reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

no ja tez chodze co 3 tygodnie i teraz jakos zaczeło mi to szybko leciec od wizyty do wizyty :-) dopiero co byłam na wizycie a tu juz za tydzien kolejna :-p

reklama
Monila ja w pierwszej ciazy nie za bardzo sledzilam rozwoj ciazy jakos nie bylo az tyle wiadomosci ani dostepu do internetu, ale druga przechodzilam jakbym byla po raz pierwszy w ciazy szok:szok::-D

no tak kiedys nie było takich mozliwosci jak teraz , ale moze i na jedno to dobrze bo kobiety sie tak nie stresowały ... a teraz czasami takie głupoty pisza na necie ze głowa mała :szok:

a ja właczyłam Kac Wawa zobaczymy ile to warte :-p

sylwia9 ja rozjasniam wlosy od lat:) a co chcesz wiedziec?

pomidorki to moj staly punkt programu, dzis dostalam od babci cala siate z wlasnej uprawy.

a co do placzliowsci to hmmm jest chyba tak samo jak przed ciaza czyli latwo sie wzruszam:) ale nad ta ciaza sie tak nie rozczulam jak nad peirwsza:) czasem to zapominam kogo pod sercem mam;)

dzien dobry wszystkim :)
jak moge powiedziec cos na temat daty porodu z miesiaczki;p ja mialam miesiaczke 23 kwietnia wiec powinnam do polowy maja miec dni plodne a tu psikus seks byl 23 maja i zaszlam w ciaze no i date porodu mam na luty a z miesiaczki mialabym styczen a sesk byl 23-24 maja i 2 czerwca wiem bo pilnowalam sie zeby nie bylo wpadki a tu sie owulacja przesunela 2-3 tygodnie :) z corka w pierwszej ciazy mialam tez duza roznice i urodzilam w40 tygodniu a corka uznana zostala na 36/37 tydzien:)

No to seksilas się w moje urodziny :-D24 maja :-D

Hej dziewczynki bylam dzisiaj u swojego gina , ale to na innym watku.
Dzisiaj waga wskazala 53 kg czyli w miesiąc przytylam 2 kg :baffled:doswiadczona poprzednia ciaza, obiecałam,ze nie tkne słodyczy, a tu dzisiaj poszlo trochę czekolady malinowej, taka miałam ochote:baffled:i co tu robic???jakos musze to kontrolować. Ja farbuje wlosy już od 20 tki, bo szybko zaczelam siwiec, po mamie, wiec co 5 tygodni zasuwam do fryzjera i dawaj farbe.

Kasoku widze ze ty słodycze zajadasz tka jak ja w pierwszej ciazy ... chociaz o mnie nie mozna powiedziec ze sie zajadałam tylko zarłam wszytko co słodkie :-p

Jane no to super !!!:-D

ja prasuje i zasypiam na stojaco wiec małe przerwy na bb :-p czekam az skonczy sie prac , rozwiesze i zmykam do łozka bo jestem mega zmeczona tylko nie wiem po czym :confused:

tak wiec jakbym juz nie zajrzała to zycze wam spokojnej nocy dziewuszki ;-)

Chce wiedzieć czy mogę teraz rozjaśnić włosy - u fryza oczywiście rozjaśniaczem czy nie bedzie to mialo wplywu na dzidziusia i w ogole :)
ja slodycze pochlaniam w sumie to moglabym zamiast obiadu zjesc kilo czekolady i do tego arbuza bo mam straszne cisnienie na arbuzy :)

a dzisiaj sie wazylam i mam juz 2,5kg na plusie ;)

spadam spac dobranoc milych snow :)

reklama
czesc

Jane super ze wizyta udana
Sylwia9 ja pytałam lekarza co prawda o farbowanie to mi odpowiedział ze teraz sa inne farby niż kilkadziesiąt lat temu,mam nie panikwac bo szczesliwa matka to szczęśliwy dzidziuś i jak mi to sprawi radość mam isc do fryzjera
co do słodyczy to ja teraz jem mniej niż na początku ciąży ale pewnie dlatego ze pochłaniam większe ilości owocow ale generalnie mogłabym tylko zyc na słodkim co mnie dziwi bo w ciąży z Szymkiem jak zjadłam kostke czekolady to miałam zgage 3 dni

powiem wam ze ja te wyniki badan przezywam chyba b w nocy snily mi się takie głupoty ze szok

Do góry