reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

kurczę to moze jednak jest ok...na necie pisze różnie. raz ze w ciazy się normuje, raz że moze byc podwyzszony..ginek nie wie:baffled:

reklama
kerna to ja tez nie lubie robic rabanu bez powodu:) niby panikuje ale zwykle u mnie rozsadek zwycieza hehe nie wiem, moze sie wstrzymaj. zawsze przy takim ataku lub po mozna jechac na IP i zrobia ci z miejsca ekg na przyklad :-)

Kerna to rzeczywiście trochę wysoki ten puls...Może jednak, mimo zamieszania, warto wybrać się do kardiologa. Tym bardziej w naszym stanie warto jednak to skonsultować...

Kindziula żebym to ja była z tych co lubią leniuchować...Ja to bym cały czas gdzieś łaziła, się kręciła, odwiedzała znajomych, rodzinę. Mąż się zawsze śmieje, że nie usiedzę i swoje muszę obejść. A jak usłyszy czasem, że leże do 12 czy nawet odpoczywam cały dzień to tak się cieszy :-)

marta- ja mam podobnie, leżenie to dla mnie kara największa, lubię mieć zajęcie i być w ruchu i pewnie dlatego mam troje dzieci i kolejne w drodze żeby mi zajęc nie zabrakło;-)

Kerna ja mam dziś 117/81, a puls 60. Ale czasami mam puls powyżej 100. Ale to rzadko.

Ciśnienei dziś mam wzorowe, ale i tak idę po mleko z kawą. Dla poprawy humoru.

ja od dzis zaczne mierzyc cisnienie regularnie,
Obiadek u mnie miesny, strogonow wlasnie mialam zaczac robic po sniadaniu ale kolz=ezanka mi sie zwalila i jestem do tylu z czasem to tego znow jedzie do mnie a tu korki ze chyba niewiele zlaatwie dzis :tak:, nie lubie wracac okolo poludnia do domu i miec puste garnki bo zaczynam byle co jesc zeby tylko glod zaspokoic:no:

reklama
Witajcie!
U mnie troche lepiej po kryzysie... Wy jesteście przekochane, umiecie podtrzymać na duchu :-) Mój m jest cholerykiem i głupoty wyprowadzaja go z równowagi, do tego moje hormony i gotowe. Większość rzeczy musze olewać, ale czasami się nie da.

Mnie wczoraj złapało zatrucie pokarmowe, męczyło mnie na dwa końce. Wystraszyłam się, myślicie że dzidzi to nie zaszkodzi???? Do tego w nocy bardzo bolał mnie brzuch, mam nadzieję że to kichy. Troche sie denerwuję, bo nie czuje jeszcze ruchów maleństwa. Do licha, jak nie urok to sraczka... ;-)

Cieszę się że u was wszystko ok, troche podczytuje w miarę możliwości czasu. Buźki!!!!!!!!!

Do góry