reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Sylwia według okresu to dziś ma 12tc i 4 dzień. Z USG wychodzi 13tc i 5dzień. W ciążę zaszłam najprawdopodobniej 11 dnia cyklu.Dzidziuś jest duży, bo ma 8,1cm.
Coś mi się zrobiło z ustawieniami i nie mogę wstawić nowego suwaczka. Później poproszę Męża o pomoc.

edit. Kasiaczek hahah:-) Miałam piec ciasto, ale stwierdziłam, ze dziś już sobie daruję i borówki, które miły być do ciasta pochłonęłam w 3 minuty :rofl2:

Ostatnia edycja:
Witajcie Drogie Przyszłe Mamusie :)
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)
Jestem teraz w 14 tygodniu, termin porodu z początkowego 7.02 ostatnio na usg zmienił się na 14.02 :)

Jest to moja pierwsza ciąża a więc to dla mnie bardzo duże szczęście ze sporą ilością obaw i strachu (co chyba normalne).

Jeszcze nie wiem czy to będzie chłopiec czy dziewczynka i powiem szczerze,że jest mi obojętne. Zarówno z dziewczynki jak i chłopca będę się cieszyc :)

Leann witaj wśród nas i rozgość się :-):-)

Ale dziś cisza... Chyba dziewczyny korzystają z pogody :-)

Dokładnie Katia cisza jak nie wiem :) Mi coś nie wchodzi kwaśne jedzenie wręcz odwrotnie bardziej na słodkie mnie ciągnie :) Zaraz mam zamiar robić super sałatkę z tortelini i ananasem :)

A tak w ogóle to chyba te problemy z jedzeniem mi przeszły w końcu wchodzę w II trymestr :) Teraz mogłabym jeść ciągle, no i dalej męczy mnie senność w ciągu dnia ale wraca mi ochota na igraszki z mężusiem :)

No i Katia mam nadzieje że u mnie tak samo dzidziuś będzie duży bo u mnie z miesiączki wychodzi termin na 19.02 a z usg wychodził termin na 24.02 zobaczymy jak teraz :) bo według OM wychodziło by że jestem w 11tyg i 5 dniu a dolegliwości po mału na prawdę mijają :)

Witam nową mamusię :)

I tak sie zastanawiam gdzie Monila

Hop, hop!!! Kobiety, co z Wami??? :-) Tak cicho to jeszcze tu nie było....

Sylwia co do smaków na kwaśne i słodkie, to na samym początku na słodycze nie mogłam patrzeć. Tylko mięso, warzywa, owoce, wszystko co soczyste. Ale po kilku tygodniach przeprosiłam się ze słodyczami. Więc u mnie wyraźnego podziału na słodkie/słone. A ma być Syn :)

U mnie jest jesiennie, ale słońce się przebija przez chmury. Mam nadzieję, że upały już nie wrócą ;-)

Miłego dnia!!

witam .
mam dzisiaj pierwszą wizytę u położnej. strata czasu jak będzie ta co w poprzedniej ciąży. a telefonu nie mam bo zapomniałam w karte sim w pl a tutaj trzeba dzwonc żeby zmienić położna . ciężko czasami z nim di ładu dojść. ..

Chciałabym się przywitać. Pierwszy raz w życiu na jakimkolwiek forum , i pierwszy raz w ciąży . Termin mam 5 Lutego 2014, i wiele pytań zadam do tego czasu zapewne.. pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry