reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

ja w pierwszej ciazy czulam ruchy od 14 tyg wiec teraz juz czekam z niecierpliowscia:)

bylam dzis na tym bezplatnym badaniu na HIV. super sprawa! ze tez lekarz nic o tym nie mowil a moze nie wie? pani mowila, ze duzo babek w ciazy przychodzi i, ze po to ten punkt dziala. zrobila ze mna krotka ankiete i pobrala krew.

reklama
Cześć!

Kerna, super, że czujesz ruchy! :-) Ja czasami czuję takie "pukanie: w okolicy pępka, ale to raczej nie Dzidzia... Muszę poczekać ;-) A jak dzieciaczki Twoje? Jak znoszą te upały??

Verita dawno Cię nie było. Obowiązki Młodej Żony pewnie Cię pochłonęły. Jak się czujesz?

Trusia &&&&

Wczoraj miałam straszną ochotę na mcDonalda. No to pojechaliśmy z Mężem. Zamówiłam ulubioną kanapkę z całym zestawem. Dostaliśmy też te promocyjne szklanki. Usiedliśmy do stolika, zjedliśmy frytki, otworzyliśmy kanapki.... a tam pleśń! Na bułce Męża i mojej też:szok: Pierwszy raz w życiu coś takiego nam sie zdarzyło. Poszliśmy z tym do menagera. Bardzo nas przepraszał. Zwrócił nam pieniądze za ten obiad. W sumie za darmo mieliśmy duże frytki, napoje i szklanki. Nawet nieźle na tym wyszliśmy. No tylko obeszliśmy się smakiem jeśli chodzi o kanapki.

Wczoraj też bardzo, bardzo uważnie śledziłam prognozę pogody wypatrując deszczu. Według map Łódź została porządnie zlana przez deszcz :baffled: A tak naprawdę znowu jest u nas gorąco i ani jedna kropelka nie spadła. Czyżby kolejny dzień męczarni? :angry:

Zazdroszczę tym, u których jest ochłodzenie....

Co dziś porabiacie?

A, i według mojej pani ginekolog jestem już w II trymestrze.... Różne źródła różnie podają

Ostatnia edycja:
obowiązki żony fakt do tego dziecku wyszly 2 jedynki na raz i podróż poślubna. ale od poniedziałku jestem już non stop na necie bo moj calymu dniami robi no i mam czas ;-)

Witam

u mnie dzis niebo zachmurzone ale słonko gdzies sie tam przedziera ;-) ale jest duzo chłodniej niz wczesniej;-)

zjadłam sniadanko i siedze i mysle co by tu robic , sprzatanko by sie przydało ale to juz mezus pwoiedział ze jutro razem posprzatamy ;-)

Verita super ze do nas pomału wracasz :-)

Miłego dnia dziewuszki

Dziewczyny deszczu deszczu pragne deszczu!!!

Trusia kciuki za wizyte!!

Verita to sobie poszalalas. Ja jak wroce do formy to tez musze slub swoj zorganizowac!!

Dziewczynki zauwazylam u siebie zwiekszone owlosienie na brzuszku, nie mowie o czarnuchach( takich kilka mam wzdluz linea negra) ale o takich jasniejszych wloskach. Ma ktoras z was tak???

Ostatnia edycja:
Kasiaczku też mi sie wydaje, że mam więcej włosków na brzuszku. Generalnie mam jaśniutkie włoski więc tego tak bardzo nie widać.

Dzień Doberek :)

Co do tego owłosienia - to też zauważyłam że mam dużo więcej blond włosów na brzuszku...

Verita w końcu do nas wracasz :)

W nocy oczywiście kręciłam się z gorąca, ale dzisiaj na szczęście na dworze dużo chłodniej, niebo takie pochmurne czasami wyjdzie gdzies słoneczko zza chmurki, muszę zabrać się w końcu za to sprzątanie a mi się nie chce :zawstydzona/y: Jutro rodzina się zjeżdża a w domu nic nie porobione...

reklama
Katia ja też zauważyłam więcej jasnych włosków wzdłuż lini od pępka w dół..coś w tym chyba jest ;-)
kurcze ja też mam tyle do zrobeinia, muszę sobie zwężyć sukienkę, poprasować koszule (niecierpie koszul prasować), umyć się i wypicować, do siostry pojechać...no i w drogę do teściów heh. musze chyba się ruszyć z tej kanapy.
Wczoraj wieczorem w łóżku miałam wrażenie że czuję ruchy, takie pukanie, bulgotanie ale nie wiem jak się odczuwa ruchy więc nie jestem pewna;-)

Do góry