reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
ej a ja chyba nie jadlam nigdy sledzi w musztardzie:) ale brzmi swietnie!!! ja wlsnie bylam w teatrze. umawialam sie z rodzicami na 20. a o 18.40 dzwoni moja mama, ze cos jej sie pomylilo i, ze to na 19.00. a ja w dresie:)

happymama oj tak na pewno bedziemy mialy jeszcze dosc tych kopniec i uwierania;) coreczke sie pewnie cieszyla z kopniaka:)

katia moje malenstwo tez daje o sobie znac tylko kilka razy w ciagu dnia wiec to chyba norma:)

Happymama ależ radość dla córci, że mogła poczuć maluszka :) To my się cieszymy jak szaleni, a co dopiero starsza siostra :-)

Beti jak ja Ci zazdroszczę. Też z chęcią bym gdzieś wyszła się "odchamić" ;-) A tu nawet do kina nie ma jak się wybrać, bo wiecznie coś...

Monila w końcu się odezwałaś!!!:) Chociaż dobrze że polatałaś i obczaiłaś ten sklep dla dzieci :) Super że już rabat masz! Pączki z koprem?????? Aaaaaaa jak sobie pomyśle to mnie wzdryga, lubię koper i pączki ale jakoś nie wyobrażam sobie ich w połączeniu heh :)

marta śledź w musztardzie? Nigdy chyba nawet nie słyszałam o takich, ale chęci narobiłaś :)

Beti tez poszłabym do teatru, dawno nie byłam :)

A ja dzisiaj dla odmiany czuje dzisiaj córcie, ale najbardziej wyczuwalne są dla mnie ruchy w dole podbrzusza i czasami poczuje pod pepkiem...

Padam na twarz dzisiaj, narobiłam się tych rogalików... Nie dawno skończyła m piec ostatnią partię, lecę się kąpać i spac, dobranoc :)

sylwia9 ja tez czuje ruchy tak na dole. ja ostatnio jak polozylam sie w wannie na brzuchu i polozylam rece na brzegu wanny to wtedy cialo sie tak napina. poczulam dosloanie taka twarda kule na dole brzucha:) no i skapnelam sie, ze to macica.

hej dziewczynki, mój bombel nie daje mi spokoju, non stop się wierci i wierci, brzuchol mam codziennie wzdęty dalej kupa nie zawitala do mojej d..py, jutro mam gina trzymajcie za mnie, no a co do sledzia, mmmniam zjadłabym na kwaśno.

Witajcie o poranku :)
Aż dziw, że dziś ja pierwsza ;) Obudziłam się i już po spaniu...teraz śniadanko, herbatka z cytrynką mmm :-)
Kasoku trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę no i może wreszcie za tę kupę ;-)

Cześć!

Marta -zdrówko. Ja też piję herbatkę z cytryną :tak:

Beti na czym byliście w teatrze? My w październiku idziemy na kabaret Limo :-) Raczej tam się nie odchamimy, ale lubimy kabarety :-D
Monila wiem, wiem, że Kogel Mogel2 będzie :-) Jasne, że zamierzam oglądać. Pewnie wymięknę po 15 minutach.

Kasoku kciuki za wizytę &&& i za kupę też.

Sylwia9 podrzuć rogalika :-)

A ja dziś w nocy obudziłam się i zaczęłam sobie myśleć, że mój Syn w ogóle nie daje o sobie znać w nocy. Położyłam się na plecach, wyprostowałam nogi, położyłam rękę na brzuchu i poczułam jak się wypina :-) Ale zaraz potem zaczęło burczeć mi w brzuchu i Syn uciekł spod pępka na dół brzucha :-D

U mnie dziś pochmurno, a chciałam pojechać do centrum i pochodzic po sklepach. Teraz średnio m się to widzi...

Grzechotko, jak synek?

Buziaki!!

Witam

Kasoku trzymam kciuki za wizyte dzisiejsza no i za kupke &&;-)

Katia ja to jak tylko połoze sie na plecach to odrazu maluszek sie wypina ;-) uwielbiam to uczucie ;-) a dzis od rana stukał pukał i wypinał sie chciałąm jeszcze sie tym nacieszyc ale głodna sie zrobiłam i trza było wstac :-p

jejciu u mnie od poniedizałku pogoda w kratke ... w pon lało wczoraj było mega ciepło i słonecznie a dzis znowu pochmurnie i pada :-p wiec dzis nie zamierzam sie ruszac z domu ;-) taaa w neidziele mamy odpust w kosciele no i ksiadz robi nam jakis festyn pod kosciołem :-p zobaczymy co to bedzie ;-)

reklama
Monila Ty na pewno nie mieszkasz w Łodzi? Pogodę mamy identyczną :-)
My w niedzielę idziemy na chrzest córki naszych przyjaciół.

Do góry