reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Omam pierogi z kapustą i grzybami:-) Musze mame poprosić zeby mi zrobiła :-D
Jutro wkońcu podłączą mi piec więc będę mogła u siebie kuchcić :tak: Tylko okazało się że piec który mamy po starych właścicielach jest na gaz:szok: Nigdy tego nie używałam, wygląda na w miare nowszy ten piec:-( Spróbuje coś drobnego upiec i sprawdzić czy to wogóle ma sens. Czy któraś z was miała z takim wynalazkiem stycznosć? Podzielcie sie spostrzeżeniami :)

Ostatnia edycja:
reklama
wreszcie mi przyszly teminy na usg, pierwszy mam 2 wrzesnia czyli w urodziny mojego na szczescie wzial z tej okazji wolne a drugi 7 pazdziernika. polowowy, troche pozno ale mam nadzieje ze dobrze bedzie

myg a co to znaczy piec na gaz?? że masz kuchenkę na gaz i piecyk gazowy??
jak tak to nic strasznego chyba tylko trzeba się przyzwyczaić.

Ogórkową i gulasz mieliśmy wczoraj na obiadek. Dziś rybka po grecku :-) Ale dobrze mam z Mamą :-)

Co do picia wody, to ja od 2 dni piję 3 litry w ciągu dnia. Schodzi nawet nie wiem kiedy. W dzbanku mam pokrojoną cytrynę i tylko dolewam wodę.

Sylwia9 nie stresuj się. Dobrze będzie :-) Od razu po wizycie pochwal się super wieściami :-)

Magdzik dzisiaj chyba wszystkie jesteśmy takie śnięte przez pogodę.

Mnie strasznie męczy fasolka po bretońsku też będę musiała się uśmiechnąć do mamy bo mój P. nie lubi a dla mnie samej nie chcę mi się gotować a dziś mam zupę fasolową tak więc też nie jest źle

Dziewczyny robiła któraś z was ten tęczowy tort?? W przyszłą nd wyprawiam małemu urodzinki i chciałabym go zrobić no ale ja nigdy sama tortu nie piekłam i nie wiem czy podołam temu zadaniu:zawstydzona/y:
a no i jeszcze w przyszły weekend są u nas targi moje dziecko jakoś nigdy mnie to nie interesowało ale mama przyniosła darmowe wejściówki i po przeczytaniu chyba się przejdę ma być dużo atrakcji dla dzieci bezpłatne usg 4d i wiele innych atrakcji więc może być ciekawie ;-)
Napiłam się kawki i czuję się coraz lepiej :-) Wiadomo w końcu co u Nikusi ??

Ostatnia edycja:
Nikusia chyba jest w kwietniówkach :-)

Myg ja w jednym mieszkaniu wynajmowanym miałam piekarnik gazowy. Dało się z niego normalnie korzystać. Wszystkie ciasta wychodziły :-)

Magdzik jaj chyba też sobie małą kawkę strzelę.

Coś Małkus dawno sie nie odzywała...

skoro tak się dzielimy to ja dziś robię makaron z bakłażanem, uwielbiam makarony w dodatkami :tak:

magdzik fajne takie targi bo można sobie pooglądać różne fajne nowości, pomysły i na pewno próbki jakieś zdobyć.

jejku jaką ciszą tutaj dzisiaj zawiewa czyżby wszystkie wybyły gdzieś na weekend?;-)
Ja też raczej już dzisiaj do was nie zajrzę więc Udanego i pogodnego weekendu życzę :-)

reklama
jane ja też uwielbiam makarony plus dodatki... oczywiście nie za zdrowe to, ale od czasu do czasu można pozwolić sobie na taką przyjemność :) I z tego względu dziś mam makaron rurki ze szpinakiem. Szpinak nie bez kozery - mam anemię więc trza wcinać żelazo ;)

A propos jedzenia, picia itp. na co ma się ochotę. Co Wasi lekarze na to ? Mojej koleżance ostatnio gin powiedział że jak ma ochotę palić, pić alkohol to niech to robi. Skoro organizm się tego domaga to trzeba mu to dać. Powiem szczerze , że byłam w szoku...

Do góry