kariin
Fanka BB :)
Witam,
Ja zrobiłam test w dzień planowanej miesiączki z ciekawości 29.05 i wyszedł pozytywne potem koleny tego samego dnia i nastepnego dnia poleciałam do gina ale zupełnie nic nie bylo widac
na wizycie ginekolog zrobił mi koleny test ale juz 25 ja robilam 10 i ta 25 była negatywna, kazał przyjsc za tydzien, oczywiscie dwa dni pozniej zrobiłam 3 testy pozytywne ale słabsze kreski no i dzis bo juz waruje koleny i sa dwie i mocna ta druga
. Jutro wizyta u gina, tak bardzo pragnełam tego maluszka trzymajcie kciuki, a termin mam na 4 lutego .
Moze cos napisze o sobie, jestem mamą 7 letniej córki i praktycznie 9 letniego syna, od 2,5 roku staram sie o maleństwo, w czasie kiedy sie poddałam czyli jak usłyszałam że tylko in vitro ( styczeń bierzącego roku ) teraz widze dwie piekne kreski.
Mam nadzieje że będę mogła z wami przejść te 9 miesięcy
Pozdrawiam serdecznie
Karina
Ja zrobiłam test w dzień planowanej miesiączki z ciekawości 29.05 i wyszedł pozytywne potem koleny tego samego dnia i nastepnego dnia poleciałam do gina ale zupełnie nic nie bylo widac
Moze cos napisze o sobie, jestem mamą 7 letniej córki i praktycznie 9 letniego syna, od 2,5 roku staram sie o maleństwo, w czasie kiedy sie poddałam czyli jak usłyszałam że tylko in vitro ( styczeń bierzącego roku ) teraz widze dwie piekne kreski.
Mam nadzieje że będę mogła z wami przejść te 9 miesięcy
Pozdrawiam serdecznie
Karina