reklama
no tak kiedys nie było takich mozliwosci jak teraz , ale moze i na jedno to dobrze bo kobiety sie tak nie stresowały ... a teraz czasami takie głupoty pisza na necie ze głowa mała
a ja właczyłam Kac Wawa zobaczymy ile to warte

a ja właczyłam Kac Wawa zobaczymy ile to warte

Beti1986
Fanka BB :)
sylwia9 ja rozjasniam wlosy od lat
a co chcesz wiedziec?
pomidorki to moj staly punkt programu, dzis dostalam od babci cala siate z wlasnej uprawy.
a co do placzliowsci to hmmm jest chyba tak samo jak przed ciaza czyli latwo sie wzruszam
ale nad ta ciaza sie tak nie rozczulam jak nad peirwsza
czasem to zapominam kogo pod sercem mam
pomidorki to moj staly punkt programu, dzis dostalam od babci cala siate z wlasnej uprawy.
a co do placzliowsci to hmmm jest chyba tak samo jak przed ciaza czyli latwo sie wzruszam
dzien dobry wszystkim
jak moge powiedziec cos na temat daty porodu z miesiaczki;p ja mialam miesiaczke 23 kwietnia wiec powinnam do polowy maja miec dni plodne a tu psikus seks byl 23 maja i zaszlam w ciaze no i date porodu mam na luty a z miesiaczki mialabym styczen a sesk byl 23-24 maja i 2 czerwca wiem bo pilnowalam sie zeby nie bylo wpadki a tu sie owulacja przesunela 2-3 tygodniez corka w pierwszej ciazy mialam tez duza roznice i urodzilam w40 tygodniu a corka uznana zostala na 36/37 tydzien
![]()
No to seksilas się w moje urodziny

Hej dziewczynki bylam dzisiaj u swojego gina , ale to na innym watku.
Dzisiaj waga wskazala 53 kg czyli w miesiąc przytylam 2 kg

Jane no to super !!!
ja prasuje i zasypiam na stojaco wiec małe przerwy na bb
czekam az skonczy sie prac , rozwiesze i zmykam do łozka bo jestem mega zmeczona tylko nie wiem po czym 
tak wiec jakbym juz nie zajrzała to zycze wam spokojnej nocy dziewuszki ;-)

ja prasuje i zasypiam na stojaco wiec małe przerwy na bb

tak wiec jakbym juz nie zajrzała to zycze wam spokojnej nocy dziewuszki ;-)
Sylwia9
Chce wiedzieć czy mogę teraz rozjaśnić włosy - u fryza oczywiście rozjaśniaczem czy nie bedzie to mialo wplywu na dzidziusia i w ogole
ja slodycze pochlaniam w sumie to moglabym zamiast obiadu zjesc kilo czekolady i do tego arbuza bo mam straszne cisnienie na arbuzy
a dzisiaj sie wazylam i mam juz 2,5kg na plusie
spadam spac dobranoc milych snow
ja slodycze pochlaniam w sumie to moglabym zamiast obiadu zjesc kilo czekolady i do tego arbuza bo mam straszne cisnienie na arbuzy
a dzisiaj sie wazylam i mam juz 2,5kg na plusie
spadam spac dobranoc milych snow
reklama
sylwia781122
czesc
Jane super ze wizyta udana
Sylwia9 ja pytałam lekarza co prawda o farbowanie to mi odpowiedział ze teraz sa inne farby niż kilkadziesiąt lat temu,mam nie panikwac bo szczesliwa matka to szczęśliwy dzidziuś i jak mi to sprawi radość mam isc do fryzjera
co do słodyczy to ja teraz jem mniej niż na początku ciąży ale pewnie dlatego ze pochłaniam większe ilości owocow ale generalnie mogłabym tylko zyc na słodkim co mnie dziwi bo w ciąży z Szymkiem jak zjadłam kostke czekolady to miałam zgage 3 dni
powiem wam ze ja te wyniki badan przezywam chyba b w nocy snily mi się takie głupoty ze szok
Jane super ze wizyta udana
Sylwia9 ja pytałam lekarza co prawda o farbowanie to mi odpowiedział ze teraz sa inne farby niż kilkadziesiąt lat temu,mam nie panikwac bo szczesliwa matka to szczęśliwy dzidziuś i jak mi to sprawi radość mam isc do fryzjera
co do słodyczy to ja teraz jem mniej niż na początku ciąży ale pewnie dlatego ze pochłaniam większe ilości owocow ale generalnie mogłabym tylko zyc na słodkim co mnie dziwi bo w ciąży z Szymkiem jak zjadłam kostke czekolady to miałam zgage 3 dni
powiem wam ze ja te wyniki badan przezywam chyba b w nocy snily mi się takie głupoty ze szok