reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Sylwia a ja tez robie nalesniki z takim farszem tylko ze ja dodatkowo dodaje papryke ,i starty ser zołty :-) ale nie daje kapusty bo to takie bardziej nalesniki z farszem niz krokiety , bo składam nalezniki w koperte , mega pyszne :tak:

u mnie znowu jest tak ze czesciej maluszek daje o sobie znac np jak jedziemy autem albo jak siedze ... a jak sie połoze i oczekuje na pukanie to maluszek chyba wtedy spi :-p

reklama
Sylwia a dzieki, jutro będą, albo pojutrze bo jutro obiecałam kosić teściowej ziemniaki:/ Dziewczyny no martwie sie bo on wczoraj ruszał się na prawdę często i tak jak u Monili przy siedzeniu bardzo często i to już nie są pukania a dość mocne fikołki i kopniaki...masakra, jak o 23 nie da o sobie znać to zwariuję. Kurczę moje posty wyglądają jak misz-masz...bez sensu

Kerna a moze pojedz sobie czegos słodkiego ?? kiedys ktos mi powiedział ze po słodkim maluszki sie wiecej ruszaja , hmm a jesli faktycznie sie tak bardzo martwisz to moze zajedz na ip ??

Monila a Ty wtedy dajesz zamiast kapusty paprykę pieczarki i cebule i razem to duszisz czy jak i kiedy ten ser dodajesz?

Kerna nie przejmuj się misz maszem bo jak ktoś czyta wszystko to i doczyta sie Twoich postów, wiem że się denerwujesz bo sobie to wyobrażam ale od rana na prawdę nie było ani jednego kopniaczka???

Kerna gdzieś czytałam, że dziecko jak mama chodzi jest kołysane i usypia. Może dziś ma senny dzień po prostu. Pewnie na wieczór się ożywi. Spróbuj zjeść coś słodkiego, napić się, położyć na plecach i pomasować brzuszek. Może się odezwie. A jak nadal masz tak się martwić to może pojedź do szpitala na IP. Zobaczysz, że będzie dobrze!

Ja już rok !:szok:! zbieram się do zrobienia krokietów na andrutach i jakoś zebrać się nie mogę. Może na wigilię :-p

ja czuje ruchy pod pepkiem po prawej stronie najczesciej, i na ogol jak nosze mala to ta w brzuszku zaczyna dawac kopniaki chyba jej to przeszkadza :blink::-p

Katia krokiety w andrutach uwielbiam :-) tez je robie bo nigdy nie chce mi sie smazyk nalesnikow :)

Sylwia tak zamiast kapusty dodaje pokrojona w paseczki papryke kolorowa i pieczarki z cebulka podsmazam to i dusze , a ser dodaje przed samym koncem tak zeby sie troszke rozpuscił i zeby sie ciagnoł ;-) wtedy nakładam na gotowe nalesniki i zawijam w koperte :) pychotka , moj mezus sobie jeszcze polewa wszystko ketchupem ale mi jakos z nim nie smakuje :-p

sataram sienie denerwować jakoś, ale tak mnie gniótł ten brzuch gdy na nim spałam, że z tej niewygody się obudziłam i nic, no nic ani kopniaczka.Słodkie na mieście było a na dodatek macica mnie ciagnie ...ale nie wiem na ile moje wkręty a na ile cos faktycznie się dzieje. Fakt, jeszcze nie znalazłam czasu na leżenie, dopiero jak dzieci położę...dzięki laski. Andruty? Boziu zemrę z głodu zaraz

Kerna kochana a moze nie rob sobie wkretow i przestan tak wsłuchiwac sie w swoje ciało i maluszek zapuka do mamusi :-) wieczorem na spokojnie sie połozysz i napewno beda stuki póki :-p

Verita ja tak teraz patrze na twoje suwaczki i za miesiac twoja ksiezniczka bedzie miała pierwsze urodzinki :-)

reklama
Kerna- spokojnie, może maluch się tak ułożył że nie czujesz, poczekaj do wieczora, pojedz sobie, połóż się i wtedy zobaczysz.
Ja też jak rano się budzę to pierwsze co robię to leżę i wsłu****ę się w swoje ciało, jak maluch zaczyna fikać to od razu jestem spokojniejsza.

Do góry