko z czosnkiem robie tak- czosnek przez praskę, zalewam gorącym mlekiem, odtsawiam na chwile, potem przecedzam, daje małą łyżeczkę masła, można też miód i pijesz
polecam tez syrop - czosnek+miód+cytryna
zdrówka!!!!!!

małkus ja robię tak że czosnek przez praskę zalewam gorącym mlekiem i dodaje łyżkę miodu i piję gorące i do łóżeczka :)

eve słyszałam o tym że można dodać masło ale podobno jest ochydne - nie chce wydawać.... ciasto drożdżowe sobie rośnie, a ja sobie leże i dosłownie znowu ten pośladek mi dokucza ;/

witajcie. Postaram sie dzis nadrobic zaleglosci... Od 2 dni po powrocie z weekendu latam po lekarzach...Z dzidzia wszystko okey, ale moja waga spada...Po serii badan...wykluczono wiekszosc mozliwosci...To co jem przechodzi przeze mnie i wychodzi..Nie wchlaniam skladnikow...Jutro znowu badania, lekarz pocieszyl mnie, ze bobasek zdrowy i duzy, wiec on poki co nie odczuwa nic zlego, zabiera mi moje zapasy...Ale musza zapobiec dalszej utracie wagi. Po 3 usg plci nie znam, bobasek nie chce sie pochwalic. Czuje sie ogolnie dobrze. Pozdrawiam Was wszystkie

Kesti dobrze, że z Maluszkiem wszystko ok. I dobrze również, że jesteś pod opieką lekarzy. Na pewno znajdą przyczynę takiej wagi i Wam pomogę :tak:

Ale cisza... Wszystkie jesteście takie zapracowane. Tylko ja leń śmierdzący zalegam na kanapie...

Kesti będzie dobrze, to maluszek chce zrobić rodzica niespodziankę dlatego nie chce się pokazać:)

Katia ja co chwilę zaglądam na BB :)

Witam :-) ja dzis troszke pozniej no ale z rana załatwiałą sprawy w wielkim miescie haha i buszowałam po sklepach :-p

u mnie jak an razie zgagi brak ;-)
wazyłam sie dzisiaj i waga dalej stoi w miejscu czyli nadal mam tylko 1kg na plusie ...

reklama
Dzięki dziewczyny :-) właśnie powiedziałam mamie żeby kupiła mi czosnek i migdały i wpadła do mnie jeszcze dzisiaj :-) powiedziała że kupi maliny i zrobi z nich sok bo lekar z rodzinny jej powiedział że herbatka z sokiem z malin szybko mnie postawi na nogi.

Co do wagi to ja mam już +2kg zaczęłam przybierać od jakiegoś czasu ale cieszy mnie to, wiem że dzidziuś rośnie i ma więcej siły bo kopie mnie już z taką siłą że czasem podskakuję :-D

Do góry