reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Monila przeżyje te upławy choć są one straszne!! Jejjjju normalnie piszemy o tym jedzeniu i mi slinka cieknie a teraz napisałaś o tym kurczaku...... oczami to wszystko bym mogła jeść!! :)

89Katia z tego co wiem to jeszcze jest luteina pod język ale podobno jest straszna! Mi jest ciężko połykać nospe bo się rozpuszcza na języku za nim zdaze przepić więc wole już lutkę dopochwową, tylko dla mnie najgorsze jest te wkładanie :nerd:

reklama
kurcze ale pospalam,nawet nie wiem kiedy zasnelam ale musalam bo Szymek w nocy budzil się z placzem przez katar
u nas dzisiaj na obiad ziemniaczki,schabowe z piersi kurczaka i fasolka szparagowa z bulka tarta

Sylwia duphaston się lyka ale cena tez jest dużo wyzsza niż za luteinę i naprawdę można poplynac finansowo,zapytaj gina czy może ci przepisac luteinę pod jezyk jak ta cie wkurza(chociaż dowcipna podobno lepiej się wchlania)

Betty Jurek gratulacje z poznania synka i udanej wizyty

Ehhh dziewczyny zrobiłam dzisiaj te moje krokieciki i jak panierowałam to mi popękała połowa:angry: szwagierka ma przyjść na obiad a ja im ogórkową wczorajszą odgrzeje chyba no normalnie wszystko na nie!!:wściekła/y: Macie jakieś rady porady zanim je zaczne smażyć ?;/ Robie to pierwszy raz :szok:

ja je zwijam na swierzo jak sa gorace i mi nie pekaja ale ogolnie nalesnikow nie umiem robic to syn mi je robi moje w smieciach laduja :baffled:
mi w poprzedniej ciazy sie przysnilo imie dla chlopca przed usg i mysle dziwne imie a potem sie okzalao ze to corka:-D

Katia miałam ten sam dyskomfort co Ty z tą luteiną i mało tego ale nabawiłam się do tego pieczenia, swędzenia aż w końcu poprosiłam lekarza o podjęzykową. Dla mnie o niebo lepiej a to, że jest gorzka mi nie przeszkadzało, wolałam to niż jak ciągle coś mi wypływało:-)

witam... ja dziś z rana byłam na badaniach okresowych z pracy i jakaś niewyzbierana jestem...

grzechotka no wiem, że to żart był ;-)

dzasti ja lubię książki papierowe czytać ale mało miejsca zaczyna się robić na nie a poza tym ja kupuję więc pewnie lepiej na tym wyjdę jak kupię czytnik. Raz a dobrze zapłacę i będzie spokój.

dziewczyny uwierzcie mi są gorsze rzeczy niż upławy po luteinie...

betty jurek gratulacje !!!! super, że będzie syn.

ja śpię w praktycznie każdej pozycji, zasypiam często tak w połowie na boku w połowie na brzuchu z podgiętą nogą tak że nie uciskam brzucha...o dziwo nigdy tak nie zasypiałam a teraz tak mi najwygodniej i nic mnie nie uciska więc po prostu wychodzę z założenia, że organizm sam wie co dla mnie najlepsze.

Sylwia781122 właśnie wyżej pisałam że wolę tę dowcipną heh tylko największy problem jest u mnie z wkładaniem jej bo tam w środku jest tak 'pulchno' że szok! I ja za 2 opakowania luteiny czyli łącznie za 40 tabletek zapłaciłam 59zł ;-)

myg albo wyszły Ci za grube naleśniki albo za dużo farszu - u mnie od naleśników jest mój mąż bo ja nie umiem i ich robić :)

u mnie dzisiaj roladki schabowe z ziemniakami i kapustą kiszoną. Kurcze piszecie o krokietach, zjadłabym;-)

betty_jurek- gratuluję:-)

reklama
Do góry