reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Jerju dziewczyny ale dużo piszecie,
nikusia suoer jakby się udało trzymam i daj znac,
trusia to normalne, niektóre boli glowa , podobno duzy wpływ maja tu hormony i zatrzymanie wody,
jane ta kosc ogonowa, to niestety hemoroid :(, okropne uczucie,

Kasieczek to miem o kim mowa, na staraczkach listopadowych ta trolica miała nick pam_x_pam, co ona pisala lacznie z tym,ze zmaga się z nerwica tak jak ja, posieszlalam ja ,rozumiałam ja a tu takie gowno, nie cierpie tego, lecz coz...bidulko dalej wymiotujesz, mnie tylko już mdli, przejdzie zobaczysz, ale co się nameczymy to nasze:tak:

Mnie tak dziwnie boli podbrzusze, jak leze na plecach i dotykam macicy to mam wrazenie jakby mnie cala bolała jakby miesnie, takie napompowanie nieprzyjemne czuje, ale nie jak na @, no i nie mam plamień zadnych ufffff, zaostrza się jak nie zrobie kupy przez kilka dni, a niestety mam zatwardzenia okrpne i nic nie pomaga, picie wody,:no: suszone sliwki:no:, kefi:no:r, niiiiic:no:. Jutro zapytam się co i jak z ta macica, bo przed zajściem w ciaze miałam malutki miesniaczek przy wyjściu szyjki i boje się,ze on może rosnie (twu twu) aj znowu mam leb jak sklep, oby to jutra:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie boli kosc ogonowa przy hemoroidzie, wiem,bo w pierwszej ciąży tak mnie bolała kosc jakbym uopadla na pupe a okazało się ,ze hemoroid się zapalil :/

nie wydaje mi się bo to boli mnie od tego, że leżałam na twardych płytkach i jak wstałam to poczułam od razu ból a poza tym nie mam żadnych innych objawów jak przy hemoroidach... nawet problemów toaletowych nie mam więc wątpię żeby to były hemoroidy...

zycze żeby to nie był hemoroid, mi niestety tak się zaczyna, na początku okropny bol kosci ogonowej, a potem swędzenie i dalsze przyjemnosci.:baffled:

już raz tak miałam kilka tygodni temu, że za dużo siedziałam w jednej pozycji i mnie ta kość bolała i wtedy po dwóch dniach przeszło jak poleżałam więc myślę, że teraz jest podobnie... szczególnie że nie mam żadnych innych objawów. Mam nadzieję, że jutro już będzie ok :)

ale wiesz co to jest hemoriod????to jest zastoj krwi w zylach odbytu i robi się stan zapalny gl jak się za długo siedzi, sprzyja ku temu ciaza, siedzący tryb zycia zatwardzenia. Kiedys boalla mnie tylko kosc ogonowa, bolała i po paru dniach przechodzilo, a w ciąży po bolącej kosci zaczynalo się na maxa...poobserwuj siebie i zobaczysz.

wiem co to hemoroidy ... tylko, że ja nie mam zatwardzeń, nie siedziałam więcej niż zwykle a położyłam się na tych płytkach i od razu mnie zaczęło boleć... a z tego co czytałam to w ciąży też się zdarzają bóle kości ogonowej... tak po prostu i nie od razy to są hemoroidy ...

reklama
kasoku mnie też tak dziwnie brzuch boli ;/ I tak samo jak się dotknę to mam wrażenie że moja macica jest jednym dużym siniakiem, ale po malutku przechodzi :) oby do końca tego I trymestru :)

U nas jest dosłownie taki upał że szok! Nie to że ciężko juz mi się tak oddycha to jeszcze przez ten gorąc jest gorzej! u nas w tej chwili jest +31 stopni, jutro ma być najgorzej bo ma dojść do 37 stopni!

Do góry