reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

Allllllleee nadrabiania! :)

Katia jak już tak bardzo się martwisz to może jedz na te IP żeby się uspokoić, ale jestem pewna że wszystko jest okej tak jak piszą dziewczyny... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!! :)

myg widzisz po maluśku co raz częstrze będą te kopniaczki :)))

kerna a ja już myślałam że jak będe brała ten magnez to nie będę miała tych okropnych skurczów łydek!! ;/ Ja nawet jakbym z neta zgapiała robienie tortu to na pewno tak ładnie by mi nie wyszedł, bo do tegp też trzeba mieć wyobraźnie i zdolności manulane a ja takowych nie posiadam :) Co prawda jakąś tam wyobraźnie mam ale w życiu nie odwaliłabym takiego tortu :) Co do pulsu, to mi gin mówiła że mogę teraz mieć wrażenie że szybciej mi bije serce bo zwiększa się przepływ krwi i tak tez właśnie mam, czasami mam wrażenie że mi te serce wysokczy!

kasieczek ojejjju ale współćzuje!!!!!!!!!!!!!!!!! A już miałam nadzieję że miną Ci te dolegliwośći!!!!!!!! Ja pierdziele bardzo bym chciałą żeby już mineły Ci te okropieństwa!! żebyś już cieszyła się z nami kopniakami :-(

Miałam kupić wagę i tak o właśnie nie kupiliśmy, do tego chyba też zakupie ciśnieniomierz bo też już się nie pokoić zaczełam, do tego też obudziłam się z jakimś bólem podbrzusza dziwacznym teraz już jest lepiej. Mam nadzieje że to tylko przejściowe..
sylwia alee Wam zazdroszczę! Super że weekend się udał, A tak Ci się nie chciało jechać :)

reklama
Witam w poniedzialkowe popoludnie juz w sumie :) ale sie rozpisalyscie z rana dziewczyny. Ja to dopiero 2h temu wstalam, tak mam ze jak M wraca z nocki to spie z nim dluzej. Wczoraj mi napislal na dobranoc - dobranoc moja lutoweczko ciezaroweczko :)- chyba sobie podczytuje nasze forum;) co do cisnienia to ja mialam taka smieszna sytuacje w pierwszej ciazy ( teraz smieszna bo wtedy to sie tylko wkurzalam) za kazdym razem jak szlam na kontrole mialam wysokie cisnienie ale to z nerwow bo nigdy nie mialam problemow, no i tlumaczylam im ze ogolnie mam w normie, nawet aspiryne kazali mi zazywac! a ja sie uparlam ze nie bede bo wiem ze jest ok, w koncu lekarz kazal mi mierzyc w domu cisnienie przez 2 tyg i przyjsc z wynikami, jak mu pokazalam ze mam cisnienie ksiazkowe to w koncu mi wbili w karte ze mam "syndrom bialego fartucha" i cisnienie mi skacze na widok lekarza :) takze teraz juz mam mierzone dopiero pod koniec wizyty jak juz jestem spokojniejsza i jak narazie jest ksiazkowo- dzis mam 122/70 puls 83 :)

Ja też ostatnio u gin miałam mierzone ciśnienie i mimo że strasznie się denerwowałam że aż dłonie mi się pociły to miałam ciśnienie książkowe ;-)

Sylwia ja miałam tak samo .. tak sie stresowałam ze az całą chodziłam a jak połozna zmierzyła mi cisnienie to było wzorowe ;-) haha kiedy masz wizyte ??

Witam!
Siedzę już w domku i czekam na moją rodzinkę-zaraz powinni być:tak: Miałam dzisiaj do pracy na 7.30-trzeba było zebrać siebie i dwójkę dzieci no i się spóźniłam 4 minuty-najgorsze, że lekcje mam w gabinecie obok pokoju nauczycielskiego i gabinetu trzech wicedyrektorek-no i nowi uczniowie, których nie znam-ładną wizytówkę sobie wystawiłam:no: Ale rano miałam mdłości i myślałam, że nie wyjdę... Biorę teraz żelazo i chyba to ono tak na mnie działa... Poza tym 6 lekcji pod rząd-bieganie za sprawną drukarką po całej szkole podczas 5 minutowej przerwy i kserowanie materiałów-chyba jeszcze miesiąc i idę na zwolnienie:sorry2:
W weekend sprzątanie na górze i M zaczął kłaść panele-w końcu zamieszkamy i tam:tak:

Dziewczyny nie znamy się ale wklejam na prośbę Kasieczka info z smsa: "Zostawili mnie w szpitalu, leżę tam gdzie będę rodzić. Luksus pierwsza klasa jak w hotelu. Jest czyściej niż mam u siebie obecnie! Także nie jest mi źle. Napisz moim lutówkom jak możesz. Pozdrawiamy! :) "
Dopadły ją krwawe wymioty znowu i kazał jej gin przyjechać do szpitala.

Hej dziewczyny, kasieczku trzymaj sie, gabi ja tez w 15 tc nie czulam ruchów.

a u mnie masakra, zoladek juz przeszedl, ale mam wzdęcia, bolesne kolki jelitowe i nie umiem kupska zrobić,a ze względu na drastyczna dietę zoladkiwa chyba juz sie nie wysram, chodze wsciekla, bo mam dyskomfort w brzuchu, nigdy nie pojade do Turcji, brudasów wstrętnych. Aj rozgoryczona jestem, niby brzuch i wagę mam i niebo mniejsza niż w tym samym czasie w ciąży z cora, ale czuje sie fatalnie rozdeta.

Kasoku kurcze nie wiem jak ci pomoc , bardzo bym chciała ci coś poradzić co by ci pomogło ale kurcze nie wiem co :confused: bidulko ty :-(

a ja ogladam Na wspólnej ... pozniej chyba zalicze m jak miłosc :-p a po tych tasiemcach zalicze przyjemna kapiel w wannie z pianka bo mam dzis straszna handre od samego rana :sorry2:

reklama
Kasoku hahahaha brakowało mi tych Twoich po prostu nazywania rzeczy po imieniu! :) Noooo szczerze mówiąc jak wybieraliśmy wakacje to nam znajomi odradzali Turcję i Egipt ;/ Tylko Ciebie dopadły te bóle żołądka??

Aleee cisza na forum... :)

Biedny kasieczek :( mam nadzieję że w tym szpitalu postawią ją na nogi i nie będzie miała już żadnych mdłości Bidulka :(

Do góry