reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Cześć Laseczki:) ja też już się nie mieszczę w niektóre rzeczy a spodnie cisną mi brzuch. Pierwsze co to muszę upolować spodnie bo luźne bluzki jeszcze trochę ponoszę :)
już zauważam powiększający się brzuch z tygodnia na tydzień. Wstawię później zdjęcie w naszym poście:-)

kasoku mam to samo, mdłości męczą mnie czasem nawet bardziej niż wcześniej! Energi znów mi brak.

Robię leczo właśnie..czyli misz masz-wszystkie resztki warzyw z lodówki heh

reklama
Ja też już mam ciasne ubranka, nie wszystkie ale większość, najgorzej to w zimę kupię sobie ze 3 swetry większe i już dobrze że moja siostra jest dużo większych rozmiarów niż ja to się nie zmarnują... ;-)

kasoku mdlosci na pewno w koncu ustana:) a co do lekarza to szkoda slow, ja na takie cos mowie tasmociag:) nie ma to jak zarabiac 200zl w 5 min:/

paola bedzie dobrze:)

bb_anna dla mnie to byl najgorszy okres wlasnie jak brzuch powoli zaczal sie pojawiac. poczulam jakies takie obrzydzenie do siebie i w dodatku plakalm, ze wygladam jak gruba a nie w ciazy;)

co do tych badan ja bardzo zaluje, ze nie sa refundowane:/ moj lekarz robi usg genetyczne i ja bym z checia zrobila te z krwi tez ale nie usmiecha mi sie wydawa 500zl na nie prywatnie. zawsze bym byla spokojniejsza. zwlaszacza, ze teraz musimy kupic malemu nowe lozko, komode do pokoju dzieci i jakas polke na zabawki.

nie uwierzycie ugotowałam kalafior chciałam już go posiekać patrze a tam ugotowane dwie glizdy! Nie wiem jak ja ich mogłam nie zobaczyć!! i 3 kalafiory poszły do śmieci, aktualnie czekam na usmażone jajko sadzone :cool:

kasoku 200zł w 5 min?! Masakra w ogóle jakie drogie wizyty! i to że taka olewka to ja już myślałam że moja gin mnie olewa bo o tych genetycznych nic nie mówiła :confused2:

sylwia uuuu jak ja nie lubię jak mam na coś ochotę a potem nie mogę tego zjeść... miałam tak wczoraj, że miałam straszną ochotę na pesto ze szpinaku ale nie było orzeszków pinii i nie zrobiłam :-( ale dziś może upoluję :tak:

mam stacha dalej nie jestem przekonana czy te badania są refundowane.. owszem jak są wskazania to tak ale nie każda kobieta musi je robić. Jeżeli jest ryzyko czyli te choroby występowały w rodzinie lub wiek to w takich przypadkach NFZ je refunduje... ale w innych przypadkach chyba nie...

Małkus nie rob mi smaka na leczo :-p bo ostatnio tez miałam na nie ochote a pozniej mi przeszła i teraz znowu mam na nie ochote :-)Dawaj troszke:-p

ja mam tak ze jesli mam na cos ochote to musze to zjesc juz teraz albo wcale :-p
Sylwia no to szkoda ze nie wyszły kalafiorowe placuszki .... ehh wredne glizdy :-p

Ja mam też często na coś taką meega ochotę i przeważnie właśnie na to czego nie ma :-) leczo wyszło pyszne heh.
Mam wogóle mega ochotę na gołąbki chyba w piątek zrobię bo znowu będę miała gości! Mieszkanie blisko morza wiąże się u nas z nieustannymi gośćmi w okresie letnim :-) bo cała rodzina męża mieszka w wielkopolsce i dalej.

reklama
beti a to już inna sprawa :) jak lekarz fajny to wypisze ale jak widać na dobrego lekarza trafić nie jest tak łatwo....

Do góry