reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Omam pierogi z kapustą i grzybami:-) Musze mame poprosić zeby mi zrobiła :-D
Jutro wkońcu podłączą mi piec więc będę mogła u siebie kuchcić :tak: Tylko okazało się że piec który mamy po starych właścicielach jest na gaz:szok: Nigdy tego nie używałam, wygląda na w miare nowszy ten piec:-( Spróbuje coś drobnego upiec i sprawdzić czy to wogóle ma sens. Czy któraś z was miała z takim wynalazkiem stycznosć? Podzielcie sie spostrzeżeniami :)

Ostatnia edycja:
reklama
wreszcie mi przyszly teminy na usg, pierwszy mam 2 wrzesnia czyli w urodziny mojego na szczescie wzial z tej okazji wolne a drugi 7 pazdziernika. polowowy, troche pozno ale mam nadzieje ze dobrze bedzie

myg a co to znaczy piec na gaz?? że masz kuchenkę na gaz i piecyk gazowy??
jak tak to nic strasznego chyba tylko trzeba się przyzwyczaić.

Ogórkową i gulasz mieliśmy wczoraj na obiadek. Dziś rybka po grecku :-) Ale dobrze mam z Mamą :-)

Co do picia wody, to ja od 2 dni piję 3 litry w ciągu dnia. Schodzi nawet nie wiem kiedy. W dzbanku mam pokrojoną cytrynę i tylko dolewam wodę.

Sylwia9 nie stresuj się. Dobrze będzie :-) Od razu po wizycie pochwal się super wieściami :-)

Magdzik dzisiaj chyba wszystkie jesteśmy takie śnięte przez pogodę.

Mnie strasznie męczy fasolka po bretońsku też będę musiała się uśmiechnąć do mamy bo mój P. nie lubi a dla mnie samej nie chcę mi się gotować a dziś mam zupę fasolową tak więc też nie jest źle

Dziewczyny robiła któraś z was ten tęczowy tort?? W przyszłą nd wyprawiam małemu urodzinki i chciałabym go zrobić no ale ja nigdy sama tortu nie piekłam i nie wiem czy podołam temu zadaniu:zawstydzona/y:
a no i jeszcze w przyszły weekend są u nas targi moje dziecko jakoś nigdy mnie to nie interesowało ale mama przyniosła darmowe wejściówki i po przeczytaniu chyba się przejdę ma być dużo atrakcji dla dzieci bezpłatne usg 4d i wiele innych atrakcji więc może być ciekawie ;-)
Napiłam się kawki i czuję się coraz lepiej :-) Wiadomo w końcu co u Nikusi ??

Ostatnia edycja:
Nikusia chyba jest w kwietniówkach :-)

Myg ja w jednym mieszkaniu wynajmowanym miałam piekarnik gazowy. Dało się z niego normalnie korzystać. Wszystkie ciasta wychodziły :-)

Magdzik jaj chyba też sobie małą kawkę strzelę.

Coś Małkus dawno sie nie odzywała...

skoro tak się dzielimy to ja dziś robię makaron z bakłażanem, uwielbiam makarony w dodatkami :tak:

magdzik fajne takie targi bo można sobie pooglądać różne fajne nowości, pomysły i na pewno próbki jakieś zdobyć.

jejku jaką ciszą tutaj dzisiaj zawiewa czyżby wszystkie wybyły gdzieś na weekend?;-)
Ja też raczej już dzisiaj do was nie zajrzę więc Udanego i pogodnego weekendu życzę :-)

reklama
jane ja też uwielbiam makarony plus dodatki... oczywiście nie za zdrowe to, ale od czasu do czasu można pozwolić sobie na taką przyjemność :) I z tego względu dziś mam makaron rurki ze szpinakiem. Szpinak nie bez kozery - mam anemię więc trza wcinać żelazo ;)

A propos jedzenia, picia itp. na co ma się ochotę. Co Wasi lekarze na to ? Mojej koleżance ostatnio gin powiedział że jak ma ochotę palić, pić alkohol to niech to robi. Skoro organizm się tego domaga to trzeba mu to dać. Powiem szczerze , że byłam w szoku...

Do góry