reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

Wiku-nia na pewno się wszystko będzie dobrze, ale te szpitale to faktycznie katastrofa-zero pomyślunku, że matka dziecka samego nie zostawi..

A co do zaparć ja też mam od zawsze te problemy, a teraz to w ogóle szok bo jak raz na tydzień zasiądę na tron o wszystko :-D

reklama
witam porannie.

Kasoku współczuję zaparć, ja miałam tylko raz w życiu.

Katia - i jak dzisiaj się czujesz? maly się rozbrykał?

Monila- ja w w ciąży z córkami miałam straszne dołki i chandry teraz o dziwo nie ale płaczliwa jestem strasznie i nawet reklama potrafi mnie wzruszyć do łez;-)

strasznie źle dzisiaj spałam. od 3.00 do 5.00 rano wierciłam się tylko. Na dodatek od dwóch nocy maluch jest bardzo aktywny , tak mnie bombarduje kopniaczkami że spać mi się odechciewa:-). Jak budzik zadzwonił po 6.00 to byłam nieprzytomna i nie wiedziałam co się dzieje..

Hej
Widzę temat kupny się rozwija ;) Ja to już nawet nie rejestruję jak rzadko chodzę, bo się przyzwyczaiłam...Siostra poleciła jeść na noc albo rano na czczo pomarańczę i ma niby pomagać na wypróżnienia...To co mi tam, jem ;-)

Poza tym nudy, jakoś nie chciało mi się wczoraj pisać :/ Dziś idę na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Już się nie mogę doczekać :-)

Wikunia wszystko będzie dobrze, tylko rzeczywiście mogliby pomyśleć w tych szpitalach o rodzicach. Chociaż jakiś materac czy coś, bo to przecież połamać się idzie :/ Trzymajcie się ciepło :)

edit.
Uf... nadrobiłam.

Gabi cieszę się, że z Mężem lepiej. Najważniejsze, to umieć ze sobą rozmawiać. Dobrze, że doszliście do porozumienia.

Kasoku współczuję problemów żołądkowych :-:)-( Ja akurat kuchnię arabską wspominam dobrze. No ale ja piłam dużo alkoholu, więc pewnie pozabijałam jakieś tam bakterie. Ani ja ani Mąż nie chorowaliśmy na wakacjach i żadnych problemów trawiennych nie było. Ale powiem, że odczuwałam dyskomfort wychodząc na ulice i widząc ten syf dookoła. Bezpiecznie czułam się tylko na terenie hotelu.
A brzuszek masz śliczny. Wcale duży nie jest!

Sylwia9 fajnie, że spotkanie z przyjaciółką się udało :tak:

Kasiaczku trzymaj się!!!!

Beti, Kasia ja uważam, że praca w państwowej szkole jest MEGA trudna i ciężka. Pracowałam tylko w prywatnych szkołach językowych i taki rodzaj pracy nawet mi odpowiadał.
Praca w szkole jest naprawdę wymagająca i uciążliwa... Tam nie da sie wyłączyć myślenia i przesiedzieć sobie lekcje na nicnierobieniu.

Monila jak dziś humor?

Wczoraj był jakiś dziwny dzień. Dobrze, że już się skończył.
Syn rano powypinał się trochę i pokopał. W końcu się uspokoiłam.

cześć!

Kasiaczek - trzymaj się ciepło, mam nadzieję że Ci pomogą i będzie już tylko lepiej!

Kasoku - a ja wiem co czujesz bo ja w 3 miesiącu miałam podobnie, ba nawet w zeszłym tygodniu miałam problem, normalnie łzy w oczach i niby czujesz, że już i nic z tego... 30 minut się męczyłam, wszystko mnie bolało! może jakieś otręby z jogurtem i owocami? polecam, dość skuteczne....

a ja dziś się stresuje, o 17 mam połówkowe 3majcie kciuki....

strasznie mnie piersi swędzą i bolą, a myślałam że mam to już za sobą:-D naiwna....
pozdrawiam

jestem
Kasoku kleiki marchewka powoduja ze np biegunka przechodzi,wiem bo jak maly mial biegunke tydzien mialam tym go karmic aby powstrzymac ,sprobuj pic koper wloski,dostaniesz w aptece lub sklepie zielarskim

Monila przytulam,mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepszy dzien

Wikunia zdrowka dla synka i szybkiego powrotu do domu

Katia fajnie ze maly sie odezwal

Dzasti kciucze:-)

u nas powoli,mlodziez w przedszkolu,ja zaraz wciagam sniadanko i zabieram sie za obiad i ogarniecie mieszkanka ,poza tym prasowanie

Dzasti mocne kciuki i czekamy na wieści po :-)

Sylwia78 prasowanie...masakra :/

Ja się zbieram. Dam znać jak wrócę czego ciekawego się dowiedziałam ;)

reklama
kasoku - biedna ty... ja nigdy nie miałam zaparć, a po niedzielnej biegunce jestem tak oczyszczona że chyba przez tydzień się nie załatwię.
No i w końcu wracam dzisiaj do żywych, bo po tym zatruciu wczoraj dopadły mnie bóle żołądka i umierałam z bólu całe popołudnie, masakra jakaś, a najgorsze że nie mam na to leku i tak pare godzin muszę się zawsze zwijać :baffled: gin kazał brać no-spe ale ona też mi nie pomogła. Oby do lutego...:tak:
kasiaczek - mam nadzieję że coś ci poradzą w szpitalu na te wymioty, ty chyba najbardziej z nas się męczysz bidulko...
Wikunia - zdrówka dla synka!!!!!! W tych naszych szpitalach naprawdę jest tragicznie, też to odczułam będąc z małym, jak opowiedziałam mojej siostrze to była w szoku, ona mieszka we Francji i tam to luksus, matka ma łóżko, dostaje również jedzenie...ech...bez porównania.

No zmykam, bo przez te moje dolegliwości mieszkanie mam zapuszczone...pa.pa. Miłego dnia!!!!! :-)

Do góry