reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam witam

u mnie dzis od rana pochmurno i pada a miałam sie wybrac na zakupy i na spacer no ale moze pozniej :-p

Sylwia dzieki za troske :-)

Katia Gratuluje Syneczka !!!:tak:

u mnie moge jesc wszystko byle tylko nie słodkie bleeee , w niedziele wieczorem wpadla tesciowa na kawusie i otworzyłam jej czekoladki i myslałąm ze zwymiotuje tak mi smierdziało czekolada :crazy:

powiem wam dziewczyny ze ja odkad moge chodzic normalnie to staram sie korzystac z tego :-) wiec dlatego czasem jest mnie tutaj mało :-p

miłego dnia dziewuszki

reklama
Jejku na forum już kwietniówki się zadomowiły a do nas dalej dołączają lutowe mamusie :)
Witajcie Leann i jussta!
W ogóle mam wrażenie że nas strasznie dużo jest lutówek, tak patrząc po innych tabelkach.Powiem Wam że w weekend byłam u koleżanki która ma 3 tygodniową córeczkę.
Mała jest przecudowna i nawet w ramach treningu ponosiłam ją trochę mimo że się trochę na
początku bałam. Zdecydowanie nie ma czego. Malutka ma teraz 3 kg wagi dopiero i jest taka miniaturowa.Nie mogę się też doczekać swojej kolejnej wizyty. Dzisiaj będę dzwonić i umawiać się na poniedziałek 19-tego.
Skoro część z Was już poznała płeć to może i mi się uda?

istnieje mozliwosc zalozenia zamknietego watku. Co o nim mysliscie? Dziewczyny ktore beda chcialy dolaczyc do niego proszone sa o wyslanie do mnie priva z nikiem. Czas mamy mniej wiecej do konca sierpnia ale jak nam sie uda wczesniej zorganizowac to tez dobrze. :tak:

Verita watek zamkniety fajna sprawa jestem an dwoch takich watkach :-) tylko tam jakos inaczej sie to odbywało bo zakładała go jedna dziewczyna i wybierała te najbardziej takie wciagniete w forum i te ktore dłuzej juz tutaj przebywaja ... bo nie sztuka jest wziasc wszytkich , tymbardziej ze pisze sie tam o bardziej prywatnych sprawach :-p no ale to tylko moje zdanie ;-)

katia ja mialam dokladnie jak ty, na poczatku slodkei odpadlo ale teraz sie przeprosilam:) wlasnie zajadam nalesniki z czekolada i dzemem;)

monila wow, ze czekolada ci smierdzi powiadasz?!

verita daj znac po wizycie! a jak mala zniosla podroz? samolot czy auto? ja tam jestem za stworzeniem zamknietego watku. wiele jest podczytywaczek i nie kazdy drugiemu dobrze zyczy:/ no i piszac o jakich swoich problemach czy tez intymnych sprawach kazdy moze teraz to przeczytac.

witajcie nowe forumowiczki:)

jestem
postanowiłam się ogarnąć bo przecież tak nie można
wiem już poscielilam lozka,odkurzylam i teraz spijam kawke ,potem jeszcze wstawie pralke i poprasuje
wczoraj bylam na zakupach bo chciałam kupic cos dla maleństwa ale jak pisałam w watku o zakupach tylko 2 kolory istnieja w swiecie dzieci:wściekła/y:
u nas od rana padalo ,teraz przestalo ale chyba jeszcze będzie deszcz bo niebo pochmurne,dobrze niech trochę popada bo musze rozsadzic truskawki

witam nowe mamy

cześc dziewczynki :)

Witam nowe mamusie!

Wątek zamknięty - fajna sprawa, ale czy by nie za wczesnie? stworzyłyśmy taki na staraczkach i potem miałyśmy trolla w nim.., co przezyłysmy. wiec jestem zdystansowana do tego. jestem na Tak, ale moze za jakiś czas!

Mamusie które poznały płec maleństwa - mogłybyście napisac który to był dokładnie tydzien ciąży? bardzo bym chciała wiedziec kogo nosze na następnej wizycie i nie wiem czy moge sie nastawiać na odkrycie tajemnicy :)

Ja też jestem za zamkniętym, ale może poczekajmy jeszcze trochę. Dajmy szansę nowym mamom :-)

Sylwia no niestety, ale producenci ubranek uznają tylko kolor niebieski i różowy. Cięzko jest znaleźć cos fajnego w neutralnym kolorku.

Kasiaczku ja według OM byłam w 12tc4dniu. Na USG okazało się, ze Synek jest większy i ciąża jest starsza, tzn 13tc5dni :-) Wszystko zależy od sprzętu i tego czy dziecko zechce się pokazać :-)

reklama
hejka
ja też myślę, że możemy jeszcze poczekać z zamkniętym
beti ja mam jutro wizytę :-)
katia gratuluję synka bo nie pamiętam czy wczoraj pisałam ;-) ale trochę nie rozumiem tych wyliczeń bo skoro z OM jesteś w 12 tygodniu to jak synek może być w 13 tygodniu?? to nie powinno być na odwrót?? Chyba, że ja coś mieszam??
mnie wczoraj ogarnął szał urządzania i planowania pokoju :rofl2: wiem, że jeszcze muszę z tym poczekać ale szukać pomysłów już będę. Mamy zamiar zrobić szafę na wymiar i też już sobie planuję jakby mogła wyglądać:tak:

witam nowe mamusie

Do góry