reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Madzik20 - ja to wczoraj już gdzies czytałam!! a ile kasy na projekt poszło to głowa mała, To ja stworze następny projekt bedzie o tolerancji - Jaś jest chłopcem i Ala tez jest chłopcem!!!! i zbije na tym kase! nie no szczerze?? szkoda słów :) a te blond peruki i rózowe kokardki to mnie rozwaliły!

a biorac pod uwage fakt iż " Do 7. roku życia trwa formowanie obrazu własnej płci. Dziecko zaczyna upodabniać się do rodzica tej samej płci i usiłuje go naśladować" no to w przedszkolu zajecia takie - strzał w 10!

Ostatnia edycja:
Magdzik, wiedziałam o tym już od dawna.zrobią z ludzi debili. Nawet samo równouprawnienie jest wg. Mnie bez sensu.kobieta nigdy równa nie będzie mężczyźnie. ja nawet nie chce żeby traktorami mnie na równi z mężczyznami.niby dlaczego? Czytałam też artykuł gdzie planują wprowadzić edukację seksualną , już od pierwszej klasy. Z tym że nauczanie sześciolatka na podstawie gumowych penisów, tłumaczenie jak chłopcy i jak dziewczynki sie masturbują jest dla mnie nie do pomyślenia

Wróciłam niedawno do domku. Chciałam jeszcze trochę pospacerować, ale coś mnie dziś brzuch ciągnie i nie będę ryzykować, leżę sobie spokojnie.
No do rzeczy - mieszkanie hmm układ dokładnie taki w jakim większość życia spędziłam, opłaty też znane tylko kuuupa remontu...No i parter bez balkonu :/ Sama nie wiem. Musimy to z mężem przedyskutować, bo jak się decydować to szybko póki maluszka nie ma i póki nie trzeba mieć wkładu własnego.

Co do tego artykułu i projektu rzecz jasna, to ja nie rozumiem jak ktoś mógł na to pieniądze dać...Ciekawe czy pan premier miałby ochotę patrzeć jak jego Kasia przebiera się za chłopca... Co innego równouprawnienie, a co innego przebieranki. Żeby nauczyć chłopca pomocy w kuchni nie trzeba go od razu w spódniczki przebierać. Tak samo dziewczynka, która ma umieć zmienić koło w samochodzie nie musi od razu włosów ściąć na zero...

Wiecie co u nas przechodzi się ze skrajności w skrajność. Albo rasiści, albo jakieś porypane feministki walczące nie wiadomo o co...

Oj się rozpisałam...jednak jeszcze pewne rzeczy potrafią mnie zbulwersować, a myślałam, że nic mnie już na tym świecie nie zadziwi.

kasieczek dokładnie, chce 'sprawdzić' swoją gin, dlatego idę do innego lekarza.

Magdzik20 jaaaaa pierdziele co za artykuł :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Co za głupoty wymyślają!!!!!! O masakra.... ja nie wiem który rodzic by na to się zgodził, Katia ma racje feministką w dupie się poprzewracało i wymyślają jakieś kompletne bzdury!!! ;/
Kerna to jeszcze głupszy pomysł.. szok aż brak słów na głupotę ludzką, później takie 6cio latki przychodzą do domu i opowiadają rodzicom co to jej pipka a co penis.... przecież takie dziecko jeszcze dobrze liczyć się nie nauczy a co dopiero mówić o sexie...

włąsnie weszłam do domu ... bylismy załatwic wazna sprawe no i tak jakby dalej stoimy w miejscu ...:blink: własnie popijam pyszna herbatke z cytrynka i miodzikiem bo jakos zmarzłam.. wieczory sa juz zimnawe:-p

co do tego artykuły to szkoda słow ...:wściekła/y:

W zyciu bym nie dopuscila aby moje dziecko 6 letnie bylo edukowane seksualne.... Co to...to nie... Popieram Wasze oburzenie... Tu musze wyrazic zgode na fotogorafowanie mojego dziecka w przedszkolu, osobna zgoda na publikacje zdjec na stronie www przedszkola...w Polsce panstwo mysli, jak by tu debili wychowac....widomo idiotami latwiej sie rzadzi.... Dobrze, ze rodzice nie kryja oburzenia w takich kwestiach...

reklama
witam... brak mi czasu w tym tygodniu :-(
ja mam ok 4 kg na plusie. Startowałam bez nadwagi. Nie martwię się jakoś bardzo bo nie zajadam się śmieciami. Słodyczy prawie wcale nie jem a jak już to kawałek domowego placka. Chipsów też nie bardzo mi mi coś nie smakują ostatnio. Najbardziej to mam ochotę na normalne zdrowe jedzenie. Jem normalnie śniadanie, coś w pracy i potem obiadokolajcę. W między czasie mam ok 2 przekąski i przeważnie są to marchewki, jabłka, melon, jakiekolwiek inne owoce lub warzywa. Więc nawet jeżeli mam już coś na plusie to tak widocznie musi być:-p i staram się żeby to miało jak najwięcej witamin. Co do marnowania jedzenia to nie zauważyłam, żebym marnowała więcej niż przed ciążą. Zawsze robię sobie menu na cały tydzień i raz w tygodniu robimy większe zakupy i kupuję wszystko co mi jest potrzebne. Nie mam jakiś zachcianek. No chyba, że na jakieś danie ale wtedy to gotuję i zjadam ze smakiem:-D więc nic się nie marnuje.

ogólnie ze sprzątaniem to jest tak że, zawsze staramy się mieć porządek. Niby oboje pracujemy i nie zawsze nam się chce ale lubimy porządek. Mój m sprząta więc nie jest to tylko na mojej głowie. Zmywarka to mój ulubiony sprzęt domowy:-D

kasieczek fajnie, że do mamy pojedziesz.

kerna o matko nie ogladnęłam do końca.... co miało na celu męczenie tego dziecka?????? bo chyba nie zbadanie go??

ja teraz tak jestem zmęczona wieczorami, że do 23 bym nie wysiedziała... a zresztą o 6 wstaje do pracy więc muszę się wyspać:tak: na szczęście nie mam problemu i całe noce przesypiam jak dziecko

kesti ponoć krwotoki z nosa w ciąży to norma.

sorry ale więcej nie pamiętam... moja pamięć szwankuje BARDZO:-p

Ostatnia edycja:
Do góry