hej a ja w końcu mam czas i co najważniejsze humor żeby z wami popisać :-)
Sylwia781122 ja mam fretkę w domu ona jakoś nie zmieniła zachowania w stosunku do mnie ale niestety ja przy niej dostaję duszności :-( zdrówka dla synka !! mój niestety też rano kaszle strasznie a no i super z tym usg 4d aż poszukam czy w wawie nie ma czegoś takiego za free :-)
Ajentka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i podziwiam Twojego synka że był taki dzielny po operacji mój miał w lutym zeszłego roku operowaną przepuklinę i czas po zabiegu wspominam okropnie, na szczęście na drugi dzień było o niebo lepiej
Kasiaczek oj dziewczyno jak ja Ci współczuję tych ekscesów żołądkowych nie sądziłam że ciąża aż tak potrafi dać w kość
Grzechotka gratuluję ruchów maluszka! ja też wieczorami jak przyłożę rękę do brzucha czuję takie miłe łaskotanie ale nie są to jeszcze jakoś bardzo wyraźne ruchy
Madzik218 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na relację ;-) ja w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia i bardzo polecam miło poznać inne dziewczyny na podobnym etapie ciąży i po wymieniać się doświadczeniami ale niestety teraz do szkoły rodzenia się nie wybieram ale to ze względu na brak czasu
Marta26 ja czasami przekręcę się na brzuch ale nie ma co oszukiwać jest mi strasznie nie wygodnie i mam wrażenie że gniotę maluszka tak więc teraz śpię na boku z kołdrą między nogami ;-)
Monila to ja mam dziś odwrotnie energia mnie rozpiera najpierw posprzątałam u siebie w domu potem u mamy teraz gotuję żurek i opiekuję się 4 chłopców potem jeszcze wezmę ich na podwórko i pewnie koło godziny 18 będę padnięta ale muszę korzystać bo ostatnio rzadko kiedy mam tyle werwy żeby coś zrobić;-)
Dzasti znam to doskonale czasami mam ochotę wyrzucić te ps3 za balkon mój jeszcze się tak wycwanił że bierze do nas mojego brata na noc i grają do późna albo mnie z młodym wyrzuca na spacer a sam dzwoni po brata żeby z nim pograć
Verita ja przytyłam niecałe 2 kg w pierwszej ciąży też miałam 2kg na plusie na tym etapie a ogólnie przytyłam 17 kg do 33 tyg
Kerna chciałabym ten tęczowy upiec ale nie wiem czy czuję się na siłach
jak na razie urodziny zostały przełożone na przyszły weekend
89Katia fajnie że już pomału kompletujesz wprawkę ja pewnie się do tego zabiorę w grudniu a co do ciuszków ja często kupuję w second handach ubranka dla malutkich dzieci są tam przecudowne a ostatnio na fc znalazłam fajną grupę gdzie sprzedają wszystko co dla najmniejszych za drobne kwoty
BettyJurek gratuluje synka! Czasami mam zazdroszczę że znacie płeć ale ja będę dzielna i dotrwam do porodu żeby mieć niespodziankę;-) mam nadzieję że wytrzymam
A do mnie doszła kolejna 2 dzieciaków i nie wiem jak to wyszło ale jestem sama z 6 mam nadzieję że kolejna 2 na razie nie przyjdzie bo wiem że dzwonili ale 6 to i tak dużo;-) przynajmniej grzecznie się bawią w swoim pokoju i mam trochę spokoju ale coś słyszę pogłoski że dzieciarnia chcę iść na dwór
Jutro mamy dni adaptacyjne z przedszkolu i już nie mogę się doczekać Kacper często się pyta kiedy pójdzie do przedszkola będzie miał czas na zabawę z dziećmi a ja na odpoczynek oj 2 wrześnie chyba nie wstanę z łożka tylko będę się byczyć :-)
Dziewczyny mam pewien bardzo drażniący problem otóż wszystko mnie swędzi zaczęło się od brzucha i piersi ale uznałam to za normalne a teraz swędzą mnie i ręce i nogi i już nie wiem co mam ze sobą zrobić nie mam żadnej wysypki czy coś po prostu nie mogę przestać się drapać :-(
Pisałam tego posta ponad godzinę czasu z wielkimi przerwami dla dzieci :-)
Sylwia9 nic straconego ja z mężem też mamy ciemne blond włosy a nasz synek ma bardzo jasny blond w lato to nawet białe mu się robią ale teraz pomalutku zaczynają mu ciemnieć