reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Hej jestem i czytam codziennie ale nie pisze bo nie moge dojsc do ładu z moim tel a na kompa tez poczekam bo za naprawe krzykneli 600 zł no coz dzis bede u mamy to wiecej napisze
jane ja też mam dziś wizyte i o niczym innym nie potrafie myśleć ;-)
dziewczyny glupie pytanie skoro tydzien z usg jest inny niz z om to ktorym powinnam sie posługiwac?
ide robic sniadanie bo dzieci wlasnie wstały a potem jedziemy do łazienek wiewiorki karmic ;-)
miłego dnia dziewczyny;-)

reklama
Jane super filmiki :-) zobacyzłam pare i reakcje rodziny sa super a te głosowanie przed przekorojeniem torta tez super :-)

Katia super ze spotkanie sie udało ;-) zadowolona mamuska to zadowolony maluszek:tak:

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

no i ja witam :)

kerna ja niestety nie jestem zbyt odważna żeby ogolić trochę głowy bo pewnie szybko bym tego żałowała ;/ po ślubie ściełam włosy z długich do pasa na króciutkie 'na chłopaka" z asymetrią i co? i od razu zalowalam :) i teraz wiem ze jednak dlugie wlosy najbardziej mi odpowiadaja :)

jane napisz od razu co i jak na wizycie :)

Magdzik20 ja posługuje się terminem z miesiączki i tak też mam ustawione na suwaczku.

A ja jeszcze w łóżku leże i korzystam z komputera bo zaraz będę 'oprowadzala' kuzynów po moim mieśćie heh :)

Magdzik top już zależy od ciebie. Jak znasz swój cykl i wiesz co i kiedy to z om . Ja zmieniłam suwaczek na ten z usg bo i moje odczucia ciąży wskazują na ciążę starszą .
A ja z dziećmi jadę na budowę układać styropian pod wylewki.
Mąż dziś wraca w końcu i będzie miał niespodziankę.:)

Witam,

No jak już mowa o fryzjerach to nie ma takiego który w 100% by mnie zadowolił, chociarz ja i tak ostrożna jestem i nie szeleje z fryzurami chociaż miałam już chyba wszystkie kolory. Wyobraźcie sobie, że miałam ciemny blond i przed weselem poszłam do fryzjera wyrównać kolor z odrostami i miałam prawie czarne! i tak oto na weselu miałam najciemniejsze włosy jakie kiedykolwiek miałam.
Teraz mam spowrotem blond, i do połowy pleców, uciążliwe troche takie długie, chyba obetnę do ramion, będzie mi lżej.

U mnie na szczęście między data OM a z USG jest 2 dni różnicy więc nie mam problemu;-)

jestem
sprzątam bo jutro mam gości a dzisiaj mam jeszcze jechać na spotkanie z ludzmi z dzialu z pracy ale jakos nie mam weny bo raz pad raz nie a poza tym zimno mi jest no i ta godzina 20;-)dla mnie to już noc ostatnio
wczoraj bylam na otwarciu biedronki ,byliśmy wieczorem i były takie tlumy ze szok,myslalam ze jakiś kryzys się szykuje bo ludzie brali po 10 opakowan papieru toal.,po kartonie oleju,dziwnie wygladalam z 1opakowaniem pap.toal i czyms tam jeszcze

hejka!

czytalam, ze wszystkie wizyty byly owocne:) moja juz za dwa dni! tak wiec odliczanie trwa hehe

mi termin z miesiaczki i z owu i z usg wychodzi z jednym dniem roznicy. ale ja owu mialam tak na przelomie 14/15 dc a cykl 28 dni wiec ksiazkowo.

jane fajne te filmiki:)

no my mamy miec gosci albo jutro albo w piatek ;-) szczerze wolałabym zeby byli jutro i zostali do piatku no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;-) cos sie troszke rozjasniło i nawet słonko gdzies wyglada niesmiało ,

dzis na obiad robie rybe z piekarnika z brokułami do tego ziemniaczki i ogoreczek kiszony , ja raczej zjem sam ogoreczek bo za ryba nie przepadam :-p

Monila ja też nie lubię ryb. Wczoraj zjadłam odrobinę śledzia po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży i nawet on mi nie smakował.

Sylwia o 20 ja już szykuję się spać :-pJak czasami uda mi się wysiedzieć do 22 to Mąż przeciera oczy ze zdumienia. Moja pora spania to godzina 21 :-p

Kerna zazdroszczę, że już czujesz ruchy :)

Małkus ja żałuję trochę, ze ścięłam włosy. U mnie to była radykalna zmiana. Miałam takie do talii, a obcięłam do połowy szyi. Odrosną :-)

Byłam w Biedronce, żeby zobaczyć te ubranka. Okazało się, że bankomat przy sklepie nie działa, a ja w portfelu miałam tylko 10zł :dry: A wiadomo, ze tam nie da się płacić kartą. No ale weszłam, pooglądałam. Trochę duże rozmiary, bo nie widziałam mniejszego niż 68. Odpuściłam sobie. Wstąpiłam do Pepco i też nic mnie tam nie urzekło.
Kupiłam sobie gazetę M jak mama (swoją drogą baaaaaardzo fajny numer, polecam!) i posiedziałam w parku. Wygonił mie silny wiatr, bo bałam się o moje uszy :-p

reklama
Katia no własnie te numery same duze choc mogły by sie przydac na pozniej bo przeciez maluszke szybklo bedzie rósł ale te kolory tylko dwa tak wiec ja tez nic nie brałam ... a z tym ze tam nie mozna płacic karta to do szału człowieka to doprowadza ...

Do góry